volkan hacı kardan adam organizasyonu tertiplesene yaw, hatta kardan hatun bilem olur valla.
volkan hacı kardan adam organizasyonu tertiplesene yaw, hatta kardan hatun bilem olur valla.
Bu kadar adamla Kardan apartman bile yaparız...Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
viper_1, BeYfa, hdeniz, mterayes26, torento_1987, headhunter251, halidbin, AS_DOPER, umut_utu, digi_boy26, just_hmz_26, GökhanYENİCELİ
Ya da kardan R1
volkan ağa r1 havada oluşan sürtünmeden erir yaw.şöle activa falan yapsak hızlı gidemioya o bakımdan
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Var dükkanda bi activa. Uğraşmaya gerek yok. Kalıp hazır.
Dışarı koyacaz. Üstüne kar yağacak...
Kar devam ediyo
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
just_hmz_26, hdeniz, umut_utu, AS_DOPER, BeYfa, mterayes26
Sakinleşmiş buralar...Eee tabi msne kaydı herkes...Çökcek şimdi msn benim...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
fürek burda kimse kalmadı gelde senle eğleneyim nerlerdesin....
pehh sende uyumuşsundur
kimse yohmu aloooooooooo heeeeyyyyyt
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
BBBBBBÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHH
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
benim msn pert oldu bile, neyse bu konuşma oldukçça işe yaradı, herkese tşk, ii geceler , eray sinir olsada dasvidanya eskişehir,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Valla gidip siteyle ilgileneyim dedim kafa allak bullak olmuş bişi yapamadım...Yatıyorum ben ya...Herkese iyi geceler...
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26, AS_DOPER
iYİ GECELER...
iyi geceler. . .
ben artık adana mt ye yazıcam malum diğerbi memleketimde orası oldu
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
rusya mt de ben aççam gidince,, beklerim ilk gelene şeker ikramıımızdır, çaylarda şirketten
rusya mt
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Rusya MTGüzel olur yaYok mu Ukrayna'dan tanıdık falan asıl iş orada
Yavv olayı çok büyümüş gördümm arkadaşlar etmeyin eylemeyelimm sonuçta hepimiz hemşeriyizz hepimiz motorcuyuz illaki yarın yine yüzyüze bakacağız bu öfke bu sitemm bu didişme niye.....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)