Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cıbır125r
    maşallah bora ağam.sendede ne mide varmış ya.
    helva yiyince kilo yapıo.2 ekmek yiyince yapmıo
    maşallah
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alırsın nisana yetişirsin rahat rahat 1.5 içinde alrısın ehliyeti

torento_1987 sende cbf var herhalde nasıl bi makina??
    inş bende ondan almayı düşünüyorum ama..

iidir ya tavsiye ederim az parayla çok yol gider benzincilerle fazla muhattab olmazsın, sağlam, şimdilik bi sorun çıkarmadı ama, bi kaç eksik var işte(devr saati,4 lü flaşör,en önemlisi eksoz sesi ), onları benim gibi gözardı gelirsen süper bi makina..

ilerde racing düşünürsem şu suzuki benimde aklıma yatmaya başladı yaaa, çok güzel bi makina,, ama r1. e de tavım
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten s.a iridyum bujiyi taktım degısen tek sey sımdılık egsos kokusu cıkarınca cekıs perf yakıt gıbı her turlu konuda bılgı verecegım ii geceler
    saygılarımla
    eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun
    Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuş

Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığıÇok utandım sonra ama ne fayda Millet içinden deil midir nedir demiştir kesinDeliyim kardeşim motor delisiyimKız arkadaşımda dönmüş bana
    "Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo"

Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyorÖyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

onlyyou26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    İyi geceler arkadaşlar, hepinizi özledim. İnşallah bahar çabuk gelir,havalar ısınır da birtakım etkinliklerle biraraya geliriz. Google Earth'de gezerken bizim Faruk'u gördüm. Allah da seni güldürsün Faruk!!! Alemsiniz.... Merak edenler için:

http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM
    Hayat
    Üç buçukla dört arasındadır.
    Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.

Motosikleti
    Babam görse ...... .....

İyi geceler millet...

Muhabbet iyi gidiyor. Ben de yazayım bişeyler dedim...

Patron bana inat yapıyo... Ben 2 gün dükkanı boşladım. Getirmediği motosiklet kalmadı...

Yaz gelsin. Alpu veya Çukurhisar'a göndermek için anahtar göstermesi gerekecek. Şahinle biyere gönderemez, gitmemm

Faruk seni yanlış tanımışız. Bu ne Youtube'lere de mi çıkacaktın..

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın Eskişehir Mt Faruk bu ne yaaa sen böylemiydin yoksa yanındakilermi yaptı seni böyle hem sen sigarayı bıraktım diye geziyordun ne iş ya bizimi kekliyordun

http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
    hoşbulduk arkadaş.

Günaydın eskişehir

aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauwben Ahmet şimdiden memnun oldum[/QUOTE]

memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuş

Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığıÇok utandım sonra ama ne fayda Millet içinden deil midir nedir demiştir kesinDeliyim kardeşim motor delisiyimKız arkadaşımda dönmüş bana
    "Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo"

Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyorÖyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız
    benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk arkadaş.

Günaydın eskişehir

aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauwben Ahmet şimdiden memnun oldum
    memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.[/QUOTE]

Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurduamma çok şey istiyorum haaa
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki. yat sende.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki. yat sende.
    abi millet çoktaaan kalkmıştır da iş yerlerinde mesaiyi yarılamıştır bile
    Ben malum öğrenci olmamdan dolayı tatildeyim.ama bugün gerçekten erken kalktım,eee dün akşam 21:00 da yattım sabah 09:00 da kalktım geç bile aslında
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi millet çoktaaan kalkmıştır da iş yerlerinde mesaiyi yarılamıştır bile
    Ben malum öğrenci olmamdan dolayı tatildeyim.ama bugün gerçekten erken kalktım,eee dün akşam 21:00 da yattım sabah 09:00 da kalktım geç bile aslında
    haklısın hunter millet çalışıyor. neyse bende çalışıyorum ama yazma fırsatım var şükür.
    hunter hangi okula gidiyosun.

Motosikleti
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben

memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.
    Ahmet senin anlaşma nasıl

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı
    Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurduamma çok şey istiyorum haaa
    Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isterizYol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarım

Motosikleti
    Salcano Chopper SM-250
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet senin anlaşma nasıl

Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isterizYol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarım
    ben zaten yasaklıyım. hem motor mumya gibi sarılı yatıyor hemde eğliyet yok çıkamıyorum öyle her zaman. ama haftazonu bi sürücü kursunun kapısını çalacağım galiba. senin yasak ne zaman bitiyor.

merhaba

merhaba arkadaşlar ben geldim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte allah sana 1250cc'lik cıbır versin
    Aminnnnnnnnnnnn

Yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdiniz

Allahım şu foruma bir gün kalıcı bir bayan üye olsun yaaaa

Motosikleti
    ben zaten yasaklıyım. hem motor mumya gibi sarılı yatıyor hemde eğliyet yok çıkamıyorum öyle her zaman. ama haftazonu bi sürücü kursunun kapısını çalacağım galiba. senin yasak ne zaman bitiyor.
    01 MART 2008 SAAT: 00:01

Alıntı camakosea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben geldim
    Hoşgeldin aramıza....İsmin cismin nedir arkadaşım

Motosikleti
    zx-10R & today50
    hoşgeldin viravira26

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler