Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu muhabbete uygun olsun olsun diye mi seçtin bu resmi yoksa ava gidelim demek mi istiyorsun
    walla ava gıtmek ıstıyom ama geyık vurmam ben zaten hayvanların neslı tukenıyo bıde kacak avcılar var vuruyolar
    ama sezon acılınca avın her turlusune warım... domuz , keklık , bıldırcın , ordek , manita

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla ava gıtmek ıstıyom ama geyık vurmam ben zaten hayvanların neslı tukenıyo bıde kacak avcılar var vuruyolar
    ama sezon acılınca avın her turlusune warım... domuz , keklık , bıldırcın , ordek , manita

sonuncusu bende nesli tükenenler listesine gireli 16 yıl oldu o hariç diğerlerini okeyliyorum...gerçeği aytaç belki kızacak ama (nede olsa hayvanları koruma derneği üye adayı )...
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum umudunu tabiki kaybetme. ancak sertifika felan hikaye bunuda bil. Diploma bile sormaz çoğu patron . Samimiyet çok önemli , başarın varsa zaten kimse önünde duramaz. Eskişehir gibi sanayi cenneti bir yerde iş sıkıntısı çekeceğini düşünme.1 ay organizede iş başvurularıyla gezsen bir sürü işin olur.
    o dediğin patronlardan karşılaştıklarım oldu. hele gazeteye bi iş ilanı verişleri var fıkra gibi.
    ..............AŞ ye elektrikçi alınacak.istenen kriterlerden biri şu: yeni mezun 4yıl iş tecrübeli olması.
    hem yeni mezun hem nası 4 yıllık tecrübe sahibi olacaksak.

viper 1

o dişçi koltuğunda allah sabır versin kardeş.ben bi kanal tedavisi yaptırdım, sanki dişçi bütün eskişehirdeki kanalları bana yapıyo gibi geldi. çok zordu çok. ama o ağrıları çekmekten iyidir. hele ağrılar final sınavının bir öncesi gece başlamışsa tam evlere şenlik oluyo valla. sabaha kadar bir çaybardağı kolonya yuttum geçmemişti. bak hatırladım yine ağrılar aklıma geldi be.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    Alıntı ondeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o dişçi koltuğunda allah sabır versin kardeş.ben bi kanal tedavisi yaptırdım, sanki dişçi bütün eskişehirdeki kanalları bana yapıyo gibi geldi. çok zordu çok. ama o ağrıları çekmekten iyidir. hele ağrılar final sınavının bir öncesi gece başlamışsa tam evlere şenlik oluyo valla. sabaha kadar bir çaybardağı kolonya yuttum geçmemişti. bak hatırladım yine ağrılar aklıma geldi be.
    o kadar kolonyadan sonra senin halen hiç bir ağrıyı duymuyor olman gerekmez mi?
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

2001'de kalktım. Dişçi koltuğundan...

Şu anda düzenli olarak alkol tedavisi uyguladığım için ağızda mikrop ve ağrı da olmuyor..

Motosikleti
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar kolonyadan sonra senin halen hiç bir ağrıyı duymuyor olman gerekmez mi?
    zaten hayatımdaki ilk ve tek alkol türevi şey o zaman geçmişti boğazımdan. ama artıık nası bi bünyeye sahipsem hiç etki etmemişti be abi. ama dilim berbat olmuştu onu iyi hatırlıyorum.

Motosikleti
    Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    toronaga, siyahlimuzin, ondeer, viper_1, _Si_BeMoL_, Shape85

isimleri kaydettim ben 10 dk. da çarşıya gidip gelcem sakın kaybolmayın dönüşte kaybolmayanlara chruch getircem....

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şu anda düzenli olarak alkol tedavisi uyguladığım için ağızda mikrop ve ağrı da olmuyor..
    abi sen olayı kökten çözmüşsün nediyim.
    ama şunu soracam ; alkolün yaptığı karaciğer tahribatı için düzenli olarak ne kullanıyosun

Motosikleti

helal tedaviye devam ben çarşıya neye gidiyom kolonya molonya derken...karpuz kabuğu denize düştüde ondan...

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    heyyyy yahya abi ben artık hayvanları koruma derneği üye adayı değilim has mı has üyesiyim
    dernek hakkında detaylı konuşacağım sizinle ya da yazacağım bir ara
    bu arada diş ağrısına zeytin iyi geliyor. tuzlu ya o bakımdan. ilgililere duyurulur

crunch crunch crunch crunch

Alıntı ondeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen olayı kökten çözmüşsün nediyim.
    ama şunu soracam ; alkolün yaptığı karaciğer tahribatı için düzenli olarak ne kullanıyosun
    Bende çözüm tükenmez ; o da düzenli Bol sebze ve meyve...

Hız yapmamak kadar , sağlığa da dikkat etmek lazım!

---

Aytaç , hani projelerimiz vardı.
    - Hani bu motorcuları hayvanları koruma derneğine üye yapacaktık.
    - Hani fidan dikecektik.
    - Hani huzurevi.
    - Hani çocuk esirgeme...

Devam edeyim mi...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    etmeeeeeee
    evet evet hayvan barınağına gitme düşüncemiz de var
    benim de sayasım var ama susuyorum volkan
    en kısa zamanda toplantı diorum başka bişi demiorum

Motosikleti
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyyyy yahya abi ben artık hayvanları koruma derneği üye adayı değilim has mı has üyesiyim
    dernek hakkında detaylı konuşacağım sizinle ya da yazacağım bir ara
    bu arada diş ağrısına zeytin iyi geliyor. tuzlu ya o bakımdan. ilgililere duyurulur

crunch crunch crunch crunch
    seni tebrik ediyorum ve duygularını eyleme dökmeni takdirle karşılıyorum ve şunu bilmelisin ki benim bir avcı olmam hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor tam aksine ben avcılığımın yanında tam bir hayvan ve doğa severim.

"viper1.volkan@gmail.com" MSN eklemeyenler eklesin...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    eminim abicim farkındayım hiç aksini düşünmedim zaten
    heyyyy millet toplu görüşüoruz msn de haydi ekleyin volkanı

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    yaw arkadaşlar dün msn de toplanmışsınız.kusura bakmayın uyuyakalmışım.bu arada avcı bir abim varmış.yahya bey görüşelim.ava gideriz sezon bıldırcınla acılıyor.sanırım ağustos 15 gibi.tabi biz bilinçli avcıyız.değil mi hayvan sever arkadaşlara duyuralım burdan..vay be bıldırcınları vurucan ağustos sonu limon gibi olurlar koyucan sacta.olmadı göveçte.off offfff offfff..yaw abi sen nerdesin hem avcı hemde motorcu.aynı ben

bırakın yaaa toplu uyuyoruz desene sen şuna . geçen benide katmış volkan o konuşmaya, volkan ve ben hariç herkes uyuyodu .... İnsanlar neden msn de bir araya gelip uyurlarki halen çözemedim Korkuyonuzmu lem tek başınıza uyumaya..

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK

avcılık hakkında

evet arkadaşlar avcılık hakkında neler söylenebilir birkaç yanlış anlatmak istiyorum.bilindiği üzere avcılık eski çağlarda süre gelen bir uğraştır...ve günümüzde de spor amaclı yapılıyor.atıcılık olarakta devam eder bu spor.doğayla iç içe olmak.sezon zamanında avlanmak gerek.hayvanların üreme dönemlerini takiben de gereğinden fazla da avlanmamak.yani katliam yapanların allah cezalarını versin..ben görürsem şahsen jandarmaya haber veriyorum.özellikle gece avı yapanları şikayet ediyorum.zaten devlet bu konuda cok hassas.şuan gezdiğimyerlerdeartık tavşan ve keklik göremiyorum.bu sene de gereğinden fazla tarımsal ilaçlamardan dolayı bıldırcın grubunuda göremedim.insanoğlu gittiği yeri sömürüyor...ama bakın şunu söyliyim.domuz vururum.tilkiyi de..çünkü tavşan ve keklik bıldırcın gibi hayvanların savunmaları yok.ve düşmanıda cok bizde dahil.

Motosikleti
    "viper1.volkan@gmail.com" MSN eklemeyenler eklesin...

ben ekledim.

eğer eklemek isteyen olursa benim adresimde
    ondeeresk@hotmail.com

Motosikleti
    AS 150 T - I
    günaydınnnnn herkese bakıyorum da iyice kaynaşmışsınız
    araya girmeyeyim dedim ama hayvanlardan bahsedilince
    toplu görüşme denilince dayanamadım
    evet ismail hayvanları koruma konusunda ilgili kişi mesajını okudu.
    spor olarak avcılık konusuna tamam ama diğerine
    şunu da söliim spor amaçlı olanına ben de gelirim
    emrah evet ya geçen yine çağırmışsınız topluya. ben salondaydım.
    ama inan ki salonda uyumuyordum sadece odamda değildim
    önder dün hiçbirimizde msn in yoktu. ben başta sazanlık yapmiim dedim.
    ama sonra içime sinmedi. baktım profiline msn adresin yazmıyordu
    çok ısrar etmişsin ekleyeyim bari ben de eee tek çiçeğim ne de olsa

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler