yok ben varımda yalnızım ya baksana kimse oralı olmadı
yok ben varımda yalnızım ya baksana kimse oralı olmadı
hava süper bu hava kaçmaz herkez caddelere
hani kimsecik yok herkez birbirinden bekliyor
Ben çıkıyorum arkdaşlar birkaç tur atalım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
başka kimler var en azından 4 5 m otor olalım arkadaşlar
Ya herkes nerede ya iki saat dolaştım...Adalar,kızılcıklı,espark,hasan polatkan ama kimse yokBi tek Kanatlı önünde bi R1 gördüm o kadar
kimmiş o r1?serkan abi olmasın?
vallaha ben çıktım bayırın tepesinden Eskişehir'i izledim biraz.Yerlerde kar,karüstünde ise koca koca kurt izleri vardı.Bide benm KocaKurt'un izleri oldu yanlarında
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
biraz geç oldu ama bende çıkıyorum
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
:sie:............................................. ..
hava süper di 2-3 saat gezdim ömüre kütahya yoluna çıktım işallah yarında hava iyi olur
ozi 270 dayamışındır gene
dikkat et uçacan bigün:D:D
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
lam gidin msnden yazışın burda annatmayın motor maceralarınızı!alan var alamayan var,alıp da binemeyen var!
Ben başta Fethi abinin motor zanettim ama bu biraz daha düşük modelliydi,Fethi abinin r1 biraz daha yeni modeldi...Kim olduğunu bilmiyorum ama sürekli gördüğüm motorlar arasında...
Bende adalarda falan Gökhan abiyle seni görebilir miyim diye dolaştım o kadarYarın çıkacak olursanız haberleşelimde görüşelim bari ya
hamzacım ben sinanla hala dışardayım
yav okadar millet çıkmış kimse kimseye denk gelmedi ya neden hep birlikte bir yer kararlaştırmadıkki
uhueehue ben şehir içine fazla takılmıyorum nedensee Dağ,bayır daha bi iç açıcı geliyo bana.Yükseklerden şehri izlemek gibisi yok...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ahmettt suuus yirsin şamarı yanağına vallaaaaa....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
İyi akşamlar millet.....Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
BLaCK_j.W.a, slayer2694, umut_utu+, GökhanYENİCELİ, just_hmz_26
Gökhan abi Mehmet abinin DT yi bilirsin 2 zamanlı ondan birazdaha üstün bi gücü varr normal bi 4 zamanlı Yamaha değil yanii deneriz yaa nolacakk maksatt muhabbet benimde çok tecrübem yokturr ve iddaam da yok bunu Umut da (KOCAKURTTA ) bilir
Saygılar.....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Adamım ben sendede 4 zamanlı scooter vardı dite hatırladım ya ama iki zamanlı vitesli motor benimkisini yer belki uzun yolda yanyana gideriz ama kalkışa draka gelmez seninkiyle ama varsa 4 zamanlı ister vitesli ister scooter kapışırım senlede muhabbetine kapışırım ama seninde dediğin gibi muhabbetine olur iddalı olmam eğleniriz ya ii olur kardeşim benim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)