selam tüm eskişehirli yoldaşlara. artık bende buralıyım. daha önce nereliydin diye soracak olursanız. ankara derim. ama bu foruma bugün ilk defa yazıyorum. ayrıca 6 aydır eskişehirliyim. kader işte sanırım artık buralı olarak kalacağım. iş icabı.
selam tüm eskişehirli yoldaşlara. artık bende buralıyım. daha önce nereliydin diye soracak olursanız. ankara derim. ama bu foruma bugün ilk defa yazıyorum. ayrıca 6 aydır eskişehirliyim. kader işte sanırım artık buralı olarak kalacağım. iş icabı.
hoşgeldin aramıza arkadaşım
toplantı amacına uygun oldu inşallah daha iyi olur inşallah daha iyi toplantılarda tekrar görüşürz
havada güzel bu gün yaw...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
hoşbulduk.
evet toplantı fotolarına bende baktım çok hoş olmuş. arada böyle toplanılıp hoşça vakit geçiriliyorsa ne güzel.
senide görmek isteriz aramızda sürekli toplaşırız böyle burayı takip ederek öğrnebilirsin
sendede cruser varmış öyle görünüyor 5 olduk (benim bildiğim) inşallah katılırsın gezilere
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
sağol eray,
daha güzelleri sizin olur inşallah
sağol abicim..
inşallah sana da alırız bi tane:D
kaşınmaya başlarsın sen yakında
hele bi beraber uzun yola çıkalım bak nasıl kaşıntı tutacak seni
aytaçcım daha büyüklerini umarım sen alırsın
teşekkür ederimbu arada
Hani özellikle tavsiye edilecek bir sürücü kursu var mı bilmiyorum ama çoğunluğu aynı yinede blindik yerlere bakarsan daha iyi olur ve elini biraz çabuk tut bence Son kurlar başladı mı bilmiyorum ama son kura yetişebilirsen marttan önce almaya bak ehliyetini daha iyi olur ama dur ya son kur başladı sen yeni kanuna takılacaksın sanırım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
http://www.silverwing400.it/index.ph...=124&Itemid=44
elini çabuk tut..paranı biriktir X-enon yapdırcaz bakk
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
hamza dostum seni çok ii anlıyorum ikimizin başına gelenler oldukça benzerlik gösteriyor,, ALLAH sabır versinn,, ben biraz atlattım, ama ALLAH sanada kolaylık versin,, umarım her şey gönlünce olur,,,
viravira26 arkadaşım sende hoş geldinn,, görüşmek dileğiyle,,
ismail abi hayabusa çok yakışmış ,ama sana,, bırak xt yi abi,, hayabusa yakışır sanaa,,
herkese ii akşamlar,,saygılar,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
hayabusa bayaa sağlam makina güzel ya
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım bu yaza kadar alamazsam eğer galiba satacağım motoru.
sende motor yok bende ehliyet yok napcaz peki. sen ehliyeti al sonra takas yapalım. yoksa ben ehliyet alamıcam galiba.
noluyu be
... 25 kere maaşallah
Amin Ersin sağol canım desteğin için msnde senle konuşurken falan baya rahatladım...Çok ama çok teşekkür ederimYarın gece geri dönecekler İzmir'e asıl olay o zaman başlayacak ama bir şekilde bu olay tatlı sonuca bağlanacak inşallah...
İsmail abi hayabusa çok yakışmış abi bencede sen bi hayabusa al
Bu arada ben marta kadar motoru çıkartmayacağım birisine sözüm varda Martta yollarda görüşmek dileğiyle....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ismail kimin o hayabusa ? sana gitmiyo abi be. ne o öle eğiliyon öne demi bizim bi cem diye bi arkadaşda var. sanayide dükkanı var cem oto diye. kaza yapmış bugun . masraf çok dedi. tanıyanınız varsa diye dedim.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)