ben bunlara çok güldüm. bip'siz hemde canlıyken kütahya mt'den aldım
haala da gülüyom kendi kendime. böle tik olmaz yaa.
ben bunlara çok güldüm. bip'siz hemde canlıyken kütahya mt'den aldım
haala da gülüyom kendi kendime. böle tik olmaz yaa.
ahahahahahahahah
muhahahahahah
öldüm hacı akşam akşam yaaa..
abi sırf bu ikinci videodaki amca ile tanışmak için Kütahya ile bi organizasyon düzenleyelim...
daha neleri var yaa ben en yakı zamanda gitcem görcem o adamı
bu çiçekçi İsmail'in ortaokul lise yıllarını tahmin edemiyorum okulu bitirebildi miki?
Ya Sinan Abi bu ne böle koptum...Edicem altıma ya...
Abi yapma gözüne sevem...
Hay ....kodumun ya diyo bide
ahahahahahahahahaha yeter abi koptum iice ya videonun yarısındayım ama ölücem şimdi...
-Şeftali...
-Şeftalinin .......
Ay ay çatlıcam ya.....
Dedeyide yeni izledim O da ayrı mesele ya onada ayrı koptumTost satıyoz,karı mı satcaz burda
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Sinan abi şahanesin ya videolar şahane valla karnıma ağrı girdi gülmekten herif ne kaydı komutana ha....
sinan abi biz senınle bol vakıt gecırdıgımız ıcın bılırız ismaılle senı yanyana gormek lazım vay .. vay sktmn haha
hdeniz haklısını valla bir kütahya yapalım havalar ısınınca bır kac ay sonra yapalım herkes motoru cıkarsın hem herkesın hberı olur butun eskısehır my olaak gıderız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
inşallah... yeterli süre önce burdan duyurulan her türlü aktiviteye katılmaya çalışırım. hatta eskişehirdekilerden önce buluşma yerinde olurum Viper_1 bilir.
bu haftaki oranizasyona geç haberdar olduğum ve yeterli vakit ayıramadığım için katılamadım zira size katılmak için gidiş geliş ortalama 2.5-3 saatlik yol yapmam gerekiyordaha nice sucuklar, tavuklar, etler bizi bekler.. bu yaz bütün et kombineleri eskişehir mt için çalışsın
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
hdeniz, just_hmz_26, torento_1987, digi_boy26, mterayes26
herkeze iyi geceler...
sanada hamit abi.ben sinan
sağol , h deniz . sanada ii geceler.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız bu gün yoktunuz çarşıda çok bakındım ama göremedim sizleri düne nazaran çok güzel bi hava vardı
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Durmuş abi o kadar da hoş bi hava yoktu yaBugün bende çıktım saat 2 civarı ama üşüdüm geri geldim hemenNeyse herkese iyi geceler bu gece erken yatıcam
Arkadaşlar msn diye birşey icat edilmiş duydunuzmu ortak hiçbir konu yok
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)