[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Selam Arkadaşlar, özledim sizi. Dün döndüm Antalyadan. Herşey çok güzeldi. İyi geldi valla...
Hafta sonu bazılarımızın hareketli geçmiş. Cümleten geçmiş olsun. Aytaç kaza yazını yeni okudum. Beni suçlama lütfen.. Ben de geçenlerde tamamen Allah'ın koruduğu bi kaza atlatmıştım. Sonrasında aynı gün Şebonun konserine gelmiştim. O gün bunu düşündüm ama maalesef yazmadım. Burada iyi kötü samimi oluyoruz. Birgün Allah göstermesin birimizin kötü haberini alırsam gerçekten çok üzülürüm. Aytaç'ın da dediği gibi lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar. Kendinizi düşünmüyorsanız sevenlerinizi ve bizi düşünün. Hepimiz karakterli,seviyeli, samimi insanlarız. Bu memleketin bizim gibi insanlara ihtiyacı var...
Yeni gelen arkadaşlara selam. Özellikle Önder benim meslektaş çıktı. Önder kpss ile giremezsen gel yanıma.Çifteler Endüstri Meslek Lisesi'nde Elektrik-Elektronik Bölüm Şefiyim. Seni ücretli derse sokabilirim...
Sağol Farukcum. Seni gördüğüme sevindim...
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
volkan hakikaten bize layık oluosun
başarılarının devamını diliyoruz. kolay gelsin bu arada
faruk evet msn den seslendik ama hiç sesiniz çıkmadı
ya toplu görüşme dedik de depreştim. en son ki toplu görüşmede benim canım da vardı.
veeee özlemek dedim ya söliim bari ben canımın içini de çok özledim yaaaaa
yahya abi yengen diosan akan sular durur tabi
hoş geldin kürşat hocam. ilgin için teşekkürler
Selam Aytaç, bugün Süleymanla msn de fazla konuşamadık. Okulda meşguldüm. Kusura bakmasın bi zahmet söyle. Bu arada duygularını erteleme. Ara ve onu ne kadar özlediğini söyle. Anı yaşa. Sizin en güzel zamanlarınız...
Değil mi Yahya abi... Abi inşaat işleri bitti galiba. Güle güle otur. Seni artık buralarda görmek güzel...
Hayat
eskişehir mt kullanan tüm eskişehirli motorcular artık kendi yerli üretimimiz olan
http://www.motorize26.net/forum/index.php kullanalım ve bunu alışkanlık haline getirelim ne dersiniz....
şimdilik herkese iyi geceler........
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
söylerim tabi kürşat hocam. şu an fabrikada arada gelip gidip yazıyor msn den.
onun varlığını hissetmek o kadar güzel ki bu arada ben bazı şeyleri açık açık yazıyorum ama mazur görün.
birisine iyi ki varsın demek geliyorsa içimden söylüyorum. ben de böyleyim napiim
bu arada yahya abinin ev bitsin bahçesin de çay içeriz artıkın
iyi geceler abicim
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
onlyyou26, halidbin, toronaga, BeYfa, viper_1+, siyahlimuzin+, oldcityboy, ondeer
Bu ne abi ya.Bu saatte Ha maşallah!!
Yahya abi. Fena fikir değilde, herkesçe rağbet görecek mi, bir de yeni katılmak isteyenlerin nasıl haberi olacak. Ben Volkan ne derse ona uyarım...
Becerirsin Faruk, bişey değil o sınav.
Hayat
bişeyler etdik işde ya eren abinin yazısını okumadınızmı eskileri özledim yaa offffffffff offfff
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Benim el artık yatar. İyi geceler...
Hayat
onlyyou26
tanıştığımıza menmun oldum. bakalım şu sınav hayırlısıyla bitsin , duruma göre bakıcaz bişeyler. sıkıldım artık ders çalışmaktan. sınavdan sonra çalışmak istiyorum ama nasip. fabrikalara falanda bi bakıcam iş için. otomasyon,plc yada pano imalat işleri gibi bi iş olmasını ne kadar istiyorum bi bilsen. evde eğitim sertifikaları dolu(auto cad 3d, iso9001-2000,iso19011, ohsas 18001, orta seviye ingilizce,b+a2 ehliyet, temel web tasarımı, pc donanımı, pc işletmenlik sertifikası, 2 lise ve 1 lisans diploması) ama bi işe yaramıyo şimdilik.
ama umudu kaybetmemek lazım. bakın mesala sizin gibi yeni arkadaşlarımın olcağı hiç aklımda yoktu mesala. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Yeşil Krosçu Anadolu Üniv. içinde de ön kaldırıp yine ceza yemişti...
Bu adam akıllanmaz.
Gökhan geçmiş olsun kardeş. İstersen otoparkçıyı göster, çekelim kulağını.Bir gün babam arabamda beyzbol sopası gibi bişey gördü. Bu kimin dedi. Benim dedim. Acı bi tebessüm ederek ''Oğlum ben hayatım boyunca alet taşımadım. Mangal gibi yürek taşıdım'' dedi. Utandım ve o günden sonra mangal gibi yürekten başka bişey taşımadım. Yüreğim senin....
Hayat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)