Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler

İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    genclerr bı fıkır war beyaz showa gıtmek konusunda??
    napalım degerlendırelımmı??
    otobus fırmaları goturuyo 50 ytl karsılıgında..

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Eskişehirin alan kodu 222. sayfadayız demek Vatana millete hayırlı uğurlu olsun bea Buarada umutum o salaklar heyecan yaptılar sanırım motorlara yazık oldu ama unutulmazda bir tecrübe olmuştur onlar için

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Günaydın Eskişehir MT.Bugün çok geç kalktım farkındayım ama sabah yedide yattım o yüzdendir...Biraz moral bozukluğu vardı gece boyunca ama sanırım şimdi daha iyiyim...

-Gökhan abi ikinci videoyu bilemem ama birinci videodaki suzukili aynı şekilde yine suzi ile bir reklam filmi çekiminde daha düşmüştü şu an videosunu bulamıyorum ama aynı adamdı...Hatta bi aralar "aYe" isimli arkadaşımızın açmış olduğu "Suzuki İle Pist Performansı" topiğinde konuşulmuştu...Yani ilk videodaki adam bunu hep yapıyor
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Eskişehir MT.Bugün çok geç kalktım farkındayım ama sabah yedide yattım o yüzdendir...Biraz moral bozukluğu vardı gece boyunca ama sanırım şimdi daha iyiyim...

-Gökhan abi ikinci videoyu bilemem ama birinci videodaki suzukili aynı şekilde yine suzi ile bir reklam filmi çekiminde daha düşmüştü şu an videosunu bulamıyorum ama aynı adamdı...Hatta bi aralar "aYe" isimli arkadaşımızın açmış olduğu "Suzuki İle Pist Performansı" topiğinde konuşulmuştu...Yani ilk videodaki adam bunu hep yapıyor
    ne güzel valla arkadaş 15:30 da kalkmış günaydın diyor. kıskandım valla.
    biz sabahın 7:30 unda kalkmışız. mesai bitirmeye çalışıyoruz. nese bende yarın yatarım öğleye kadar.

Motosikleti
    Hamzacım Ozaman bu adam düşmeyi sanat edinmiş çok pratik düştü hemencecik yattı valla ama motora acıdım gördüğüm kadarı ile motor çoğu kişinin hayallerini süsleyen GSXR 1000 ben yapsam o hatayı motorun başında oturur ağlarım valla

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genclerr bı fıkır war beyaz showa gıtmek konusunda??
    napalım degerlendırelımmı??
    otobus fırmaları goturuyo 50 ytl karsılıgında..

erencim o fikir benim msn iletimde yazıyordu sabah geyik olsun diye yazdım aslında beyazla konusup gıtsek hiç fena olmaz

222 vatana millete hayırlı olsun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne güzel valla arkadaş 15:30 da kalkmış günaydın diyor. kıskandım valla.
    biz sabahın 7:30 unda kalkmışız. mesai bitirmeye çalışıyoruz. nese bende yarın yatarım öğleye kadar.
    Abi sen işe giderken ben yeni yatıyordum...Bu kadar yatmam normalde ama

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hamzacım Ozaman bu adam düşmeyi sanat edinmiş çok pratik düştü hemencecik yattı valla ama motora acıdım gördüğüm kadarı ile motor çoğu kişinin hayallerini süsleyen GSXR 1000 ben yapsam o hatayı motorun başında oturur ağlarım valla
    Gökhan abi sorma ya motorun fanatiğiyim ve düşüşünü gördüm ya içim acıdı...Adam harbiden dediğin gibi düşmeyi sanat edinmiş,bahsettiğim videodaki düşüşüde aynı şekildeydi bilerek mi yapıyor ne

Herkese iyi akşamlar Eskişehir MT...Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

Bakar mısınız şu Suzi'ye ya

http://www.youtube.com/watch?v=oEpumIIZ5Rc

Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    düz yolda gidemiyo adamlar

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehirin alan kodu 222. sayfadayız demek Vatana millete hayırlı uğurlu olsun bea
    gökhan'ım nasılsın işler nasıl he valla ben de tam onu dicektim 22. sayfamızı kutlarım

arkadaşlar yardım parasını p.teri öğleden sonra yatırcam. haberiniz olsun. destek gelirmii dedim ses çıkmadı napalım. yardım yardımdır.

pazar hava güzel olursa bi gezi yapsakmı ya ? şöle yakın yerler 45-50 kmlik bana fazla yakmıcak kadar

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar hava güzel olursa bi gezi yapsakmı ya ? şöle yakın yerler 45-50 kmlik bana fazla yakmıcak kadar
    Acıyın bana yapmayın abiYav sözüm var çıkartamıyom motoru valla delircem burada sizi gördükçeHem hava kötü kar yağcakmış yarınTabi tabi kar yağacak yapmayın siz

Artçınız olabilir miyim

Motosikleti
    eee ben yerinde olsam iddaya girmezdim motora. delimisin sen motora iddaya girilirmi. hayat o be hayat scooterda olsa o rüzgari hissettiriyor ya yetiyor bana

ne kar'ı len ? dur bakiim ..
    Alıntı meteoroloji bölge müdürlüğü adlı üyeden alıntı

Yurdun batı bölgeleri yarın (Cumartesi) yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Yarın sabah saatlerinde Güney Ege ve Batı akdeniz kıyılarında başlayacak yağışların öğle saatlerinden itibaren Marmara, Ege ve Batı akdeniz bölgelerinde devam edeceği tahmin ediliyor.Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya ile İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağışların yarın güney ege ve batı akdenizde etkili olması tahmin ediliyor.Rüzgar yarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden (poyraz)kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Yağışlı hava Pazar günü; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz kıyıları ile akşam saatlerinde Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında etkili olacak.Yağışlar yağmur ve sağanak, Trakya, İç Ege, Göller yöresi ile akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun batısında kar şeklinde olacak.Poyraz Pazar günü marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmeye devam edecek.

Yağışlı hava önümüzdeki hafta ortasına kadar yurdun güney ve batı kesimlerinde etkisini sürdürecek.

Hava sıcaklığı hafta sonu batı bölgelerimizde 1 ila 3 derece azalacak, doğu bölgelerimizde gündüz sıcaklıkları 2 ila 4 derece artacak.

Yarın Güney Ege ve Batı akdeniz'de beklenen etkili sağanak yağışlar ile hafta sonu Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenen poyraz fırtınasının oluşturacağı olumsuz şartlara karşı (sel, taşkın, su baskını, ulaşımda aksamalar v.b) vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir.
    harbiden haa. şubatta kar beklenmiyo demişlerdi başlıyoz gene buzda dans yapmaya desenize

olsun ben koca kış karda kışta bindim motora allaha şükür nezle bile olmadım

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???[/QUOTE]

slm esk mt nasılsınız 2005 yılından sonra yıla göre k5 k6 k7 diye isim veriliyor gsxr1000 lere yani 2006 model gsxr1000 e k6 diyorlar

Motosikleti
    hobaaa. koptum gene ben

YETMİŞ MİLYON TEK YÜREEK

Motosikleti
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???

slm esk mt nasılsınız 2005 yılından sonra yıla göre k5 k6 k7 diye isim veriliyor gsxr1000 lere yani 2006 model gsxr1000 e k6 diyorlar
    Teşekkür ederim abi...Bende diyorum bu k lar ne

18 Mart 2007 , Güzel bir Mart Pazarı !

* viper_1 (Volkan)
    * _Si_BeMol_ (Eren)
    * BeyFa (Faruk)
    * Eser18 (Eser)
    * umut_utu (Umut)
    * readymehmet (Mehmet)
    * Black.j.w.a (Süleyman)
    * ozi2002 (Oğuzhan)
    * zonex2 (Emre)
    * toronaga (Yahya)

Fotoğrafın boyutlarını bozmadan ekledim. Tam ekran için üzerine tıklayınız...

Motosikleti
    GÜNAYDIN ESKİŞEHİR MT Volkan sanırım ben bu fotoyu birkaç yüz defa gördüm

Birkaç yüz birinci defa daha gör

Günaydın bu arada.

Kütahya taraflarına gelen olursa beklerim.

---

ozi hayırdır hacim bu saatte ?

Motosikleti
    Yarında Oradaysan belki gelirim dostumcum volkancım

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Acılı ve tatsız günler yaşadığımdan; uzun sayılabilecek bir süredir aranızda bulunamadım.
    Taziye dilekleri için herkese çok teşekkür ederim Allah sizlere ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.
    En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Motosikleti
    cıbır125r
    yahya abim özletme kendini ya
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler