Evet 24 saat iş, 5 saat uykudan sonra tekrar aranızdayım...
Muhtemelen şu anda Cüneyt abi 'de daha pireler uçuşuyodur...
iyi toplantıymış ya. siz muhabbet ederken ben büyük ihtimalle 70km hızla biyerlere gidiyormuşumdur
iyiydi tabe :D bu arada toplantıya gelen arkadaşlara duyurulur:GAZETEDEKİ TOPLANTI RESİMLERİMİZ HAFTAYA PAZAR 27 OCAK GÜNÜ ÇIKACAKTIR.SONHABER GAZETESİ MAGAZİN SAYFASINDA.aslında toplantıya gelmeyen arkadaşlara daha çok duyurulur biz zaten ordaydık hihi :D
headhunter251 buluşmaya gelmedi hehe halbuki ne kadarda güzel geçti.sohbet nargile falan :D sağlam kızdıralımda bi dahaki buluşmaya herkesten önce gelsin.hadi bi yuh çekelim gelmeyenlere yuuuh!
püü ne hallere düştük amhetim . bari biz de ikimiz bulışam da foto çektirem
köye gittim geldim de torosumla. bizim vana kaçırıyodu. bizde çeşmeyi açık bıraktıydık donmasın diye.
bu da geldikten sona bi çarşı yapıyım dedim. yanıma geldi dıkıdık dıkıdık. kafamı bi çevirdim... ahanda o ney. birtane 1hp gücünde motor
adettendir bi foto çekindik. tabi ben 8,7 hp'yim geçtim onu
valla hi abi bende de dizel araba var motorum 200 cc lık olsada bastım mı gıdıyor havalar ısınsa da ismail abimin dedıgı gıbı yaza merhaba kortejı falan yapsak gezsek tozsak
http://img406.imageshack.us/img406/7023/s424yr6.jpg
hahahaha ben buna gülerim abi
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Eray adlı üyeden alıntı
Soldaki motor Rekor kıran motor diilmi yaaaa geçende filmi çıkmışş izleyemedimm
Sana hayırlı yolculuklar..........Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
helal olsın sinan abi ,kar kış yine motorla geziyon,,,
musluk olayıda amma güldüm haa..düden şelalesi gibi olmuş.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)