FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Son Dakika :
Mustafa Kemal Paşa Mah. H.Polatkan Cad. (Eski Atalar Caddesi oluyor). Şüpheli Paket İhbarı üzerine gelen polisler; olay yerindeki şüpheli paketi fünye ile patlattı.
viper kardeşler, umut_utu, gökhan yeniceli ; olay yerine yakın olan bizler de operasyon anını saniye saniye izledik.
Bir de video var. O da basın açıklamasından sonra youtube'de
ahanda noldu la gökhan'ım dylanım dükkana sabotajmı yapcaklardı yoksam
nasıl olmuşlar
arkadaşlar bu akşam çağdaş bira evinin önünü kan götürüyodu,2 tane ekip vardı.kimseye bişey sormadım ama bariz birini deşmişler var mı bilgisi olan?
Çivisi Çıktı Memleketin...
Selam Motorize26 nasıl gidiyo
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
iyilik faruk sen nasılsın. buzda dans'a devam ediyoz işte
eskişehir de kirlendi desene faruk ne güzel memleketimiz vardı allah korusun terör yoktu bişey yoktu iyicce azdı millet gene.
allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin yarabbim.2 tane serserinin kurşununa ve ya kör bıçağına can vereceğime intihar etsem daha iyi.ortalık şerefsiz doldu.millette ne ar kaldı ne namus!
http://www.youtube.com/watch?v=T31juxlQuGA
200km+ geçen rc araba videonun sonunu seyredin mümkünse seside açın
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Günaydın mt nasılsınız bakalım video şuan teknik ekibin elinde (Volkan ve Umut) onlar ayarlayacak ben herzamanki gibi kameramanınızım
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26
Günaydın Gökhan abi ve misafir sanada günaydın...Bugün motorla çıkacak olanlar dikkatli olsunlar soğuk bir hava var yine ve yer yer buzlanmalar var ana caddelerde bile aman dikkatli olun...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
volkan abiden aldığım yan cantaları taktım bır de foto alayım dedım telefon un camerası calısmadı sımdı sarj edıyorum belkı ondandır ulen tel durduk yerde arıza yaptı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
teşekkür ederim abi iltifat ediyorsun
Dur mete abi dur.Kahpe Bizans filminde ki gibi zeki,çevik,ahlaklı... saymaya başlamışsın.Sporcu adam zaten belli bi garagtere sahiptir ki diğerlerinden farkını her zaman ortaya koyar deeee mi yani
hehe Sinan abi çok pis gaza gelirim bakamma ve lakin ben zaten yaşıma göre koyümün gralıyem yhaauwf
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)