Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    benide yazınsana kardeeşim bende gelicem şu MDdeki topiğe de bişiler yazında gündeme gelsin.hazır olay yönetime taşınmışken.hem sizde olayın içeriğini anlamış olursunuz: http://www.motordelisi.com/ftopict-5...ki.html%FEehir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdaki Aileler Kızıyo Bana .cocuklaırmızıda Kendin Gibi Yaptın Motor Istiyorlarmış....
    muttalıp'a virüs yaymaya başlamışın dayının helal sana ahmet sen de destekle ismail'i yeryüzündeki tek taşıt motosiklet olsun

evet gökmen kardeşimiz için ben de destek vermek istiyordum ama iş2ten fırsat bulamadım bi iş baknasına uramak için. gönlümden kopanı ben de yatırmak isterim

mt, varmı planda bi toplanma oyun partisi filan ? boştayız bugun. motoru temizlemeye çıkıyorum. karlar eriyince motor tanınmaz hale geldi yine. görüşmek üzere kazasız sürüşler...

gökhan'ım akşam amma benzetmişin adamı hee. neyseeki ucuz kurtarmış dylan'ım.

Motosikleti
    Minsk 1998
    selamunaleyküm arkadaşlar bende aranıza katıldım oldcityboy ismaile minskimin tozunu yutturacağım beyler cüneyt abi volkan umut ahmet gökhan faruk mehmet .....vs hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz bundan sonra forumdayım...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben pazartesi demiştim ama Salı da olur.Bora abi sen beni de yaz oraya.SAlon'dan çıktık mı beraber gideriz.Ben belki Motorla gelirim salona Salı günü

Sana da hayırlı pazarlar ola Volkan abi

tamamdır biz salondan çıkınca direk buluşma yerine gideriz iyi olur

Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benide yazınsana kardeeşim bende gelicem şu MDdeki topiğe de bişiler yazında gündeme gelsin.hazır olay yönetime taşınmışken.hem sizde olayın içeriğini anlamış olursunuz: http://www.motordelisi.com/ftopict-5...ki.html%FEehir
    tamam bea ne kızıyon bacak kadar çocuğa yazdım listeye senide

Alıntı serisarikose83 adlı üyeden alıntı
    selamunaleyküm arkadaşlar bende aranıza katıldım oldcityboy ismaile minskimin tozunu yutturacağım beyler cüneyt abi volkan umut ahmet gökhan faruk mehmet .....vs hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz bundan sonra forumdayım...

beni unutmuşsun kayınço gücendim şimdi sana

Motosikleti
    2014 zx636r
    serisarikose83 hoş geldin.

Wayytt sarı Abi Hoşgeldin...

Arkadaşlar dışarıda tam motor havası vardı. Bu güzel havayı 1 saat boyunca motor tepesinde değerlendirdim...

Saat 5 den sonra boşum cafe fln eğer bi atraksiyon olursa cvpsız atın, ben sizi ararım...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Mehmet abimler nerde yaa,Emre abim felan hiç göremiyoruz ne zamandır onları.Misafir olarak takip ediyolarsa güceniyoruz ama olmuyor abi girin bi mrb deyin.Geçen akşam Mehmet abimi gördüm odunpazarında devriye araçlarından birinin direksiyonundaydı ama o beni görmedi

Sarı(Hasan Hüseyin) abicim,hakkaten Bora abimi nasıl unuttun sen yhauw,taa feysbukta bulduğun adamı nasıl unutursunBunun hesabını sorarıks biz sana MT-Body Team olarak
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Bu akşam 19:00 da buluşsak, birer çay içsek desem...

Kimler gelir?

Motosikleti
    2014 zx636r
    ben gelmem o saatte maç var

Motosikleti
    sarı kardeş, seni son bozdağ gezimizde görmüştüm o sen misin ? umut'un bağırarak çağırdığı ? gözlüklü arkadaş ? kahvenin önünde resim çektiğimiz ?

erken ayarlasaydık keşke gelirdik ersinle. demin girdik içeri tüh... baktık kayıyo asvalt bizde girelim bari eve dedik. hele ersin gaza dokunmaya gelmedi ben de kar lastikleri olunca dişli lastik bi kaç kere spin attım sıhhiye kavşağında bi de atatürk caddesinde.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wayytt sarı Abi Hoşgeldin...

Arkadaşlar dışarıda tam motor havası vardı. Bu güzel havayı 1 saat boyunca motor tepesinde değerlendirdim...

Saat 5 den sonra boşum cafe fln eğer bi atraksiyon olursa cvpsız atın, ben sizi ararım...
    Volki tolki bu haysiyetsiz aşağılık garagtersiz Bora heryer KAR diyordu bana dün akşam...yani kimse motör çıkarmıyor falan dediydi...yalan söylüyo galiba dimi kankücüm ne diyosun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Volki tolki bu haysiyetsiz aşağılık garagtersiz Bora heryer KAR diyordu bana dün akşam...yani kimse motör çıkarmıyor falan dediydi...yalan söylüyo galiba dimi kankücüm ne diyosun...
    hava bügün açtı soğuktu tabe sana yalan borcummu var dünde biraz iyiydi daha öncesinde kötüydü garagtersiz fürek

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava bügün açtı soğuktu tabe sana yalan borcummu var dünde biraz iyiydi daha öncesinde kötüydü garagtersiz fürek
    onursuz kişi...Eskişehire geliyordum...sen yollar kötü diye gelmedim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onursuz kişi...Eskişehire geliyordum...sen yollar kötü diye gelmedim...
    aha sen bana ne dedin burada yalancı çıkarıyon kanka ben bugün eske gelecektim sonradan vazgeçtim demedinmi hatta bende yollar buzlu olur dikkat et iyiki gelmemişsin dedim bide gece gelecektim diyosun canınamı susadın sen malak bi bildmiz var diyoz hatta arkadaşlar yazarlar yollar buzmu değilmi anlarsın tam garagtersizya bide iftira atıyo

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    BeYfa, GökhanYENİCELİ, muratd, alplion

alp abicim napıyosun nasıl gidiyo bakalım hayat kütahyada
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ramzey QM200GY
    Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    gripi

readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mehmet abimler nerde yaa,Emre abim felan hiç göremiyoruz ne zamandır onları.Misafir olarak takip ediyolarsa güceniyoruz ama olmuyor abi girin bi mrb deyin.Geçen akşam Mehmet abimi gördüm odunpazarında devriye araçlarından birinin direksiyonundaydı ama o beni görmedi
    iyi aksamlar herkese,
    biz (gökhan,umut,volkan+ben)
    gökhanın dükkandayız.

ben mesgul oldugum için pek takılamıyorum ama isteyen buluyor tabi :-)

herkese sevgiler
    yüreginin götürdügü yere git

Motosikleti
    2014 zx636r
    arkadaşlar salı günkü buluşmayla ilgili bişey söyleyinde MDye yazalım.biz de ne yapacağımızı bilelim.

Güncel

arkadaşlar kaza geçiren izmirli kardeşimiz için önümüzdeki hafta müsaitbir günde toplanmamızı talep ediyorum herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım

salı akşamı saat 20:00 diyorum yada farklı bir fikri olan varsa yazsın

buluşma yeri zevk-ü sefa

şimdilik katılım listesi:

bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

GökhanYENİCELİ

digi_boy26

Motosikleti
    beni de ekle bora. gelirim bende muhakkakki. hem buluşma olur hem bi faydamız olsun kardeşimize. motorla gelirim ben.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler