hallolur mu ki volkan ?
elveda kış.seneye görüşürüz kendine iyi bak. hoşgeldin bahar fazla bekletme bizi çabuk git senden sonra yaz galcek
hallolur mu ki volkan ?
elveda kış.seneye görüşürüz kendine iyi bak. hoşgeldin bahar fazla bekletme bizi çabuk git senden sonra yaz galcek
murat abi hayırlı olsun .hamza kafana takma cümleten iyi geceler ben yatar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sinan ugrada bi bakalım anlatımdan birsey anlamadım
Murat'cım gerçi yüz yüzede birkaç kez hayırladık ama adettendir burayada yazayım ALLAH Kazasız Belasız Hayırlı Günlerde Kullanmak Nasip Etsin İnşallah Kardeşimbenim
Hayırlı olsun burak abi.Hadi gözünaydın
Murat abiiiiHAyırlı olsun abi.Dün akşam ben gördüm senn motoru ama sen olduğunu bilmiyordum işte bilseydim
Geçmiş olsun hamzaİrtibatı tamamen koparmayalım.Halledilmesi gereken bi sorun varsa birlikte daha kolay hallederiksÇözülmeyecek hiçbir sorun yoktur
Galiba bi miktar haklııııııı
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum, yeni motosiklet alanlara hayırlı olsun.
Çok konuşanlara iyi muhabbetler, arada kaçırdığım bir konu varsa af ola
biz ahmetle direk salondan geleceğiz buluşmaya ama önce bir yıldız yaparız karnımız doyar aç karnına toplantımı olur
arkadaşlar 26 plaka bi kanuni caracal buralarda volkan siz gelmiyonuz mu?
arkadaşlar bu akşam ben katılamıyorum sizden çok özür dilerim bu durum için ama inanın elimde olmayan sebeplerden dolayı.eğer işim bittiğinde hala dağılmamış olursanız uğramaya çalışacam.şimdiden size iyi eğlenceler.
yok ya eray değldir o bir tane daha caracal cı var esk de o dur muhtemelen
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
evet akşamki buluşma için gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. muhabbet kahkaha hiç eksik olmadı. özellikle ismail abi'yle bora abi'nin atışmalarını zevkle seyrettim
umut afiyet olsun dayının
bu anı ölümsüzleştirdik haliyle... herkes hakkını helal etsin.
dışarda benim çektiğim fotolar.
tekrar görüşmek üzrere. zaten yollarda görüşüyoz...
gökhanım motorda bişe yok demi. ben baktım temiz
ahmetim kocakurt gecenin en yükse cc'lisiydi
abi yarım saattir msj yazıyorum bi arkadaş link verdi tıkla diye bi bastım ne kadar yazı yazdıysam hepsi uçtu gitti ya
Neyse bugün güzel bi gündü pizza için teşekkürler eren abi,Cüneyt abim sana da teşekkür ederim motoru senn oraya bıraktığım için.Herkese teşekkürler tekrarında görüşmek dileğiyle
Sinan abiii çaktırmaaaa en büyükte olsa orda en küçük bendim abi.Mütevazi olmayı saygımla beraber görev bilirim kendime
İsmail abim gelirken aklımı alıyodu zaten
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
le ahmet ismail abi senin aklını nasıl alabilir yaw??
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
tik filan varsa ahmette dürttüyse yolda
Şehir dışına çıkamadım cumaya attım mecburen şehir dışı gezisini çok güzel bir toplantı olmuş yayında,yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...Bora abi gelmişsin buluşmaya ama ben gelemedim abi Kısmet değilmiş demek ki bi dahaki sefere inşallahBende sabah birisi vardı onu aldım kahvaltı falan yaptık doyuran da ondan sonra geceye kadar beraberdik eve bıraktım bende eve geldim ve acaip derecede moral bozukluğu ve bunalım moduyla başbaşa oturuyorum...Herkesten özür dilerim gelemediğim için ama benim için çok önemli birisi burada ve perşembe gidecek inşallah daha sonra görüşürüz sizlerle hem benim içinde iyi olur yoksa o gittikten sonra ben tek başıma deliririm sanırım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
arkadaşlar tekrardan özür diliyorum inşallah bi dahaki buluşmada beraber oluruz.toplantı çok güzel geçmiş ellerinize sağlık.
Günaydın motorcu gençlik fotolar güzeeelll buluşmada güzeldi hem hayırlı bir iş için oluşu dahada bir anlam kattı herkeze teşekkür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)