viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
maşallah bora ağam.sendede ne mide varmış ya.
helva yiyince kilo yapıo.2 ekmek yiyince yapmıo
maşallah
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
iidir ya tavsiye ederim az parayla çok yol gider benzincilerle fazla muhattab olmazsın, sağlam, şimdilik bi sorun çıkarmadı ama, bi kaç eksik var işte(devr saati,4 lü flaşör,en önemlisi eksoz sesi ), onları benim gibi gözardı gelirsen süper bi makina..
ilerde racing düşünürsem şu suzuki benimde aklıma yatmaya başladı yaaa, çok güzel bi makina,, ama r1. e de tavım
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun
Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuş
Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığıÇok utandım sonra ama ne fayda Millet içinden deil midir nedir demiştir kesinDeliyim kardeşim motor delisiyimKız arkadaşımda dönmüş bana
"Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo"
Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyorÖyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
İyi geceler arkadaşlar, hepinizi özledim. İnşallah bahar çabuk gelir,havalar ısınır da birtakım etkinliklerle biraraya geliriz. Google Earth'de gezerken bizim Faruk'u gördüm. Allah da seni güldürsün Faruk!!! Alemsiniz.... Merak edenler için:
http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
Babam görse ...... .....
İyi geceler millet...
Muhabbet iyi gidiyor. Ben de yazayım bişeyler dedim...
Patron bana inat yapıyo... Ben 2 gün dükkanı boşladım. Getirmediği motosiklet kalmadı...
Yaz gelsin. Alpu veya Çukurhisar'a göndermek için anahtar göstermesi gerekecek. Şahinle biyere gönderemez, gitmemm
Faruk seni yanlış tanımışız. Bu ne Youtube'lere de mi çıkacaktın..
Günaydın Eskişehir Mt Faruk bu ne yaaa sen böylemiydin yoksa yanındakilermi yaptı seni böyle hem sen sigarayı bıraktım diye geziyordun ne iş ya bizimi kekliyordun
http://www.youtube.com/watch?v=QW-mBGEPYmM
hoşbulduk arkadaş.
Günaydın eskişehir
aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauwben Ahmet şimdiden memnun oldum[/QUOTE]
memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.
benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben
memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.[/QUOTE]
Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurduamma çok şey istiyorum haaa
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki. yat sende.
Ahmet senin anlaşma nasıl
Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isterizYol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarımheadhunter251 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben geldim
hoşgeldin viravira26
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)