Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    abi hayırlı olsun yeniden. insan bi resmini koyar (ismail dayımın burdamısın
    )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    tmm abi, zaten biz tfciler ve bikaç abimiz kardeşimiz beraber geziorduk, napalım bundan sonra da böle olur, (kendi adıma konuşuyorum)

cüneyt abi hayırlı olsun çok güzel miş, beyaz cbr a da bi başka hastayım zaten
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş kimsenin terbiyesizlik yaptıgı yok o zaman herkes kendi kendine takılsın
    halidbin abi terbıyesızlık lafını cıkart abı ; 2-3 kısı sohbet edıyorsunuz denıldı .abı bır seyler yazıyoruz cvp yazan da olmuyor.herkes sunu soylesın madem kı burası paylasma yerı benım gecen hafta yazıdıgım soruya bora abımden cvp geldı sadece cogu kısı aktıftı kımse bır cvp yazmadı ve herkes kendı muhabbetıne devam ettı kendı arasında ozaman 2-3 kısı sohbetı olmuyormu
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    keeway sl 150
    kendi kendime takılmak istiyorum izin var mı diye bişey yazmadım ben

toplantı istiyorum dedim gelirim yada gelmem diyebilirsiniz

hiç tanımadığın adamlara sen dolusun sen boşsun die yorum yapmak terbiyesizliktir
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm hamit resimdeki motor(avatar)
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abi

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abi

allah hayırlı gunler de kullanmayı nasıp etsın inşallah
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    bende senin macit'i merak ettim abi. çift silindirmiş ya. airbrush yapalım ona tam harley sansın kendini garibim

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende senin macit'i merak ettim abi. çift silindirmiş ya. airbrush yapalım ona tam harley sansın kendini garibim
    airbrushdan geçtim bakalım çalışacak mı bi deneyeyim bayadır yatıyor tembel tembel..

Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    hdeniz, bbaday, headhunter251, torento_1987, AS_DOPER, digi_boy26, mterayes26, just_hmz_26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin

hay maşallah...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar napıyorsunuz siz ya bi bardak suda fırtınalar koparmışınız hafta sonuna bir toplantı yapalım yeni arkadaşlarla yüzyüze tanışma fırsatımız olur böylelikle

mt 'nin yarısıda buradaymış

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    bbaday, mterayes26, just_hmz_26, torento_1987, hdeniz, muratd, headhunter251, AS_DOPER, digi_boy26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin

Motosikleti
    evet haftasonu bi buluşalım , esk. mt olarak,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar napıyorsunuz siz ya bi bardak suda fırtınalar koparmışınız hafta sonuna bir toplantı yapalım yeni arkadaşlarla yüzyüze tanışma fırsatımız olur böylelikle

mt 'nin yarısıda buradaymış

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    bbaday, mterayes26, just_hmz_26, torento_1987, hdeniz, muratd, headhunter251, AS_DOPER, digi_boy26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin
    Toplantı işi çok güzel olur...En azından yüz yüze konuşulur...Burada kimse kimsenin dediğinden birşey anlamıyor olaylar çıkıyor...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    airbrushdan geçtim bakalım çalışacak mı bi deneyeyim bayadır yatıyor tembel tembel..
    motor kısmısını alıştırmıcan abi tembelliğe. sona yüz buluyolar benzin yağ filan istiyolar

haftasonu uyar. karlı foto da çektiririz komple. dışarda 15cm oldu sanırsam...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimmm olacaksınnn...benim olacaksınnn ülennn...

Adamım..kankam...yiğidim...erkeğim...kardeşim...do stum...nartanem ...

nurtanem...birtanem...garagtersizim...sapığım...şereflikoçhisarım..

arım...balım peteğim...gülüm...portakalım...

Sen gel Istanbıla gezdirir tozdururum...1 gayme harcatmam...gözünü açarım yavrım senin ben...bak peşine kimseyi takma he...otelmi lan burası hibinyo...

tek seni arzularım...edeleli vicidını sedece ben görmek isterim...bana bisepslerini göster yavrım...hormonlu patdisim...

olm bekliyoz işte...cbf 150 var makina ama...sen zzr 1400 ler görmüş adamsın...bizim düldülü motordan sayarsan onla gezerik ...

beklerim...sana kapımız açık...ok...

Cumartesi 17 ye kadar çalışırım...Ruh bedenden ayrılır belki o zaman izinli olurum Cumartesi için...Buraya Cumartesi akşamı gelirsen daha makbule geçer...Pazar günü sana aitim...alem bana hasta ben sana haşin badici...
    Yruwwriim adeleli vicüdim sana gurban olsun ne yapalım artık cıbıf 150 ile idare ederük merak etme romantik başbaşa zaman geçircez istanbulda bizim eskisehir-mt yi'de satarım oralarda meraklanma sen

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    şuan söyleyebildiğim tek şey:
    Tebrikler!..bizden aktifi yok maaşallah.Anasayfada en üstte yer alıyoruz en aktif MT il grubu biziz.Dışarıdan bi insan girse neymiş bunları bu kadar aktif kılan konu bi bakayım dese...
    Bu konu burda bu msj.la kapatılsın.Hadi herkes gelsin msn.e orda konuşalım sonra toplantı kararlaştırlır duruma göre bi toplantı düzenlenir...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimmm olacaksınnn...benim olacaksınnn ülennn...

yiğidim...erkeğim...nartanem ...

nurtanem...birtanem......sapığım...balım peteğim...gülüm...portakalım...

gözünü açarım yavrım senin ben...bak peşine kimseyi takma he...otelmi lan burası hibinyo...

tek seni arzularım...edeleli vicidını sedece ben görmek isterim...bana bisepslerini göster yavrım...hormonlu patdisim...
    badici...
    abi etme eyleme sen böle değildin noldu sana

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    msn ddim ama bi ismail abim bi ben bi eray abim var konuya msj. yazan herkesin olduğu bir an daha makul olucak sanırım.Herkese iyi geceler dilerim.ben yattım artıkın...

ddim amma msj boğazıma tıkıldı..:D
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    ee ahmet msn diorsun ama ç.dışıdınn

dur dur konferansa girdimm .

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Way be 17 kişi şu tartışma bitti dimi artık yoksa bir müddet daha yazmicam Digi_Boy26 scooter en iyisi dostum zoruna gidecek bişey yok ben motorumdan memlunum vitesli 150cc likler baş edemiyor önce yakalasınlar sonra dalga geçsinler eğer scooterlarla dalga geçen varsa

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Way be 17 kişi şu tartışma bitti dimi artık yoksa bir müddet daha yazmicam Digi_Boy26 scooter en iyisi dostum zoruna gidecek bişey yok ben motorumdan memlunum vitesli 150cc likler baş edemiyor önce yakalasınlar sonra dalga geçsinler eğer scooterlarla dalga geçen varsa
    gökhan bende scootercuyum sıkıysa dalga gecsinler o zaman sorarım zaten sırada biri var o kendini anladı

Motosikleti
    cıbır125r
    erayım ben kendi adıma söliim benim hiçbi bilgim yok sis farı hakkında.race motor olduğu içinde hiç düşünmedim.o yüzden yazmadım.tahminimce çoğu kişinin durumu böyledir.
    gökhan abi seni virajda görmek isterim.anladın sen onu
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler