Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Şöyle avatarlarınıza bakıyorum benim hazırladığım Eskişehir MT logosu hoşunuza gitmiş sanırımBen daha güzel bi çalışma yapayım onu gezi başlığına koymak için acele hazırlamıştım...Ayrıntılı güzel bi logo yapayım ben
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    yok be sinan abi nerden çıkardın şimdi bunu.Ben sadece orda geçen bi konu hakkında daha geniş bilgiye sahip olduğunu ve adamlara belki yardımcı olabileceğini düşündüm.
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abe ussagum benle kafa mı yapaysun titresım gorunce bana soraysun daa ırıdyum pujiynen alakalı deıl daaa

tortorcu seni
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle avatarlarınıza bakıyorum benim hazırladığım Eskişehir MT logosu hoşunuza gitmiş sanırımBen daha güzel bi çalışma yapayım onu gezi başlığına koymak için acele hazırlamıştım...Ayrıntılı güzel bi logo yapayım ben
    güzelmiş ya.sen yap başka şeyler istesen.

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok be sinan abi nerden çıkardın şimdi bunu.Ben sadece orda geçen bi konu hakkında daha geniş bilgiye sahip olduğunu ve adamlara belki yardımcı olabileceğini düşündüm.

şaka ahmedim. eray anladı

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Günaydın ESKİŞEHİR MT dışarı çıkmaya niyetlenen arkadaşlar için duyurulur sıkı giyinin pişman olmayın

Motosikleti
    Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    just_hmz_26, ozginn

Günaydın millet...Günaydın Gökhan Abi...Buluşma fotoğrafları çıkmış,ben dün aldım baya hoş çıkmış...Daha dışarı çıkamadım,hava nasıl bilmiyorum ama idare edecek dereceye gelmişse bi tur yapıyım diyorum motorla...Yollarda görüşmek dileğiyle...

EsRiders Web Sitesinin 1 Şubat 2008 Açılış Tarihi Kesinleşti...

Video İçin TIKLAYINIZ

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    günaydın arkadaşlar
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Teşekkür ederim Hamza kardeşim bende daha yeni geldim Eskişehire sabahtan beri Bozüyük teki fabrikaları dolaşıyorum daha çok gideceğim yer var 2ayda sadece Eskişehirde 120ye yakın fabrika gezebildim daha Afyona Kütahyaya Bileciğe Konyaya gidip gezmem lazım ama acelede edemem daha Eskişehirde gezmem gereken 250kadar irili ufaklı fabrika var bugün gezdiklerim arasından en zevk duyduğum ziyaret ise Ford Otosan oldu sonuçta motorlu taşıtların hepsini severim motosikletinde kamyonunda otobüsünde yeri ayrıdır bende neyse daha müşteri ziyaret formlarını doldurmam gerekiyor görüşürüz arkadaşlar

Motosikleti
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Hamza kardeşim bende daha yeni geldim Eskişehire sabahtan beri Bozüyük teki fabrikaları dolaşıyorum daha çok gideceğim yer var 2ayda sadece Eskişehirde 120ye yakın fabrika gezebildim daha Afyona Kütahyaya Bileciğe Konyaya gidip gezmem lazım ama acelede edemem daha Eskişehirde gezmem gereken 250kadar irili ufaklı fabrika var bugün gezdiklerim arasından en zevk duyduğum ziyaret ise Ford Otosan oldu sonuçta motorlu taşıtların hepsini severim motosikletinde kamyonunda otobüsünde yeri ayrıdır bende neyse daha müşteri ziyaret formlarını doldurmam gerekiyor görüşürüz arkadaşlar
    Gökhan abi ne işle uğraşıyordun sen???Fabrika dolaşma amacın nedir merak ettim...Allah kolaylık versin abi valla o kadar dolaşsam ben kafayı yerdim sanırım

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar
    Yine bu saate kadar yatmışBugün ben erken kalktım

Motosikleti
    kymco downtown
    benide aranıza alın hamzacım şuanda motor yok ama arkana atarsın alana kadar

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Merhabalar olsun herkese....
    hoşgeldin beytbabaİsminizi lütfeder misiniz efem
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı beytbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benide aranıza alın hamzacım şuanda motor yok ama arkana atarsın alana kadar
    Beytullah sen misin lemNe zaman geldin niye haberim yokNeyse hoşgeldin canımArkadaşlara sen kendini tanıtArtık Dylan alana kadar artçı olarak misafir edicem seni arkamda

Motosikleti
    Hamzacım fabrikalara otomasyon sistemleri ve malzemeleri (servo motor ve sürücüleri, redüktörler, hız kontrolleri, kontrol ponoları, robotlar ve sistemleri daha birçok endüstriyel elektronik ürünler ve hizmetleri) gibi şeyler pazarlıyorum Şirketim LEROYSOMER, CONTROL TECHNIQUES, Bölge baisi PANASONİC Türkiye distrübitorü bende Bende bu şirkette Bölge Satış ve Pazarlama Sorumlusuyum buarada sakın bunlar nedir diye düşünme çoğu kişi ne olduğunu bilmiyor zaten Ama Volkan bilir bak mekatronic okumuş adam sonuçta Uzun lafın kısası Arçelik'ten aldığınız buzdolabı Eti'den aldığınız bisküvi Sarar'dan aldığınız bir ceket Ford'tan aldığınız bir kamyonun yapımlarında bizim sattığımız cihazlar da çalışıyor bira mutluluk veriyor buda bana

Motosikleti
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hamzacım fabrikalara otomasyon sistemleri ve malzemeleri (servo motor ve sürücüleri, redüktörler, hız kontrolleri, kontrol ponoları, robotlar ve sistemleri daha birçok endüstriyel elektronik ürünler ve hizmetleri) gibi şeyler pazarlıyorum Şirketim LEROYSOMER, CONTROL TECHNIQUES, Bölge baisi PANASONİC Türkiye distrübitorü bende Bende bu şirkette Bölge Satış ve Pazarlama Sorumlusuyum buarada sakın bunlar nedir diye düşünme çoğu kişi ne olduğunu bilmiyor zaten Ama Volkan bilir bak mekatronic okumuş adam sonuçta Uzun lafın kısası Arçelik'ten aldığınız buzdolabı Eti'den aldığınız bisküvi Sarar'dan aldığınız bir ceket Ford'tan aldığınız bir kamyonun yapımlarında bizim sattığımız cihazlar da çalışıyor bira mutluluk veriyor buda bana
    Açıklama için teşekkürler abiBiraz anladım ne iş yaptığını ama iyi anladığım birşey var işin baya zor abiOradan oraya oradan orayaAllah kolaylık versin

Motosikleti
    çok teşekkür ederim Hamza kardeşim benim ALLAH hepimize kolaylık versin

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    hoşgeldin beyt baba,, tanıt kendini biraz, bakalım.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin beyt baba,, tanıt kendini biraz, bakalım.
    tanıt kardeş kendını esk mt +1 olalım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/bakimli_te...XQQdisplayitem
    motosikletim satılıktır arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulunursa sevinirim..
    haziran a kalmadan satmalıyım..
    herkese iyi akşamlar..

Motosikleti
    Heyecana gerek yok şimdi tanıtım geliyor

Motosikleti
    kymco downtown
    ben beytullah hamzanın çocukluk arkadaşıyım istanbulda otururken öss sonrası birde baktık anadolu üni.sindeyim.şuan ikinci sınıf işletme.final dönemindeyim son zamanlarda fena halde dylan görüyorum rüyalarımda ve özmertin önünde nefesleniyorum okuldan eve evden okula yol üstünde geçen haftasonu ehliyet sınavınıda hallettik B+A2 olarak geriye motor alması kaldı.hamza dylan almamdan ümitli ama ben değilim maddi olarak zorlar sanırım ama honda ınnova çok hoşuma gitti yarı otomatik olması sağlam bimotora sahip olması ve benzini koklaması hani öğrenciliğim boyunca beni gayet idare eder sanırım hem biraz uzun yolda hem şehiriçi.ya muratd var eskişehirde olması lazım dylanı varda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler