Helal olsun hemşerilerim kaynatmış yine ortalığı.Herkese kucak dolusu selam...
Helal olsun hemşerilerim kaynatmış yine ortalığı.Herkese kucak dolusu selam...
MT ESKİŞEHİR-KARDA KIŞTA BULUŞMA MI OLURMUŞ BULUŞMASI TOPİĞİ AÇILMIŞTIR...KATILIMLARI GÖRELİM LÜTFEN...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
İSMAAAİİİLLL duyyonmu adamııım sana bişey yazdımda görmedin sanırım buı link e bir tıkla bakim işine yararmı
http://www.sahibinden.com/displayite...keyword=Yamaha
Oh oh katılım artıyor...Hadi bakalım arkadaşlar bu kadar mıyız biz ya geri kalanlar nerede
KATILANLAR:
just_hmz_26
slayer_26
torento1987
digiboy_26
mterayes26
as doper
ozi26
scangs
rews
bbaday
umut_utu
kalphırsızı
oldcityboy
flycrazy
tr_rider
viper_1(C.tesi günü için söz vermiim. Yoğunluk olmazsa gelebilirim...)
BeYfa (benide yazın ama söz vermiyim)
bugün 2depo benzin yaktım varya. 2günde 3depo yaktım. sırf bugün 4-5 kere uluönder, en az 7-8 kere de tepebaşı yaptım. bugünkü toplam km 440 km. motor iyi dayanıyo varya. geldim kontak kapatmadan sinan şunu götür. sinan şurdan şunu bunu getir.şurdan şunu al.... estirdi rokko'm yollarda. eskişehir dar geldi bugün bana heyt bee yürüüüü
Sinan abi valla en güzelini sen yapıyonBiz tatlı su motorcuları öyle camdan motora bakıp dururuz ancakİnşallah haftasonu hava biraz yumuşarda sabah biraz çıkarım akşamda motorla gelirim buluşmaya.Arkadaşlar kimseden ses yok mu ya bu kadar kişi mi gelecek...Gökhan abi falan bakıyo topiğe ama sadece bakıyo hadi abi...Bekliyoruz...
motor tanınmaz halde zaten. arkası çantanın üstü her tarafı çamır oldu. sadece koltuk temiz. farlar çamurdan kapandı. gece lambası gibi yanıyolar. pazar'a iş çıktı gene. hedefim kış boyunca motora binmek. günde 2saatde olsa bincem. gerçek motorcu benim heyyt yarın belki kar lastiği takcam duro marka %37 kauçuk varmış içinde. zor kayar dedi zmertdekiler....
elimde Türkiyem'in birçok ilinin radyolarının bulunduğu bi winamp radyo playlist derlemesi var isteyene gönderirim. msn veya burda ö.m. ile. 50tane istasyon...
radyoses, kral fm, almanya derya fm,powerturk vs...
hay maşallah eskişehir mt izmiri bile solladık helal bize cumartesı gunu cay ve nargıle
yaw kımse gelmıyor heralde bu gece buraya
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
İyi geceler eskişehir mt ....
sıfır lastiği 600f varken 1 gecede bitirdik ya hayalin önünde onu gördünmü volkan lastiğin ortası yok yanları sıfır viraj lastiği olmuştu
Benimde görmem gerekBide benim için burnout yap be Oğuz abiGeçen bende benim motorla denedim baya bi yedi lastiği sonra içim elvermedi(aslında yeni lastik alacak durumda değilim) Kesmek zorunda kaldımO kadar da güzeldi ki böyle etraf ddumana bürünmüştü ne güzel lastik kokuyordu ama gel gör ki ben bu lastiği yersem bir ay falan lastiksiz kalırım
yakında motoru bakıma sokucam lastiği değiştiricem değiştirmeden bi video çekerim patlatasıya kadar yakacam bu sefer
19 OCAK 2008 CUMARTESİ GÜNÜ BULUŞMASININ KATILIMCILARININ SON DURUMU
KATILANLAR:
just_hmz_26
slayer_26
torento1987
digiboy_26
mterayes26
as doper
ozi26
scangs
rews
bbaday
umut_utu
kalphırsızı
oldcityboy
flycrazy
tr_rider
rider46
viper_1(C.tesi günü için söz vermiim. Yoğunluk olmazsa gelebilirim...)
BeYfa (benide yazın ama söz vermiyim)
Bin9yüz85 (Hafta sonundaki Ankara-Eskişehir durumuma bağlı.)
YER:ZEVK-Ü SEFA CAFE(Adalar Migros Arkası)
SAAT:19:00
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)