:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hava güzel ama kar başladi kötü oldu
Yok yarında binemicez biz motoraKar hala yağıyorATV alalım en iyisi
ozi sen bu havada yanlış anlamadıysam zx 10r la geziyosun dimi bravo valla hem üşümediğin için hemde kaymaktan korkmadığın için sana benden tam not gazlayabildinmi bari
eee bugün birşey öğrendim ve şok oldum fuardan sonra dylan satılmayacak yerine 150 bilmemne gelcekmiş.daha açık ifadeyle mart ayından sonra sıfır dylan yok.yeni motorun resimlerine baktım dylana benzer ama baya rötuş var vede fiyatı düşük olcakmış dylandan.yani beş küsür civarı düşük dedimse üç beş kuruş yani ne bilim ben şok oldum ilk tepkim yani ben şimdi iki ay sonra motor almaya kalksam dylan yok mu ama dylan olmazsa motor bakmanın hayal kurmanın ne zevki var.nese durum böle.
Kymco Kymco Partizani
Ya ben anlamıyorum bu adamların şaka anlayışınıBirgün birisi ölecek ama bu şakalar yüzünden
http://www.youtube.com/watch?v=R2Mov...eature=related
evet bazen zevkine ben de giriyorum o viraja ama diğer arkadaşlarım biraz tırsıyolar tekerlekleri dar oldukları için naked chopper fln
adamım oğuz hadi 4000inci mesaj da senden oldu
sizi tırt moturcular sizi. kar lastiği taktırın olm binmek istiyosanız
gökhan'ım adaların orda tek racingci oğuz biner bu havada kannımca
her viraja girerim sinan abi. naked falan demişin ,,
girerim ama çıkarım mı bilemem , ama girerim sonuçta. artık ben bol keseden atayım nasıl olsa sezon kapalı şimdi,,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Püfff durup dururken canım sıkıldı,böyle bi bunalım hali çöktü üzerimeYok yok harbi motorsuz durmak motorcu adama yaramıyor evde kendi kendime motor sesleri çıkarır oldumSıyırıyorum hafif hafif
bugünde benim kurs bittiya bi acayip oldum nasıl alışmıştım,,,,,,,,,,, böle veda falan ,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Hepinize iyi geceler arkadaşlar biraz yatayım artık acayip derecede yorgunumBiraz da mutsuzum ama nedenini bilmiyorum üst taraflardaki yorumumda dediğim gibi sanırım sıyırmaya başladımBir şey dikkatimi çekti slow müzikler insanın moralini daha çok bozuyorVe ben bunu yazarken bile hala slow parçalar dinlemekteyimÇok güzel moral bozarım özellikle kendi moralimiYatıyımda biraz kafamı toplayayım...Neyse herkese iyi geceler...Gününüz bol güneşli,güzel ve motor sesleriyle dolu olarak geçsin
yarın yani 3 - 5 saat sonra hava güzel olursa motorla gezmeyi planlıyorummm,,,,
ii geceler
eskişehir mt.hepiniz yazı mı bekliyorsunuz.bazılarınız motora biniyo bişi diyemem de.bazılarınız heç binemiyoo(buzulu) da ondan dedim.
amanin ünnen gelin 954 R RI
soysunda gitsin hıHAYRI
954 soyamasa hıyarı
XT YAPAR AYARI.... muhahaha
yaz gelsede kopsak yaa...dimii
Ben diyorum da kimse inanmıyor motorsuzluk insanın başına vurur diyeValla ben iyice dengesizleştim şöyle bir binip turlamam gerek yoksa rahat edemicemAh İsmail ah yaz bi gelse yaz kopucazda coşucazda ama daha var be abi
Hepinize günaydınlar Eskişehir MT...
Kışı geçirmek için işte size iki motosiklet seçeneği;
Ben İkinciyi seçiyorum
Havalar düzelsin, çıkacam yollara...
http://www.youtube.com/watch?v=7K0JyiGE6uY
sakın dylanı küçümsemeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)