TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Salı Akşam Saat 20:00 bana uyar...
Arkadaşlar, bu motorcu dostumuza ; sadece motorcu yönüyle değil, insani olarak, bu ülkede yaşayan bir yurttaşımız olarak yardımcı olmak bize düşer.
Bu sebeple elimizden ne geliyorsa herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım...
Banka hesabı ile ilgili bilgileri buradan alacağız. Daha sonra toplanan parayı ilgili hesaba yatıracağız. Banka dekontunu ise tekrar buradan sizlere iletirim.
ewet bende motorla gelmeyi düşünüyorum hayırlısıyla....
ewet geçen gün bahsi geçen bomba olayı
http://www.youtube.com/watch?v=tRCN1n35Vko
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
offf bombaya bak yaaa ne gömlemiş yaaa
ALLAH'tan parçalar falan gelmemiş millete
allaaah çok mutluyum kardeşlerim,abilerim,arkidişlerim1 ay sonra motorum hazır allahın izniyle.az önce bursadaki arkadaşlarla her konuda anlaşmış bulunmaktayız 3-4 gün içinde ücretin bir kısmını ödüyorum onlarda başlıyorlar işlerine!!!şoppii şoppiii
slayer hadi hayırlı olsun şimdiden.kazasız belasız inşşş.
murat abim hayırlı olsun sw600 ün.sanada kazasız belasız sürüşler dilerim
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
muratcım allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın hayırlı olsun
yeni motorun hayırlı olsun murat kardeş. kazasız kullan inşallah. fotoğrafı varsa koysaydın bi görseydik makineyi sen özmertte ne iş yapıyordun ? öncedendemi çalışıyodun
Hayırlı Olsun Murat Abi...ee tabi 600 lükle uğraşmak kolay değil paragerekiyor işede başlamışsıntebrik ederim ben volkan abinin yerinde olsaydım birdaha almazdım işe seni sen bırak git sonra tekrar gel olcak şeymi ya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Murat hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Arkadaşlar, yarınki toplanmaya katılım sağlayalım lütfen. Gündem konusunu biliyorsunuz.
Gönlümüzden ne koparsa yardım edelim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)