Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı Olsun Murat Abi...ee tabi 600 lükle uğraşmak kolay değil paragerekiyor işede başlamışsıntebrik ederim ben volkan abinin yerinde olsaydım birdaha almazdım işe seni sen bırak git sonra tekrar gel olcak şeymi ya
    para herkese lazım olmdersler yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştım değilse asla bırakmazdım,insan sevdiği işi yapmaktan zevk alıyor

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
    sağol volkan teşekkür ederim

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motorun hayırlı olsun murat kardeş. kazasız kullan inşallah. fotoğrafı varsa koysaydın bi görseydik makineyi sen özmertte ne iş yapıyordun ? öncedendemi çalışıyodun
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,daha önce 1 sene çalışmıştım mağazadaydım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    bugun ipini koparan motora binmiş.faruk yanımdaydı,saftirik düzgünce konuşmaz yaaa.neymiş murat abi 600 abs almış bende hornet 600 abs sandım murat kardeşim.meğer scootrın babasıymış...velasıl kelam adana kepap beytüş şabap,abış arası kapatmıyor değil mi yani önün acık,ne o öyle sandalyeye oturan sünnet cocuğu gibi.motora bindim mi apış aran kapanıcak

murat kardeşim şaka yapıyorum alınma,hayırlı uğurlu olsun kazsız belasız binmek nasip etsin..yakıtı az manitası bol olsun..kuyruğu yamuk yumuk gelmişsin buralara kadar.umuta bakmışsın ama köfte möfte bir umutla doğrulmaz söylim...zuhahaha..herkese selam yarın inş görüşürüz..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    hayırlı uğurlu olsun,, murat abi,, ALLAH kaza bela vermesinn,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun ipini koparan motora binmiş.faruk yanımdaydı,saftirik düzgünce konuşmaz yaaa.neymiş murat abi 600 abs almış bende hornet 600 abs sandım murat kardeşim.meğer scootrın babasıymış...velasıl kelam adana kepap beytüş şabap,abış arası kapatmıyor değil mi yani önün acık,ne o öyle sandalyeye oturan sünnet cocuğu gibi.motora bindim mi apış aran kapanıcak

murat kardeşim şaka yapıyorum alınma,hayırlı uğurlu olsun kazsız belasız binmek nasip etsin..yakıtı az manitası bol olsun..kuyruğu yamuk yumuk gelmişsin buralara kadar.umuta bakmışsın ama köfte möfte bir umutla doğrulmaz söylim...zuhahaha..herkese selam yarın inş görüşürüz..
    ismail abi sen dalganı geç bakalım scooterımla
    amaaaaaa....
    sakın yolda karşıma çıkma
    tek mi istiyon köfteyi şimdi 1,5 mu ben bi tek onu anlamadım

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun,, murat abi,, ALLAH kaza bela vermesinn,,
    sağolasın ersincim darısı başınıza

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,daha önce 1 sene çalışmıştım mağazadaydım
    tüh azdaha erken girseydin biraz indirim koparırdık neyse tekrar hayırlı olsun. yarın gelirsen görürüz scooterin babasını. ben de yanında çocuk rolü yaparım gökhan da getirirse abi

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    murat hayırlı olsun çok sevindim bakıyom her yıla bi motor sıgdırıyon

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    muratd seninde hayırlı olsun yeni motorun.

Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat hayırlı olsun çok sevindim bakıyom her yıla bi motor sıgdırıyon
    abi walla bende sıkıldım değiştirmekten
    bu son kesin kararlıyım motor çok hoşuma gitti

Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratd seninde hayırlı olsun yeni motorun.
    sağolasın burak .

fotoğrafını görmek isteyenler:

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...gistirdim.html

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    yalnız bakıyomda cc ler büyüyor giderek motosiklet kültürü gelişiyor 2 sene önceki bindigimiz motorlarla şimdiki motorların alakası yok 3 senede ben bile 5 motor degiştirmişsim Allah inşallah herkese istedigi motosikleti nasip etsin onun için murat bence bu son motorun degil

yalnız bakıyomda cc ler büyüyor giderek motosiklet kültürü gelişiyor 2 sene önceki bindigimiz motorlarla şimdiki motorların alakası yok 3 senede ben bile 5 motor degiştirmişsim Allah inşallah herkese istedigi motosikleti nasip etsin onun için murat bence bu son motorun degil
    ıııh ıhh
    değiştirmeyecem işte:D

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    slm iyi aksamlar arkdaslar

Motosikleti
    inşallah abi. başladık bizde bu işe işte çinden ben 5senede ne alırım bilmiyom nasip kısmet. (hakkını helal et abi oldu bilgisayar )

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    valla arkdaslar size cok özeniyorum

ehliyetede yazıldım 16 şubatta sınav kısmetse yaza da motoru alıcam

inş aranıza katılılırım...

kısmet..

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla arkdaslar size cok özeniyorum

ehliyetede yazıldım 16 şubatta sınav kısmetse yaza da motoru alıcam

inş aranıza katılılırım...

kısmet..
    Sana da iyi akşamlar dostum.

Hayırlısı olsun. Hani geç olsun, güç olmasın derler.

Kapımız tüm motorcu dostlara açık.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.Bilecik'ten daha yeni geldim ve zar zor attım kendimi eve...Gerçekten çok yorulmuşum...Yarında Sivrihisar'a gitmem gerkiyor bu sıralar pek buralarda olamayacağım...Toplantıdan umarım istediğiniz sonucu alırsınız...Bu arada EsRiders.Net'de bazı resimler hata vermiş çıkmıyor bu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim en kısa zamanda ilgilenmeye çalışacağım...Bi süre daha aranızda olamayacağım ve organizasyonlara katılamayacağım çünkü bazı gelişmeler oldu ve çok moralimi bozdu bu gelişmeler o yüzden Sivrihisar'dan geldikten sonra bir süre kapı dışarı çıkmamayı düşünüyorum biraz kafamı toplamam gerekli çok zor ve ağır zamanlar geçiriyorum inşallah bu dönemleride atlatırım bakalım haftaya osmangazide psikolog beyle görüşmemiz var deli teşhisi koymazsa iyidir...Bu arada buraya yazmak istedim bunları kendi içimde düşün düşün sıkıntı basıyor iyice...Daha olaylarıda yazmak istedim ama kendi sorunlarımla sizleri meşgul etmek istemedim...Hepinize iyi akşamlar ve teşekkürler...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    hamza en yakın zamanda kafanı dağıt kardeşim havalar düzeliyo yavaştan başlarız artık gezilere motorumda geliyo inşallah yakında.arkadaşlar yarınki toplantı için kimse bişey söylemedi MDye yazmamı istemiyosanız hiç yazmıyayım ama bu sefer yazdık bi kere havada kalmasın,buluşma yeri saati hazırsa oraya da yazalım.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yer ve saat aslında yazıyor hatta katılım listeside yazıldı saat 20:00 zevü sefa cafede olcacak biz md ye defalarca yazdık fakat silindi istersen sende yaz

bu arada hamza kardeşim hiçbirşeyi takma kafana herşey gelir geçer dertlerde sıkıntılarda biz insanlar için inşallah kısa zamanda sorunlarını atlatırsın

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (hakkını helal et abi oldu bilgisayar )
    cüneyt abi yanış anlama olmuş yaa demin taktım da kabloyu. benim kablo da sağlammış. senin kablo da duruyor. benim sorun cd-rw'ye güç almayla ilgiliymiş. özelden 2tane resim gönderdim. power supply'den 4 tane güç soketi çıkıyor ya 4lü beyazlardan. onların birisi 1.hdd'ye takılı, ikincisi 2.hdd'ye takılı üçüncüsü de dvd-rw'ye takılı.. dördüncü uç da ana karta giden bi sokete takılı. ama o soketin uçları tekli. yani 2siyah bir sarı. sanırım power supply'den çıkan bir güç kaynağını tekrar 2ye bölüp boşta kalanı da cd-rw'ye takcaz. kafan karışmadı dimi . ben olmazsa çarşamba ya da perşembe tekrar urayayım sana öyle bir kablo varsa onu alayım senden.

hamza olm kafayı yeme hee. o.g.ü.nün doktorlarını az çok tanıyom kolay kolay deli demezler hastalarına. o son buluşmamızda espark'da gezerken annamıştım sende bişeyler oldugunu. çünkü ertrafa bakışlarında bi mayhoşluk bi boşluk vardı şaka diyom hee. git bakalım ne dicek. derdini annat işte.

evet arkadaşlar size anlamlı bir resim gösteriyorum...
    bu yapıştırma bi motosikletin fabrika çıkış şeklinde var. shine diye bi cup'dan çektim. yarı otomatik cup...

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza en yakın zamanda kafanı dağıt kardeşim havalar düzeliyo yavaştan başlarız artık gezilere motorumda geliyo inşallah yakında.arkadaşlar yarınki toplantı için kimse bişey söylemedi MDye yazmamı istemiyosanız hiç yazmıyayım ama bu sefer yazdık bi kere havada kalmasın,buluşma yeri saati hazırsa oraya da yazalım.
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yer ve saat aslında yazıyor hatta katılım listeside yazıldı saat 20:00 zevü sefa cafede olcacak biz md ye defalarca yazdık fakat silindi istersen sende yaz

bu arada hamza kardeşim hiçbirşeyi takma kafana herşey gelir geçer dertlerde sıkıntılarda biz insanlar için inşallah kısa zamanda sorunlarını atlatırsın
    Gezicez Burak o zamana kadar inşallah daha iyi olacağımBora abi dediğin gibi dertde,kederde neşede insanlar için Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermez ama abi tabi bazı anlarda isyan ettiği oluyor insanın.Haşa Allah'a değil ama kendime isyanım abi...Geçmişte yaptığım hatalar ki o zaman hata olduğunun farkında değildim şimdi çok ağır bi şekilde karşıma çıkıyor ve benim elimden hiç ama hiç birşey gelmiyor abi asıl buna üzülüyorum ben keşke birşeyler yapma fırsatım olsada düzeltebilseydim bu hatalarımı...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
    viper_1, just_hmz_26, BeYfa, digi_boy26, halim4242
    Herkese iyi geceler, Bol muhabbetler...

just_hmz_26, kafana takma herşeyi oluruna bırak...

slayer2694, yaz abi ; MD, MT farketmez. Herkesi bekliyoruz.

digi_boy26, ben anladım olayı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler