Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar napıyonuz bakam.ya hamza bu esrider'ın videosunu vermişsin ya ben onu izledim orda esk.li göremedim ne iş :D bi yeni çevre yolunun orda gazlayan bi kaç motor vardı bi de bisikletlerin yanından gazlayan yeşil kawa vardı o da fatih abi heralde =) kimdir bunlar necidir anlat bakam bi :D
    harbi yha o videoya ben yorum yapıcaktım burda unutmuş kalmışımHamza kim onlar.Site açıldığında o şovları yapan arkadaşlarla tanışacaz mı biz

Ahanda hayırlı olsun vatana milletehehe. 200. sayfaya ilk adımı ben attım Nice 200 sayfalara hepbirlikte inşallah

Siftah benden,bereketi ...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ne bileyim hani düşündüm ne kadar yol yapar diye...Scooter kullanan arkadaşlar yanlış anlamayın ama hani bi scooter şehir içi motosikletidir diye bi düşünce oluşmuş ya insanların kafasında o düşünceye kapılaraktan sordumAma kalitesine lafım yokEn azından çin değil
    evet şehir içi için çok ideal. biliyosun işte bazen foruma da yazıyorum bir günde 440km yaptıgım oldu gecen. 2depoyla.

çinli minli. gidiyo ya ona bak. kanuni markası o yeter bana. mondial ya da başka bişe değil enazından. bakımını yaptıkdan sonra bas gaza gitsin. taa nerelere gittim onla ben daha da gidecem nasipse inşallah.

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza senin kise soru mu şimdi biz sinan abinin minik kuşla 350 km gittik, banamısın demedi. honda da 700 km gider yani.
    he valla. sözde inönüden çay içip döncektik. ne seyitgazisi kaldı ne inegölü....

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sinan abi duymasın

Ahanda hayırlı olsun vatana milletehehe. 200. sayfaya ilk adımı ben attım Nice 200 sayfalara hepbirlikte inşallah

Siftah benden,bereketi ...
    duydum ahmedim ama napcan. o zaman bu güzel göründü gözümüze bunu aldık

200ü geçtim 4000'inci mesaj yaklaştı. 3000inci mesajı ben yazmıştım peeeh...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar sis farını kime bağlatabiliriz motor için
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan abimler duymasın

işte bu güzel olmuş bak
    Ahmet sus bakıyım ortalık karıştırma

Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar napıyonuz bakam.ya hamza bu esrider'ın videosunu vermişsin ya ben onu izledim orda esk.li göremedim ne iş :D bi yeni çevre yolunun orda gazlayan bi kaç motor vardı bi de bisikletlerin yanından gazlayan yeşil kawa vardı o da fatih abi heralde =) kimdir bunlar necidir anlat bakam bi :D
    Burak onlar bizim hüseyin,mehmet,hasan,abdullah falan filanYa video hazırlayalım dedik...Ne yapsak ne yapsakBir iki photoshop hazırlama resim falan filan birkaç video fona müzik ohhhh tamamdır diye yaptık...Ama sezon açıldığında inşallah tanıtım videosuna kendi görüntülerimizi koyarızBi teker yaparsınız,oradan biri burnout falan koyarız tanıtımaBu arada sitemiz 1 Şubat'ta açılıyor...Geri kalan duyuruları açıldığında oradan yaparız artık

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet şehir içi için çok ideal. biliyosun işte bazen foruma da yazıyorum bir günde 440km yaptıgım oldu gecen. 2depoyla.

çinli minli. gidiyo ya ona bak. kanuni markası o yeter bana. mondial ya da başka bişe değil enazından. bakımını yaptıkdan sonra bas gaza gitsin. taa nerelere gittim onla ben daha da gidecem nasipse inşallah.

he valla. sözde inönüden çay içip döncektik. ne seyitgazisi kaldı ne inegölü....

duydum ahmedim ama napcan. o zaman bu güzel göründü gözümüze bunu aldık

200ü geçtim 4000'inci mesaj yaklaştı. 3000inci mesajı ben yazmıştım peeeh...
    Aman abi sana veya diğerlerine lafım yokBenimkide made in çin çan çon yaniHonda'nın kalitesi tartışılmaz daha doğrusu japonların kalitesi tarışılmaz o amaçla söyledim yani abi

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sis farını kime bağlatabiliriz motor için
    Eray sanayide oto-elektrikçilere bi bak onlar yapar sanırım...Yine de yanlış bilgi vermeyeyim ama ben öyle biliyorum
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    burnout benden olsun :D zaten yeni teker alıcam değiştirmeden çekeriz bi burn
    tekerde oğuzdan olsun onda 1000lik var daha kolay olur

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bende video yu yeni izleme fırsatı buldum yalnız şunu söyliyeyim esriders logosu, süper olmuş daha önce de söylemiştim sana bunu kullandığın için sevindim, zaten kartal falan bi başka karizma oluşturuyor.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti

Buradan da vereyim artık nasıl olsa you tube açılmış

Motosikleti
    alışkanlıktan mıdır nedir you tube da izlemesi bi başka oluyor..
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ya bizim sticker işi noldu ? hamza volkan ?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Buradan da vereyim artık nasıl olsa you tube açılmış
    noldu hamza acılmıs youtube işe yaramadı demekkı
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    200.SAYFAMIZ Hayırlı olsun arkadaşlar

http://www.youtube.com/watch?v=9QijTkiQ94E&NR=1

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bizim sticker işi noldu ? hamza volkan ?
    Abi dediğim gibi eğer ben bastıracaksam geçikecek çünkü bizim sitenin stickerlarıda gecikecek biraz

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noldu hamza acılmıs youtube işe yaramadı demekkı
    Yok yaradı...You tube videoları siteden sildi ve bir daha bu şekilde videolar eklenmeyeceğine dair garanti verdi

Gökhan abi motor güzel görünüyo...Senin motor mu abi o???Birde bi flaş kırmızı biri mavi olsa tam süper olacak

Gökhan abi sendende bekliyoruz böyle şovlarBak Burak burn yapacak sende teker yap sitenin tanıtım videosuna koyalım

Baktıkça video çıkıyor ya Adam ne güzel yatıyo bu videoda http://www.youtube.com/watch?v=jTfPy...eature=related

Motosikleti
    iyi gecelerrr eskişehirr yada pardonnn günaydınn

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    walla bız zor oturuyoruz bunlar onune bınmısler biz otursak tekrar nasıl gerı oturacaz dıye dusunmeye baslarız bir kere bısıkletteb yapmıstık bısıkletı attım kendımı attım dustum...

Motosikleti
    Günaydınlar Efenim yoksa siz hala uyuyormusunuz yuuuh ben şuan biromda kahvaltı sonrası çayımı içiyorum neyse çalışmak güzel şey. Buarada Hamzacım videodaki motor benim değil aynısı ama flash yok ama çok beğendim bulabilirsem aynı şekilde yanan takarım bende mavi kırmızı olmasını çok isterim ama ozaman polislerle bozuşuruz Şu teker yapma konusu beni aşar okadar genç değilm zaten teker yapacak olsam scooter değil R1 alırdım Senin videodaki yatan adamın özelliği değil mototun özelliği bikeresinde bende çok mutlu bir anımda ona yakın yatırmıştım yer Osman Gazi Üniversitesinin yanındaki yolun virajı yönüm atatirk bulvarına doğruydu bilenler bilir o üninin yanındaki nizamiyenin oradaki viraj çok manyaktır korkutur ama ben oaya 90la en sol şeritte arabayla yan yana girdim 3.5 attım ama Tamamen ALLAH'a bırakmıştım ama sorunsuz yattı

yazım hatalarımı görmeyiniz lütfen sabahın köründe anca bukadar oluyor

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Günaydın MT milleti.Bugün okula gitmedim bu ne demektir;evde babam yok ve otomatikman motorumu çıkarmam için bi sorun olmadığını gostertiyo.
    Haftalardır kavuşamıyoruz,o kadar özledim ki,dün gece yanındaydım.Silip temizledim,sevdim okşadım.Evde fazla konuşmaz dağa bayıra çıktığımızda,yollar kıvrım kıvrım yılan misali akıp giderken altımızdan; dile gelir maaşallah, muhabbetler ederiz birlikte.Eminim ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bu konuda...
    Birazdan çıkacağım dışarı;kavuşacağım KocaKurt'uma haftaların stresi var üzerimde,dağıtmam gerek...Sizleri,motorumu,hayatı,insanları olumlu düşünebilme yöntemlerini herşeyi çok seviyorum...

Herkese iyi sürüşler dilerim,Allah bizleri bütün dahili ve harici tehlikelerden korusun inş.
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Herkese Günaydın...Valla ben Gökhan abi gibi erken kalkamadım daha yeni kalktım kahvaltımı yapıyorum...Bu arada o kadar yatıyor yani scooterlarBen tekerleri küçük falan olduğu için sorun çıkar çok yatarsa diye biliyordum

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi öğlenler arkadaşlar

bakıyorum bazı arkadaşlar işi yarı yapmış ama bizde 12 saat mesai yi bitirdik geldik eve öğleden sonra çarşıdayız soğuk moğuk çıkarayım motoru bi aklı başına gelsin

yollarda görüşmek dileği ile...

selam ve saygılarla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Hamzacım Scooter lar vardır birde Dylan buna pek scooter diyemeyiz o kendi başına bir alet nasıl desem o bir o bir ?? bende bilemicem ama benim bundan önceki motorum honda beat tı onlada habire düşüyordum ilk motorumdu aymı zamanda çok şükür ama sadece hep yatırdım ciddi kaza yapmadım ama senin dediğin gibi o alışıldık bir scooter dı

Motosikleti
    zx-10R & today50
    ne güzel motorla geziyodum kar başladi bendeki şansa bak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler