öncelikle yahya abim başın saolsun.çok üzüldüm...
bende fazla gazete var.karaborsaya sürücem.kaçıranlarınız varsa fiyatı 5 ytl olup açılmamıştır bile haberiniz olsun
cüneyt abi bi insan bu kadar ezilmezki yaw
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
yahya abi başın sağolsun. kaçırmışım özür dilerim telefon edecek olan olursa bizim de taziyelerimizi iletiversin bi zahmet....
ne ezmesi ya arkadasıma çok üzülüyom onun için üzülmesin diye teselli ediyorum yahya abi başın sagolsun
yahya abi başınız sagolsun çok üzüldüm allah sizlere sabırlar versin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
yahya abi başın saolsun.nur içinde yatsın inşallah.
bora dostum bugün çıkamadım ya kusura bakma ya ama nezaman istersen hazırım irtibatı koparmayalım bigboy
Yahya abim ALLAH rahmet eylesin
Sizlerinde duyarsız kalmayacağından eminim....
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...yaretimiz.html
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
günaydın ESKİŞEHİR MT nasılsınz bakalım kalkında kara bakıunnn negüzel iki gündür geziyordum ama bugünde çıkmayı düşünüyorum işten sonra biraz drift iyi gelir
gökhan abim bugün drift yapma beni seviosan.dün bi rüya gördümde ondan.binceksen normal bin.ne olur.ok??
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
SELAM BEYLER.TIRT MOTORCU CÜNEYT ABE.ADAMIN XT SİNİ GÖRDÜN MÜ..98MODEL ÜSTELİK..4000 YTL..İİİMİŞ..BURAK ACIKLAMA YAPMIŞ SONRA SUSUP KALMIŞSNIZ..HEHE..O GÖRDÜĞÜN MOTOR XT NİN ÖLÜ HALİ...KÖTÜLEMEK İÇİN SÖYLEMİYOM.İNCELEDİM.GECEN SENE GELDİ BURAYA O MOTOR...http://www.sahibinden.com/22_000_km_...XQQdisplayitem
İŞTE TEMİZ 98..BENİM Kİ 99..ÇAKTINMI HİBİNYOOO..ŞAKA MAKA XT HOŞ MOTOR.ALINIP BAKIM YAPILIRSA ADAM OLUR.954 GİBİ YAMALI DESTİ GİBİ OLMAZ KALAYLI GÜĞÜM GİBİ OLUR O...
söylemeyecektim aslında,Yahya abim:
- neden söyledin,keşke söylemeseydin..." der diye korktum ama dayanamadım söyledim işte napiim.Evet üzücü bi haber vermek istemezdim ama belik sonradan daha farklı bi şekilde öğrenirseniz o daha kötü olur diye söyledim.
Anlıyan anladı sanırım...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
umut içimi karartın ya ama yinede sağol tavsiyene kulak vereyi
yahya abi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
gökhanım sana drif yakışır hee
arkadaşlar napalım bu izmirli kardelşimiz için ?
Yahya abimmm Başınsağolsun Allah geride kalanlara sabır versin
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)