Mızıkçı olan birisi varsa o da Süleymandır
Bu arada şu yanar dönerli avatarları nasıl yapıyorsunuz
Yarın ben sana rapidden programı upload edip linkini buraya yazyım...Easy Gif Animatör die bi programlaŞimdi yatıcam yarın ingilizce kursu var sabah erken kalkmam gerek...Herkese iyi geceler...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Peki şimdiden thank you. Good night ( İngilizce pratik olsun sana )
Günaydın millet...İngilizce kursuna motorla gitme hayallerim suya düştüKim yürüyecek şimdi taaa Adalar'a kadar...Neyse vaktim gelmiş ben gideyim artık...Akşama unutmayın fotoğraf makinelerinizi getirmeyi
hesapda olmayan bir iş çıktığı için akşam gelemiyorum katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler
Bende gelemeye bilirim. . .bakıcaz artık duruma ya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Bugün işler çok yoğun. Mesai gözüküyor. Gelemezsem şimdiden k.bakmayın...
toplananlara iyi sohbetler, fotoları en kısa zamanda görmeyi umuyorum..
Haydi bakalım bazıları fikir değiştirmiş gibi ama toplanacak olanlara bol sohbetli akşamlar
dombalaaaaaaaBen ne güzel zevk-ü sefa daydım akşama kadar sonra babamdan bi telefon şimdi evdeyim çıkıp gitsem hiç fena olmaz aslında ama geldim artık eve
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
iliklerime kadar dondum. motorum da dondu. ne zaman bitçek bu çile bilmemki....
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...Şimdi girdim eve bi ısındım falan...Daha fotolar gelmemişÇok güzel bir organizasyon oldu toplandık,muhabbet ettik bol bol resim çekindik..Herkeste üç beş parça resim var şimdi damlar resimlerde...Bendeki resimleri ben yarın atacağım çünkü bluetooth cihazımı bulamıyorumBu arada yarın SONHABER GAZETESİ alsın herkes...Gazetenin magazin bölümündeyiz
Katılanlara da katılamayanlara da çok teşekkürler...Beklediğimizden fazla oldu yine de katılım...
iyi akşamlar arkadaşlar
şimdi eve geldik ben nasıl foto upload edeceğimi bilemediğim için yolluyorum ersin ben hallederim dedi en kısa zamanda paylaşacağız...
katılan katılmayan katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler güzel bi toplaşma oldu muhabbetler güzeldi birbirimizi görmüş tanışmış olduk ii oldu tekrar sağolun diyorum
genede bi tane hep beraber olduğumuz bi resmi zar zor upload ettim onu paylaşayım
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Selam Eskişehir. Toplantı güzel geçmişe benziyor
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)