Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lem reklam yapmaBak bizim site açılcak yapacaksan oranın reklamını yap Burak

Eray geçmiş olsun kardeşim...Biraz bi bişiler duydum konuyla ilgili ama tam anlayamadım konuyu şimdi biraz daha anladım...Tekrar geçmiş olsun böyle bir şeyi yapıp seni zan altında bırakanlara da yazıklar olsun

bu bana yapılır mı , suratım sivilce tarlası oldu son 5 saatte sıkıntıdan yara cıkmazsa ıyıdır
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Son Dakika :

Mustafa Kemal Paşa Mah. H.Polatkan Cad. (Eski Atalar Caddesi oluyor). Şüpheli Paket İhbarı üzerine gelen polisler; olay yerindeki şüpheli paketi fünye ile patlattı.

viper kardeşler, umut_utu, gökhan yeniceli ; olay yerine yakın olan bizler de operasyon anını saniye saniye izledik.

Bir de video var. O da basın açıklamasından sonra youtube'de

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Son Dakika :

Mustafa Kemal Paşa Mah. H.Polatkan Cad. (Eski Atalar Caddesi oluyor). Şüpheli Paket İhbarı üzerine gelen polisler; olay yerindeki şüpheli paketi fünye ile patlattı.

viper kardeşler, umut_utu, gökhan yeniceli ; olay yerine yakın olan bizler de operasyon anını saniye saniye izledik.

Bir de video var. O da basın açıklamasından sonra youtube'de
    Abi video atılınca link atar mısın
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ahanda noldu la gökhan'ım dylanım dükkana sabotajmı yapcaklardı yoksam

nasıl olmuşlar

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    arkadaşlar bu akşam çağdaş bira evinin önünü kan götürüyodu,2 tane ekip vardı.kimseye bişey sormadım ama bariz birini deşmişler var mı bilgisi olan?

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Çivisi Çıktı Memleketin...

Selam Motorize26 nasıl gidiyo
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    iyilik faruk sen nasılsın. buzda dans'a devam ediyoz işte

eskişehir de kirlendi desene faruk ne güzel memleketimiz vardı allah korusun terör yoktu bişey yoktu iyicce azdı millet gene.

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin yarabbim.2 tane serserinin kurşununa ve ya kör bıçağına can vereceğime intihar etsem daha iyi.ortalık şerefsiz doldu.millette ne ar kaldı ne namus!

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    http://www.youtube.com/watch?v=T31juxlQuGA

200km+ geçen rc araba videonun sonunu seyredin mümkünse seside açın
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın mt nasılsınız bakalım video şuan teknik ekibin elinde (Volkan ve Umut) onlar ayarlayacak ben herzamanki gibi kameramanınızım

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    just_hmz_26

Günaydın Gökhan abi ve misafir sanada günaydın...Bugün motorla çıkacak olanlar dikkatli olsunlar soğuk bir hava var yine ve yer yer buzlanmalar var ana caddelerde bile aman dikkatli olun...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2007 yılının ilk zamanların da bir motosiklet sitesındeki üyeliğim,hain ellerin yönetimine geçmiştir.20.05.2007 yılında bu hain eller benim çeşitli yöntemlerle üyeliğimi ele geçirmiş ve eskişehir honda bayii özmert ticaret ile arasında ki husumetı benım üyeliğim üzerinden çıkartmak istemiştir.o siteye girip yaptığım kontrollerde şifremin değiştirildiği farkına vardım çünkü kullandığım tüm şifreleri denedim ve hiçbiri o site ile uyumlu çıkmadı.Bu olayı şiddetle kınıyor ve böyle bir terbiyesizliği yapan şahsı allaha havale ediyorum

site yöneticilerine gerekli dilekçeyi verdim ve en kısa sürede bu terbiyesizlik ile yazılmış yazının silinmesini bekliyorum
    SAYGILAR

eray geçmiş olsun.

bu aralar herkesin hesabı ya hackleniyor,ya da hesaplarımız üzerinden haberimiz olmadan başkaları yazıyor

aman arkadaşlar hesaplarımıza dikkat edelim,insanları zor durumlara düşürebiliyor..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eray geçmiş olsun.

bu aralar herkesin hesabı ya hackleniyor,ya da hesaplarımız üzerinden haberimiz olmadan başkaları yazıyor

aman arkadaşlar hesaplarımıza dikkat edelim,insanları zor durumlara düşürebiliyor..

saol murat abi ilgine tesekkurler allahıma 1000 şükür olsun hesabı sildirip kurtuldum mesajda silindi adminle bağlantıya getim sildirdim

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol murat abi ilgine tesekkurler allahıma 1000 şükür olsun hesabı sildirip kurtuldum mesajda silindi adminle bağlantıya getim sildirdim
    ooouw geçmiş olsun abi.bak buna sevindim işte anca oturabildim pc başına bende...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    volkan abiden aldığım yan cantaları taktım bır de foto alayım dedım telefon un camerası calısmadı sımdı sarj edıyorum belkı ondandır ulen tel durduk yerde arıza yaptı

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooouw geçmiş olsun abi.bak buna sevindim işte anca oturabildim pc başına bende...
    Bu gün itibarı ile ahmet kardeşimde spor salonumuza başlamış bulunmaktadır yeni bir body building'ci yetişiyor fiziğide müsait hadi bakalım

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün itibarı ile ahmet kardeşimde spor salonumuza başlamış bulunmaktadır yeni bir body building'ci yetişiyor fiziğide müsait hadi bakalım
    garagtersiz kılıbık yumuşak topitop...genc dimağları zehirlemeyi bırak...neymiş bu badi olayı...sen önce zeki çevik ahlaglı garagterliı ol...

orda garip işler çeviriyomuşunuz bak habar geliyo bana...gözüm üzerinde garagtersiz Bora..

7 Bela Mete Han..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    vaay ahmedim hadi hayırlısı. kasları yap artık kocakurt'a da bindinmi muttalip'in kralı olursn varya

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    teşekkür ederim abi iltifat ediyorsun

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    garagtersiz kılıbık yumuşak topitop...genc dimağları zehirlemeyi bırak...neymiş bu badi olayı...sen önce zeki çevik ahlaglı garagterliı ol...

orda garip işler çeviriyomuşunuz bak habar geliyo bana...gözüm üzerinde garagtersiz Bora..

7 Bela Mete Han..
    Dur mete abi dur.Kahpe Bizans filminde ki gibi zeki,çevik,ahlaklı... saymaya başlamışsın.Sporcu adam zaten belli bi garagtere sahiptir ki diğerlerinden farkını her zaman ortaya koyar deeee mi yani

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaay ahmedim hadi hayırlısı. kasları yap artık kocakurt'a da bindinmi muttalip'in kralı olursn varya
    hehe Sinan abi çok pis gaza gelirim bakamma ve lakin ben zaten yaşıma göre koyümün gralıyem yhaauwf
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

7 Bela Mete Han..
    olum istanbulda alacam senin ifadeni garagtersizlik senin ciğerinde var istanbulda abi çektirmezsem sana görecem senide glavye deliganlısı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler