Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler
İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm
Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler
İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm
genclerr bı fıkır war beyaz showa gıtmek konusunda??
napalım degerlendırelımmı??
otobus fırmaları goturuyo 50 ytl karsılıgında..
Eskişehirin alan kodu 222. sayfadayız demek Vatana millete hayırlı uğurlu olsun bea Buarada umutum o salaklar heyecan yaptılar sanırım motorlara yazık oldu ama unutulmazda bir tecrübe olmuştur onlar için
Günaydın Eskişehir MT.Bugün çok geç kalktım farkındayım ama sabah yedide yattım o yüzdendir...Biraz moral bozukluğu vardı gece boyunca ama sanırım şimdi daha iyiyim...
-Gökhan abi ikinci videoyu bilemem ama birinci videodaki suzukili aynı şekilde yine suzi ile bir reklam filmi çekiminde daha düşmüştü şu an videosunu bulamıyorum ama aynı adamdı...Hatta bi aralar "aYe" isimli arkadaşımızın açmış olduğu "Suzuki İle Pist Performansı" topiğinde konuşulmuştu...Yani ilk videodaki adam bunu hep yapıyor
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Hamzacım Ozaman bu adam düşmeyi sanat edinmiş çok pratik düştü hemencecik yattı valla ama motora acıdım gördüğüm kadarı ile motor çoğu kişinin hayallerini süsleyen GSXR 1000 ben yapsam o hatayı motorun başında oturur ağlarım valla
Abi sen işe giderken ben yeni yatıyordum...Bu kadar yatmam normalde ama
Gökhan abi sorma ya motorun fanatiğiyim ve düşüşünü gördüm ya içim acıdı...Adam harbiden dediğin gibi düşmeyi sanat edinmiş,bahsettiğim videodaki düşüşüde aynı şekildeydi bilerek mi yapıyor ne
Herkese iyi akşamlar Eskişehir MT...Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bakar mısınız şu Suzi'ye ya
http://www.youtube.com/watch?v=oEpumIIZ5Rc
Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
düz yolda gidemiyo adamlar
gökhan'ım nasılsın işler nasıl he valla ben de tam onu dicektim 22. sayfamızı kutlarım
arkadaşlar yardım parasını p.teri öğleden sonra yatırcam. haberiniz olsun. destek gelirmii dedim ses çıkmadı napalım. yardım yardımdır.
pazar hava güzel olursa bi gezi yapsakmı ya ? şöle yakın yerler 45-50 kmlik bana fazla yakmıcak kadar
eee ben yerinde olsam iddaya girmezdim motora. delimisin sen motora iddaya girilirmi. hayat o be hayat scooterda olsa o rüzgari hissettiriyor ya yetiyor bana
ne kar'ı len ? dur bakiim ..
harbiden haa. şubatta kar beklenmiyo demişlerdi başlıyoz gene buzda dans yapmaya desenizemeteoroloji bölge müdürlüğü adlı üyeden alıntı
olsun ben koca kış karda kışta bindim motora allaha şükür nezle bile olmadım
Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???[/QUOTE]
slm esk mt nasılsınız 2005 yılından sonra yıla göre k5 k6 k7 diye isim veriliyor gsxr1000 lere yani 2006 model gsxr1000 e k6 diyorlar
hobaaa. koptum gene ben
YETMİŞ MİLYON TEK YÜREEK
18 Mart 2007 , Güzel bir Mart Pazarı !
* viper_1 (Volkan)
* _Si_BeMol_ (Eren)
* BeyFa (Faruk)
* Eser18 (Eser)
* umut_utu (Umut)
* readymehmet (Mehmet)
* Black.j.w.a (Süleyman)
* ozi2002 (Oğuzhan)
* zonex2 (Emre)
* toronaga (Yahya)
Fotoğrafın boyutlarını bozmadan ekledim. Tam ekran için üzerine tıklayınız...
GÜNAYDIN ESKİŞEHİR MT Volkan sanırım ben bu fotoyu birkaç yüz defa gördüm
Birkaç yüz birinci defa daha gör
Günaydın bu arada.
Kütahya taraflarına gelen olursa beklerim.
---
ozi hayırdır hacim bu saatte ?
Yarında Oradaysan belki gelirim dostumcum volkancım
Acılı ve tatsız günler yaşadığımdan; uzun sayılabilecek bir süredir aranızda bulunamadım.
Taziye dilekleri için herkese çok teşekkür ederim Allah sizlere ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.
En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
yahya abim özletme kendini ya
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)