abi hayırlı olsun yeniden. insan bi resmini koyar (ismail dayımın burdamısın
)
abi hayırlı olsun yeniden. insan bi resmini koyar (ismail dayımın burdamısın
)
tmm abi, zaten biz tfciler ve bikaç abimiz kardeşimiz beraber geziorduk, napalım bundan sonra da böle olur, (kendi adıma konuşuyorum)
cüneyt abi hayırlı olsun çok güzel miş, beyaz cbr a da bi başka hastayım zaten
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
halidbin abi terbıyesızlık lafını cıkart abı ; 2-3 kısı sohbet edıyorsunuz denıldı .abı bır seyler yazıyoruz cvp yazan da olmuyor.herkes sunu soylesın madem kı burası paylasma yerı benım gecen hafta yazıdıgım soruya bora abımden cvp geldı sadece cogu kısı aktıftı kımse bır cvp yazmadı ve herkes kendı muhabbetıne devam ettı kendı arasında ozaman 2-3 kısı sohbetı olmuyormu
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kendi kendime takılmak istiyorum izin var mı diye bişey yazmadım ben
toplantı istiyorum dedim gelirim yada gelmem diyebilirsiniz
hiç tanımadığın adamlara sen dolusun sen boşsun die yorum yapmak terbiyesizliktir
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
bende senin macit'i merak ettim abi. çift silindirmiş ya. airbrush yapalım ona tam harley sansın kendini garibim
airbrushdan geçtim bakalım çalışacak mı bi deneyeyim bayadır yatıyor tembel tembel..
Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
hdeniz, bbaday, headhunter251, torento_1987, AS_DOPER, digi_boy26, mterayes26, just_hmz_26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin
hay maşallah...
Arkadaşlar napıyorsunuz siz ya bi bardak suda fırtınalar koparmışınız hafta sonuna bir toplantı yapalım yeni arkadaşlarla yüzyüze tanışma fırsatımız olur böylelikle
mt 'nin yarısıda buradaymış
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
bbaday, mterayes26, just_hmz_26, torento_1987, hdeniz, muratd, headhunter251, AS_DOPER, digi_boy26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin
evet haftasonu bi buluşalım , esk. mt olarak,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
şuan söyleyebildiğim tek şey:
Tebrikler!..bizden aktifi yok maaşallah.Anasayfada en üstte yer alıyoruz en aktif MT il grubu biziz.Dışarıdan bi insan girse neymiş bunları bu kadar aktif kılan konu bi bakayım dese...
Bu konu burda bu msj.la kapatılsın.Hadi herkes gelsin msn.e orda konuşalım sonra toplantı kararlaştırlır duruma göre bi toplantı düzenlenir...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
msn ddim ama bi ismail abim bi ben bi eray abim var konuya msj. yazan herkesin olduğu bir an daha makul olucak sanırım.Herkese iyi geceler dilerim.ben yattım artıkın...
ddim amma msj boğazıma tıkıldı..:D
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ee ahmet msn diorsun ama ç.dışıdınn
dur dur konferansa girdimm .
Way be 17 kişi şu tartışma bitti dimi artık yoksa bir müddet daha yazmicam Digi_Boy26 scooter en iyisi dostum zoruna gidecek bişey yok ben motorumdan memlunum vitesli 150cc likler baş edemiyor önce yakalasınlar sonra dalga geçsinler eğer scooterlarla dalga geçen varsa
erayım ben kendi adıma söliim benim hiçbi bilgim yok sis farı hakkında.race motor olduğu içinde hiç düşünmedim.o yüzden yazmadım.tahminimce çoğu kişinin durumu böyledir.
gökhan abi seni virajda görmek isterim.anladın sen onu
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)