Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    şişşşşşşşş digiboy digiboy bizi nie çağırmıyonuz bakayıımmm numaram yoksa özelden atayımm,

başınız sağolsun yahya abi ALLAH sabır versin

zaten her motor test oluyo 400 mt kadar kadran da gitmiş gözüküyor,,,

digi boy abiii sen gez bakalım bize haber verme hıh hıh hıh hıh ...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı alico96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖNCELİKLE ARKADAŞIMIZA BAŞSAGLIĞI DİLİYORUM.TEMMUZ AĞUSTOS DÖNEMLERİNDE GELİYORUM SİZLERLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM.İŞALLAH GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.
    inşallah alico96.Memnun oluruz tanışmaktan,buyrun gelin tabi ki
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    akşam ki buluşma işi için kimse yer yazmamış biz durmuş abiyle saat 4 .te adalar palmiye nargle cafede buluşucaz,,herkes buyursun
    okey,nargile,tavla,.... oynarız,,

digiboy abi,,özellikle sen .
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi pazarlar ola arkadaşlar...
    Bi toplantı yapmak gerek fakat ben bu hafta katılamam belki haftaya olabilir.Bu arada cuma günü toronaga(Yahya) abimle görüştüm.Soranlara selamı var,toplanma meselesini de konuştuk ama Yahya abimiz sevgili annesini kaybettiği için katılamayacağını bildirdi.Tekrar tekrar başsağlığı dileklerimi sunuyorum abi...

slm.lar alico96 birgün geldiğinde haber edersin de tekrar eski günlerini yaşatırıks sana da,görüşmek dileğiyle...

slayer2694 abi senn motorun neyi var ki?bayramda kaza yaptım demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam...
    yeni cant alıcam,kafa granajını toplatıp boyatcam başka bişi yok.hayırlısıyla başlıyorum toplatmaya.

geçen haftaki toplantımızın resimleri gazeteye basılmış hadi gidin alın bakayım.SONHABER ha yanlış almayın :D

Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen haftaki toplantımızın resimleri gazeteye basılmış hadi gidin alın bakayım.SONHABER ha yanlış almayın :D
    haberin başlığı nedir abi net.ten bulabilirmiyiz acaba...

Motosikleti
    2014 zx636r
    haberin başlığını bilmiyorum valla bende almadım daha.ama magazin sayfasında manşet olarak vermiş sevgili tolga arkadaşımız.yalnız kurgucu beni çıkarmamış fotoda

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post934904

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    volkan sahi bizim resimler nerde yoksa dolandırıldıkmı

Motosikleti
    kymco downtown
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alakası var canım,test motoru ayrıdır,satılacak motor ayrı...
    zaten km'sine baktın mı belli olur test motorumu değilmi..
    ayrıca test motorunu vitrine kimse koymaz zaten..
    birde öyle scooter tarzı motorlar genelde toplu gelir,sadece üzerinde naylon olur genelinin!!bir de aynaları sökük olur eğer toplanmadan kastınız buysa..
    eyvallah muratd buarada dylanın ne olduğunu senle örendim çok teşekkür ederim.
    Kymco Kymco Partizani

Motosikleti
    2014 zx636r
    aldınız mı gazete ya?ben unutmuşum valla alan varsa şuraya bi koysun tarayıcıdan falan görelim.oğuzla sıkarken gazete almayı unutmuşuz

Alıntı beytbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah muratd buarada dylanın ne olduğunu senle örendim çok teşekkür ederim.
    ne demek görevimiz:D:D
    çok yakında yeni motor tanıtımlarıyla karşınızdayım

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şişşşşşşşş digiboy digiboy bizi nie çağırmıyonuz bakayıımmm numaram yoksa özelden atayımm,

başınız sağolsun yahya abi ALLAH sabır versin

zaten her motor test oluyo 400 mt kadar kadran da gitmiş gözüküyor,,,

digi boy abiii sen gez bakalım bize haber verme hıh hıh hıh hıh ...
    msnde olmayınca işi var heralde dedim aramadım ersinim yoksa ayıp ettin valla.

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşam ki buluşma işi için kimse yer yazmamış biz durmuş abiyle saat 4 .te adalar palmiye nargle cafede buluşucaz,,herkes buyursun
    okey,nargile,tavla,.... oynarız,,

digiboy abi,,özellikle sen .
    sona aradım ama demi bak

hamzayla karşılaştık ismet inönü'de. sonra turladık biraz ama kimseyi göremedik. sonra da ersin eray ben durmuş bulut toplandık palmiyede...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ismail sana rakip çıktı senin motorun aynısını eskişehirden adam 4000 ytl ye satıyor bilmiyorum gerçi seninki kaç model 2003 trafiğe çıkışlıymış bu makina

http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem

Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail sana rakip çıktı senin motorun aynısını eskişehirden adam 4000 ytl ye satıyor bilmiyorum gerçi seninki kaç model 2003 trafiğe çıkışlıymış bu makina

http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
    98de üretilipte 2003e kadar trafiğe çıkmaması gibi birşey söz konusu olabilir mi?bu ilanı veren arkadaş aramızdaysa umarım mesajımı okurda siler onu.motosikletle biraz yakından ilgilenen adam 98 model makinanın 03'te trafiğe çıkmayacağını bilir.

gelelim bu olayın nasıl olduğuna:bu motor 98de bir güzel trafiğe çıkmıştır bi süre sonra kaza yapıp perte çıkmıştır!perte çıkan motorlu taşıtların bildiğiniz üzere plakası iptal edilir.uyanıksporun birisi de bu motor pert fiyatını sayıp ruhsatsız olarak çıkarır.motoru bir güzel toplar ve satar.bunu yeni alan adamda gider yeni bi ruhsat çıkarır ve motor olur size 2003 çıkışlı.idda ediyorum bu motor perte çıkmış ve 2003te yeniden trafiğe çıkmıştır.almayı düşünenler varsa da söylediklerimi göz önünde bulundursun.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben anlamam ismail 300o e bana satsın motorunu yoksa elinde kalacak ismail zararlısı sat kurtul bana 3000 çalışır bak

Motosikleti
    2014 zx636r
    ben anlamam ismail 300o e bana satsın motorunu yoksa elinde kalacak ismail zararlısı sat kurtul bana 3000 çalışır bak
    baştan deseyin ben talibim diye anlatmazdm bu kadar

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    tanıdık geliyo bu motor yaa. bunun sahbi yıldıztepe hava lojmanlarında oturuyodu heralde. sona motor kayboldu nereye koyduysa. iş'te çalışırken dağıtımdayken o kadar her bloğa giriyom göremedim. o da çantalıydı bu olablir. plakasını görsem bi...

düzeltme : tamam işte. verdiği 237'li numara anajet üssünün numarası. biliyorum ben... üssün santrali çıkar bu numarada... ismail tanıyor bu motoru.

Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanıdık geliyo bu motor yaa. bunun sahbi yıldıztepe hava lojmanlarında oturuyodu heralde. sona motor kayboldu nereye koyduysa. iş'te çalışırken dağıtımdayken o kadar her bloğa giriyom göremedim. o da çantalıydı bu olablir. plakasını görsem bi...

düzeltme : tamam işte. verdiği 237'li numara anajet üssünün numarası. biliyorum ben... üssün santrali çıkar bu numarada... ismail tanıyor bu motoru.
    abavv meslektaşımın motorunu mu bokladım ben şimdi şaka yaptım şaka

Motosikleti
    tmm sinan abi,, gözümsün ,,

Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sinan abi kusura bakma ama dayanamıycam:
    -A nokta Q,adam ajan mıdır nedir yhauw

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    ya bora adam uyumaz bu akşam böyle şakalar yapma bu emitasyon motorcuya saga sola laf yetiştirecene motor 1000 ytl ye düsmeden satsın eger elinde kalırsa ben onu activayla degiştiririm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler