ismail motora binince benim xt yi sana 2500 e vereyim bora dedi onu peşinat yapıp race alacakmış ama ben xt'yi 2500 e bile almadım hayabusaya binince ağzı kulaklarına vardı lafa gelincede ben endurocuyum diyor çakma endurocu patladı elinde o xt senin
unutmadan söleyim. izmirli arkadaşımız için toplanan para bende. katkıda bulunmak isteyenler bana sms ya da burdan yazsınlar. 05056224554 numaram. ben akşam ararım ya volkana bırakırsınız ya da cüneyt abitye. ben alırım onlardan. haftaya yatırırım bankaya. gönlünüzden ne koparsa isminizi fln yazdırın onlardan alırım ben uygunmudur cüneyt abi?
cemde k6 var bugün denemek için almış hayabusayı buzda kaymış.önemli bir sey yok grenaj sürtmüş.bi 150 lira yer
onun motor bu dün onuda denedim tek kelimeyle super işte son nokta bu hayabusayıda kullandım k6 yıda hayabusa rahat ama k6 daha seri ve hafif geldi bana sinan ugrarsan konusuruz biraz daha yardım toplayıp göndeririz beraber
abi ondan sona buralarım oralarım arıyo diyon baksana kumaş pantolonla binmişin motora sen yaşlanıyon artık sıkı giyin hayırlı işler abi
selam millet evet millet cüneyt abimin sayesinde suzuki 1300cc hayabusa son nokta denen aletin sürüş zevkini tatmış bulunmaktayım.ağzım kulaklarımda.neden mi okadar dolu bir makina ki.her milimetrik gaza dokunmanızda daki aşırı şaşırtıcı bir performanssa sahip.süper bir alet...evet ben artık dikiş tutmaz..yemin ederim borcum olmasa xt yi verir en azından bir 600 lük makina alırım...motor tutkum race in verdiği sesin kalp atışlarımı hızlandırması ve heyacanlandırmasıyla başladı...
valla ne diyim daha dansöz asena gibi sallaması yok mu ah ulan ahh...
lan umut... bir adam hayabusaya bu kadar mı yakışır yaa. bu kadar bütünleşme olamaz dayının..gözümden kıskandım valla...
xt yi 2500 ytl ha çöööyt ordan allan 50 cent si seni...
cüneyt abi teşekkürediyorum..hayabusaya binmek hayalbuysaydı benim için...
cüneyt abi sana yakışmış yalnız ama 600rr daha iyi gider gibi geliyo sana
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hayabusayı bilmemde K6 gider bana
R6 or 600RR şuan için planlarım bundan ibaretgerisine sonra bakarıks
Cüneyt abiiiiii
*vallah sende binsen bu motora baska bi motora bakmassın.benim son hedefim artık gsxr1000 baska motora binmem gibi geliyor
954 için de böyle söylemiştin bi zamanlar abi.Aman diyeyim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
nerden buluyo bu cem bu kadar parayı bilmemki. bi opel aldı sattı sona arka arkaya racing almaya başladı yaa. at yarışımı tuttuu ne
bakın ne demiş adamlar
HONDA-Modern motosiklet sanayisinin babasıdır kısa tarihçesi 1948 67 milyon sermayeyle fabrikayı kurdu. 1953 aylık üretimi 6.000'e ulaştu. 1961 Dünyanın en büyük motosiklet büreticisi oldu halen öyle.
MZ-Adını Motorradwerke Zschopau'dan alan MZ DKW adlı Doğu alman üreticisinin savaş küllerinden oluşmuştur. 2 zamanlı motor teknolojisine bir çok katkıları oluşmuştur.
YAMAHA 2 zamanlı motorların kralı TZ'ler RD'ler olarak kabul edilen Yamaha 2 zamanlıların dışında 4 zamanlılarada önemli katkıları olan yamaha ilk defa 1985'de FZ 750'de piston başına 5 sübap uygulamış ardından 1987'de Exup teknolojisini FZR 400 R'da uygulamıştır. YZF 1000R ise aerodinamik sürtünme katsayısı düşük motosiklet olarak tarihe geçecek.
valla ismail abinin kalbinde race var ama çıkaramıo.çocuk mocuk bahane race şahane hesaplarına dönerse şaşırmayın
cüneyt abim çok çok teşekkür ederim.hayalimin bi kısmını gerçekleştirdin.valla mutluluktan uçtuydum o an(hayalim hayabusaya sahip olmak)
demek arkadan çok yakıştırdınız.hadi bakalım öle olsun.ben diodum ztn beni anca hayabusa kapatır die.ama anlatamıodum.
bi parayı bulsakta bizde alsak hayırlısıyla bi makina
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
cümleten s.a iridyum bujiyi taktım degısen tek sey sımdılık egsos kokusu cıkarınca cekıs perf yakıt gıbı her turlu konuda bılgı verecegım ii geceler
saygılarımla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
goldwing kadar da olmadık be murat abim ne ettin yaw.şaka maka 954 e göre daha sakin geldi bana haya.süpper icat.hayırlısı bakalım.bi para kazanmaya başlıyalım.gerisi gelir
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
teker inikliği baya farkettirdi he he 150cc nerde 1300 cc nerde yaw benim hesapa aklım ermiyo kaçtane kinroad yapıyo o makina bide ulen ne güldüm arkamdaki arkadaş bi ileri bi geri gitmiş ya ben gaz açtıkca sarılmadıda
umut 1 ekmek kesmedi beni 2 butun yerdim ben dağda insanın karnı doymuyo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)