Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahya abim gelmişsin yine döktürmüşsün. yazının her cümlesini zevkle okudum abi
    ben de sitem mesajımda yazacaktım. yahya abim olsaydı ilgilenirdi benimle
    ya bu arada 2 saatcik inşaata mola versen diyorum
    yok canım ne haddimize döktürmek filan sadece gerçekleri ve temennileri yazıya dökmek diyelim

inşaata mola vermek işte neredeyse imkansız denilebilecek bir talep....o evi bu yaz bitirmezsem varya yengen beni............. sen anladın onu...
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

onlyyou26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Selam Arkadaşlar, özledim sizi. Dün döndüm Antalyadan. Herşey çok güzeldi. İyi geldi valla...
    Hafta sonu bazılarımızın hareketli geçmiş. Cümleten geçmiş olsun. Aytaç kaza yazını yeni okudum. Beni suçlama lütfen.. Ben de geçenlerde tamamen Allah'ın koruduğu bi kaza atlatmıştım. Sonrasında aynı gün Şebonun konserine gelmiştim. O gün bunu düşündüm ama maalesef yazmadım. Burada iyi kötü samimi oluyoruz. Birgün Allah göstermesin birimizin kötü haberini alırsam gerçekten çok üzülürüm. Aytaç'ın da dediği gibi lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar. Kendinizi düşünmüyorsanız sevenlerinizi ve bizi düşünün. Hepimiz karakterli,seviyeli, samimi insanlarız. Bu memleketin bizim gibi insanlara ihtiyacı var...
    Yeni gelen arkadaşlara selam. Özellikle Önder benim meslektaş çıktı. Önder kpss ile giremezsen gel yanıma.Çifteler Endüstri Meslek Lisesi'nde Elektrik-Elektronik Bölüm Şefiyim. Seni ücretli derse sokabilirim...

Sağol Farukcum. Seni gördüğüme sevindim...
    Hayat
    Üç buçukla dört arasındadır.
    Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    volkan hakikaten bize layık oluosun
    başarılarının devamını diliyoruz. kolay gelsin bu arada
    faruk evet msn den seslendik ama hiç sesiniz çıkmadı
    ya toplu görüşme dedik de depreştim. en son ki toplu görüşmede benim canım da vardı.
    veeee özlemek dedim ya söliim bari ben canımın içini de çok özledim yaaaaa

yahya abi yengen diosan akan sular durur tabi
    hoş geldin kürşat hocam. ilgin için teşekkürler

Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    volkan hakikaten bize layık oluosun
    başarılarının devamını diliyoruz. kolay gelsin bu arada
    faruk evet msn den seslendik ama hiç sesiniz çıkmadı
    ya toplu görüşme dedik de depreştim. en son ki toplu görüşmede benim canım da vardı.
    veeee özlemek dedim ya söliim bari ben canımın içini de çok özledim yaaaaa

yahya abi yengen diosan akan sular durur tabi
    hoş geldin kürşat hocam. ilgin için teşekkürler
    Selam Aytaç, bugün Süleymanla msn de fazla konuşamadık. Okulda meşguldüm. Kusura bakmasın bi zahmet söyle. Bu arada duygularını erteleme. Ara ve onu ne kadar özlediğini söyle. Anı yaşa. Sizin en güzel zamanlarınız...
    Değil mi Yahya abi... Abi inşaat işleri bitti galiba. Güle güle otur. Seni artık buralarda görmek güzel...
    Hayat

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    eskişehir mt kullanan tüm eskişehirli motorcular artık kendi yerli üretimimiz olan
    http://www.motorize26.net/forum/index.php kullanalım ve bunu alışkanlık haline getirelim ne dersiniz....

şimdilik herkese iyi geceler........
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Motosikleti
    AS 150 T - I
    söylerim tabi kürşat hocam. şu an fabrikada arada gelip gidip yazıyor msn den.
    onun varlığını hissetmek o kadar güzel ki bu arada ben bazı şeyleri açık açık yazıyorum ama mazur görün.
    birisine iyi ki varsın demek geliyorsa içimden söylüyorum. ben de böyleyim napiim

Motosikleti
    CıbıRepSol
    bölüm şefimi tekrar saygılar kürşat hocamhocam şu beceri sınavı hakkındai düşünceleriniz nelerdir

birazda resim

Motosikleti
    AS 150 T - I
    bu arada yahya abinin ev bitsin bahçesin de çay içeriz artıkın
    iyi geceler abicim

Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    onlyyou26, halidbin, toronaga, BeYfa, viper_1+, siyahlimuzin+, oldcityboy, ondeer
    Bu ne abi ya.Bu saatte Ha maşallah!!
    Yahya abi. Fena fikir değilde, herkesçe rağbet görecek mi, bir de yeni katılmak isteyenlerin nasıl haberi olacak. Ben Volkan ne derse ona uyarım...

Becerirsin Faruk, bişey değil o sınav.
    Hayat

Motosikleti
    AS 150 T - I
    faruk eskileri yad etmişsin

Motosikleti
    CıbıRepSol
    bişeyler etdik işde ya eren abinin yazısını okumadınızmı eskileri özledim yaa offffffffff offfff

Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Benim el artık yatar. İyi geceler...
    Hayat

Alıntı onlyyou26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahya abi. Fena fikir değilde, herkesçe rağbet görecek mi, bir de yeni katılmak isteyenlerin nasıl haberi olacak. Ben Volkan ne derse ona uyarım...
    Eywallah Kürşat hocam teşekkürler...

Diğer site için düşüncelerimiz var. Sadece fotoğraf paylaşımı ve duyuru vb. gibi birkaç proje aklımızda. Henüz uğraşmaya vakit olmuyor.
    Haziran ayında düşündüğümüz büyük toplantıda ona da karar veririz...

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    onlyyou26

tanıştığımıza menmun oldum. bakalım şu sınav hayırlısıyla bitsin , duruma göre bakıcaz bişeyler. sıkıldım artık ders çalışmaktan. sınavdan sonra çalışmak istiyorum ama nasip. fabrikalara falanda bi bakıcam iş için. otomasyon,plc yada pano imalat işleri gibi bi iş olmasını ne kadar istiyorum bi bilsen. evde eğitim sertifikaları dolu(auto cad 3d, iso9001-2000,iso19011, ohsas 18001, orta seviye ingilizce,b+a2 ehliyet, temel web tasarımı, pc donanımı, pc işletmenlik sertifikası, 2 lise ve 1 lisans diploması) ama bi işe yaramıyo şimdilik.
    ama umudu kaybetmemek lazım. bakın mesala sizin gibi yeni arkadaşlarımın olcağı hiç aklımda yoktu mesala. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Alıntı ondeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bedrun (gökhan çok geçmiş olsun).
    senin gibisakin adama nası çattılar anlamadım. ama tetikte ol ne yapacakları belli olmaz. motorada eğr yer bulamazsan bi alarm falan taktır bence. gerçi varmı bilmiyorum ama en azından ses yapar haber verir.
    İlgine teşekkür ediyorum.

Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan uzun süreli şehir dışı ayrılacağın zamanlarda motorunu benim bahçeye koyabilirsin ancak günlük kullanıma benim adresim sana ters gelebilir (Ömerağa)
    Teşekkür ediyorum abicim. Aklımda bulunacak.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet cumartesi günüydü.doğum günümde. gece DT 125 şi olan arkadaşım mehmetle haller geçlikğe gitmiştik ki doktorlara bi gidelim dedi gittik nerden gittik.bazı arkadaşlar gazlamışlar biraz sanırım.bizde ne oldu diyerek vardık..nasibimizi aldık...cezayı yedik.kroscu arkadaşım benim.seni tanıdım.bana güzel bir doğum günü hediyesi oldu.teşekkürler.
    bizimki buraya mesaj yazdığını söyledi birkezde buradan üzüntümü bildireyim istedim doğum gününde ceza yiyen adam olarak tarihe geçeceksin ama merak etme o yeşil cross 'cu arkadaşdan ceza paralarını söke söke alacağız o ön kaldırdı bütün millet ceza yedi

Yeşil Krosçu Anadolu Üniv. içinde de ön kaldırıp yine ceza yemişti...

Bu adam akıllanmaz.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeşil Krosçu Anadolu Üniv. içinde de ön kaldırıp yine ceza yemişti...

Bu adam akıllanmaz.
    bu sefer cezayı onla beraber bende dahil olmak üzere 10 kişi yedi orada linç edecektik onu

Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Gökhan geçmiş olsun kardeş. İstersen otoparkçıyı göster, çekelim kulağını.Bir gün babam arabamda beyzbol sopası gibi bişey gördü. Bu kimin dedi. Benim dedim. Acı bi tebessüm ederek ''Oğlum ben hayatım boyunca alet taşımadım. Mangal gibi yürek taşıdım'' dedi. Utandım ve o günden sonra mangal gibi yürekten başka bişey taşımadım. Yüreğim senin....
    Hayat

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler