Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan biraz üstüne bastın bu motor o motorbuzda kaydırmıslar sag grenaj biraz hırpalandı
    yapma be cüneyt abi. tüh yaa. aldıgında görmüştüm bunu ilk. dükkanın önündeydi demin uradım da cem'e. resim de zaten akşam üstü gibi. gitti desene 1 kagıt cüneyt abi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer

flaş kalaylı gügümhayabusada yakalandı.ismailden itiraf benim xt bunun yanında traktör dedidayının yakışmış son nokta sana
    Enduro out,Racing in durumları mı var ne
    Alıntı viravira26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam tüm eskişehirli yoldaşlara. artık bende buralıyım. daha önce nereliydin diye soracak olursanız. ankara derim. ama bu foruma bugün ilk defa yazıyorum. ayrıca 6 aydır eskişehirliyim. kader işte sanırım artık buralı olarak kalacağım. iş icabı.
    aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauwben Ahmet şimdiden memnun oldum
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ismail motora binince benim xt yi sana 2500 e vereyim bora dedi onu peşinat yapıp race alacakmış ama ben xt'yi 2500 e bile almadım hayabusaya binince ağzı kulaklarına vardı lafa gelincede ben endurocuyum diyor çakma endurocu patladı elinde o xt senin

Motosikleti
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail motora binince benim xt yi sana 2500 e vereyim bora dedi onu peşinat yapıp race alacakmış ama ben xt'yi 2500 e bile almadım hayabusaya binince ağzı kulaklarına vardı lafa gelincede ben endurocuyum diyor çakma endurocu patladı elinde o xt senin
    aha gözlerime inanamıyom. dayının yarın gel bankaya gitcez kredi için ben veriyim 2500

çok guzel bu gif.

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora dayının bu dikiş tutmaz artık.enduro işi bitti .buna bindikten sonra iflah etmez artık.şimdi xt ona mobilet gibi gelir

Motosikleti
    unutmadan söleyim. izmirli arkadaşımız için toplanan para bende. katkıda bulunmak isteyenler bana sms ya da burdan yazsınlar. 05056224554 numaram. ben akşam ararım ya volkana bırakırsınız ya da cüneyt abitye. ben alırım onlardan. haftaya yatırırım bankaya. gönlünüzden ne koparsa isminizi fln yazdırın onlardan alırım ben uygunmudur cüneyt abi?

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapma be cüneyt abi. tüh yaa. aldıgında görmüştüm bunu ilk. dükkanın önündeydi demin uradım da cem'e. resim de zaten akşam üstü gibi. gitti desene 1 kagıt cüneyt abi.
    cemde k6 var bugün denemek için almış hayabusayı buzda kaymış.önemli bir sey yok grenaj sürtmüş.bi 150 lira yer

onun motor bu dün onuda denedim tek kelimeyle super işte son nokta bu hayabusayıda kullandım k6 yıda hayabusa rahat ama k6 daha seri ve hafif geldi bana sinan ugrarsan konusuruz biraz daha yardım toplayıp göndeririz beraber

Motosikleti
    abi ondan sona buralarım oralarım arıyo diyon baksana kumaş pantolonla binmişin motora sen yaşlanıyon artık sıkı giyin hayırlı işler abi

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    cemde k6 var bugün denemek için almış hayabusayı buzda kaymış.önemli bir sey yok grenaj sürtmüş.bi 150 lira yer

onun motor bu dün onuda denedim tek kelimeyle super işte son nokta bu hayabusayıda kullandım k6 yıda hayabusa rahat ama k6 daha seri ve hafif geldi bana sinan ugrarsan konusuruz biraz daha yardım toplayıp göndeririz beraber
    kimmiş bu cem yahu?o sarı k6 ertuğrulların değil mi?benim arkadaş talip o motora bee!nerden sahiplendiniz hemen

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam millet evet millet cüneyt abimin sayesinde suzuki 1300cc hayabusa son nokta denen aletin sürüş zevkini tatmış bulunmaktayım.ağzım kulaklarımda.neden mi okadar dolu bir makina ki.her milimetrik gaza dokunmanızda daki aşırı şaşırtıcı bir performanssa sahip.süper bir alet...evet ben artık dikiş tutmaz..yemin ederim borcum olmasa xt yi verir en azından bir 600 lük makina alırım...motor tutkum race in verdiği sesin kalp atışlarımı hızlandırması ve heyacanlandırmasıyla başladı...
    valla ne diyim daha dansöz asena gibi sallaması yok mu ah ulan ahh...

lan umut... bir adam hayabusaya bu kadar mı yakışır yaa. bu kadar bütünleşme olamaz dayının..gözümden kıskandım valla...

xt yi 2500 ytl ha çöööyt ordan allan 50 cent si seni...
    cüneyt abi teşekkürediyorum..hayabusaya binmek hayalbuysaydı benim için...

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    cüneyt abi sana yakışmış yalnız ama 600rr daha iyi gider gibi geliyo sana
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet evet millet cüneyt abimin sayesinde suzuki 1300cc hayabusa son nokta denen aletin sürüş zevkini tatmış bulunmaktayım.ağzım kulaklarımda.neden mi okadar dolu bir makina ki.her milimetrik gaza dokunmanızda daki aşırı şaşırtıcı bir performanssa sahip.süper bir alet...evet ben artık dikiş tutmaz..yemin ederim borcum olmasa xt yi verir en azından bir 600 lük makina alırım...motor tutkum race in verdiği sesin kalp atışlarımı hızlandırması ve heyacanlandırmasıyla başladı...
    valla ne diyim daha dansöz asena gibi sallaması yok mu ah ulan ahh...

lan umut... bir adam hayabusaya bu kadar mı yakışır yaa. bu kadar bütünleşme olamaz dayının..gözümden kıskandım valla...

xt yi 2500 ytl ha çöööyt ordan allan 50 cent si seni...
    cüneyt abi teşekkürediyorum..hayabusaya binmek hayalbuysaydı benim için...
    dogru yolu buldun artık

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cüneyt abi sana yakışmış yalnız ama 600rr daha iyi gider gibi geliyo sana
    vallah sende binsen bu motora baska bi motora bakmassın.benim son hedefim artık gsxr1000 baska motora binmem gibi geliyor

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Hayabusayı bilmemde K6 gider bana

R6 or 600RR şuan için planlarım bundan ibaretgerisine sonra bakarıks

Cüneyt abiiiiii
    *vallah sende binsen bu motora baska bi motora bakmassın.benim son hedefim artık gsxr1000 baska motora binmem gibi geliyor
    954 için de böyle söylemiştin bi zamanlar abi.Aman diyeyim
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu cem yahu?o sarı k6 ertuğrulların değil mi?benim arkadaş talip o motora bee!nerden sahiplendiniz hemen
    burak k6 ertugrulların orda duruyor ama sahibi sanayiden cem motor yeni bakımdan cıktı 2006 model 8000 kmde bayagı düzgün bi makine bence son nokta

bide umuta cbr 125 saplanmış gibi duruyor ama hayabusanın üstüne binince onun gibi dolgun olunca yakıstı kerataya

Motosikleti
    nerden buluyo bu cem bu kadar parayı bilmemki. bi opel aldı sattı sona arka arkaya racing almaya başladı yaa. at yarışımı tuttuu ne

bakın ne demiş adamlar
    HONDA-Modern motosiklet sanayisinin babasıdır kısa tarihçesi 1948 67 milyon sermayeyle fabrikayı kurdu. 1953 aylık üretimi 6.000'e ulaştu. 1961 Dünyanın en büyük motosiklet büreticisi oldu halen öyle.

MZ-Adını Motorradwerke Zschopau'dan alan MZ DKW adlı Doğu alman üreticisinin savaş küllerinden oluşmuştur. 2 zamanlı motor teknolojisine bir çok katkıları oluşmuştur.

YAMAHA 2 zamanlı motorların kralı TZ'ler RD'ler olarak kabul edilen Yamaha 2 zamanlıların dışında 4 zamanlılarada önemli katkıları olan yamaha ilk defa 1985'de FZ 750'de piston başına 5 sübap uygulamış ardından 1987'de Exup teknolojisini FZR 400 R'da uygulamıştır. YZF 1000R ise aerodinamik sürtünme katsayısı düşük motosiklet olarak tarihe geçecek.

Motosikleti
    cıbır125r
    valla ismail abinin kalbinde race var ama çıkaramıo.çocuk mocuk bahane race şahane hesaplarına dönerse şaşırmayın

cüneyt abim çok çok teşekkür ederim.hayalimin bi kısmını gerçekleştirdin.valla mutluluktan uçtuydum o an(hayalim hayabusaya sahip olmak)
    demek arkadan çok yakıştırdınız.hadi bakalım öle olsun.ben diodum ztn beni anca hayabusa kapatır die.ama anlatamıodum.

bi parayı bulsakta bizde alsak hayırlısıyla bi makina
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ismail abinin kalbinde race var ama çıkaramıo.çocuk mocuk bahane race şahane hesaplarına dönerse şaşırmayın

cüneyt abim çok çok teşekkür ederim.hayalimin bi kısmını gerçekleştirdin.valla mutluluktan uçtuydum o an(hayalim hayabusaya sahip olmak)
    demek arkadan çok yakıştırdınız.hadi bakalım öle olsun.ben diodum ztn beni anca hayabusa kapatır die.ama anlatamıodum.

bi parayı bulsakta bizde alsak hayırlısıyla bi makina
    ben goldwing kapatır diyodum ama iyi bari hayabusayla kurtarmışın
    umuut oturduğun yerden bulunmuyo para ben çok aradım

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    cümleten s.a iridyum bujiyi taktım degısen tek sey sımdılık egsos kokusu cıkarınca cekıs perf yakıt gıbı her turlu konuda bılgı verecegım ii geceler
    saygılarımla
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    cıbır125r
    goldwing kadar da olmadık be murat abim ne ettin yaw.şaka maka 954 e göre daha sakin geldi bana haya.süpper icat.hayırlısı bakalım.bi para kazanmaya başlıyalım.gerisi gelir
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teker inikliği baya farkettirdi he he 150cc nerde 1300 cc nerde yaw benim hesapa aklım ermiyo kaçtane kinroad yapıyo o makina bide ulen ne güldüm arkamdaki arkadaş bi ileri bi geri gitmiş ya ben gaz açtıkca sarılmadıda

umut 1 ekmek kesmedi beni 2 butun yerdim ben dağda insanın karnı doymuyo

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler