abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26
Hamza 1 cc den bişi çıkmaz olm ne olcak lem
abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26
Hamza 1 cc den bişi çıkmaz olm ne olcak lem
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
http://www.youtube.com/watch?v=23ynH...eature=related
Çok güzel ya
Ya ben iyice dengesiz oldumBi hüzünleniom bi gülüomOf Allah'ım ya
OlmazOlum altında mz var ne desin ona bizimkiler
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
180 km hadi ya ne o ya
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
ybr hikaye 1200ADV Şahane
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Sinan abiiii iyi güzel de o MZ değil kiYani orjinal MZ değil ki yerli üretim olanlardan o.Sesi bile farklı onların en basit örnek bu yani But, mine is producted by German
dudullu'da üretilenlerden mi? jantlardanmı annadın ahmet ? bi de bunların 125cclikleri varmış gördüm sitede de kuş gibi. böle ortası boş ya
faruk sende valla arap atı yaşlandı heralde ingiliz at'ı övmeye başladın yaf yannış anlama şaka takılıyom
herkese merhabalar,
kanuni mz o motor, sinan abi 500 mt öteden tanıman lazım ya nasıl motorcusun sen bakayım,,
yeni katılan arkadaşlar da hoş geldiler,,
sinan abi cıbır a geçemedi demişin ,, minik kuşunu çok övmüşsün,, ben seni 3'e atarken tokatlıyom cıbır ı sen düşün artık,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aha hamza kayışı kopardı. ama senin motor kayışlı eğilki benim motor kayışlı
hadi len sen de ersin ne bilim len deposu avrupa gibi sivri dedim heralde bu da mz. dın dı dın dın dı dın dın dınn dınn dı dınnn ne güzel sesi var bunların dimi
bak yaa. nerden geldin sen hemen bastın gaza yetiştin hee aah ulen aah. taksiti bitsin keratanın. anında. hatta kalan taksiti de krediye eklicem 2 moturum olcak inşallllah amin yarabbi
amin sinan abi aminnn zaten bende motoru büyütürsem bu motoru hiç satmayı düşünmüyorumm,,
2 motor iyidir,, senin garaj da var,, süper olur sana,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
taksiyi dışarı atcam yakında zaten. örtü alsın dışarda kalsın taksi. zaten haftadan haftaya geliyo eve
evet 5 iyidir yok len o reklamdı pardon 2 iyidir
abi o top case çok komacan olmuş be
Günaydın MT dışarıda müthiş bi hava var heryer sis Gozgozü gormüyör yaaw...İsmail abiii resimlere hiç yorum yapmadın abi sen.bir önceki sayfadalar abi
Günaydın Eskişehir Mt Günaydın Ahmedim nasılsınız millet herkez hala uyuyormu yaww
lan ahmet ne ara cektin resmimide koydun buraya..alıcağan olsun..
motorları sokun içeriye beyler..kış daha bitmedi..
kar yağışı var diyorlar bunun yanı sıra zaten yağmur günlerimiz. inş bol yağmurlu bir baharımız olur...
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)