[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yanlış söylediğim bi şey varsa affola
cahil yerine koymak gibi bi düşüncem olmadı hele ki bi meslekdaşıma
ama çoğu kimse bunu cinayet olarak görüyor ve gercekten kolay bi şey değil 30 kişi işini gücünü iznini heba edip dağlara taşlara vuruyor kendini sırf emekleri heba olmasın die
resmi yollara başvurmak isteyen olursa diye belirteyim istedim her türlü izin ve hak devlet tarafından verildi
galiba bende çok konuştum adetim değildir ama....
selam ve saygılarla..
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Alın VİDEO dayının
Ama montaj yapmadım. Sağa sola dağıtmadan kendi başımıza izleyelim.
Her konuşulana kulak asmayalım. Duyduklarımız bizde kalsın...
http://www.youtube.com/watch?v=99oSLE17lXQ
ya günün bomba fotoraflarıı gine ben çektim zannımca istemediğiniz varsa silebilirim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sansür falan yapmayın işin tadı kalmaz o zamn . en doğal haliyle kalsın derim .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
telefonla anca bukadar arkasdaşlar ayrıca dağda taşta donarak çekim yapmakta ayrı zor soğuktan konuşmalar bile peltekleşmiş helede benim
Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin eline sağlık...Video harika...Araba altında kalma tehlikesi geçiren Sinan Abi miydiBu arada umarım düşen arkadaşta önemli bişi yoktur...Tekrar elinize sağlık çok güzel...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Videonuza sağlık arkadaşlar. 10 dk. izle izle bitmiyor
AS_DOPER arkadaşım sevgi saygı benden, yanlış anlaşılma olmasın
Süleymannnn ben sana yolda kaç kere hızlı gitme dedim.
Ama neredeee ... Beyimiz kaptırdı yolda kendini rüzgara.
Sabah uyandığımda kırmızı kırmızı olmuş yüzüm ile karşılaştım
Bu arada arkadaşlar sabah 6 da yola çıktım. Şu an okuldayım ve malum
uykusuzum. Bugün gün içinde MT de ses gürültü vs. yapmazsanız sevinirim
arkadaşlar bi konuda tardıma ihtiyacım var
ben foruma yorum yazdığım konuları bulmakta sıkıntı çekiyorum yorum yazdığım konuları nasıl bulabilirim yada kaydetme şansımız varmı?
iskenderunlu26: ana sayfayı açtığındfa ç.içi kullanıcılar var orda kendi nick ini buluyorsun tıkladığında sana ait bi sayfa çıkıor orda ..... ait bütün msj ları arattır die bi şeçenek var orayı tıkladığında . senin yazdığın bütün msj lar çıkıor .
eyvallah, .
(sonunda cbfyle tek başıma kalabilcembi bursa yapiyim geliyim patron duymadan sona yetişiriz heralde 6ya kadar duyurmadan gider gelirim ben şşt yerin kulağı vardır demi)
tamam ersin bey anlaşıldı.sen anahtarı bırak isa'nın safari'ye ben alırım ordan motoru
bu küçükmüş biraz. seni ava götüremmi? geliyomuş gene bizim oralara ayak izini görmüşler
gökhanım sen bi harikasın. bidahaki geziye kadar param olursa kamera alcam sana vercem sen çek
Teşekkür ederim dostum elimden geleni yaptım hem sadece ben değildim gezideki herkez bir harikaydı en kısa zamanda aynı ekibi tekrar biryerlerde toplamak gerekli
yine etleri ben pişiririm demi hele o sucuklar allaaahhh . görüntüsü yeterdi be.
herkes pişiremez o etleri öle bak helva gibydi. akşam geldim yemek yemeden yatmışım. üstüm giyinik kalmış. hem elektrik gittiydi.sabah kalktıgım gibi doğru işe yani çok yemişiz onu demek istiyom.....
sen git çapır'ına bin olm.
hem ben çok güzel şöförlük yaptım o gün ersine. acaip atraksiyon vardı. cross'lar biyandan yahya abi de limuzini almış getirmiş. güzeldi evet... crossları 2kişi tokatladık be ama bi 100ü göremedik naptıysam
şu an değğerlendirmedeyim, kime bırakam anahtarı,acaba
bana teflon eksozlu diyen adama bak, tortorcu seni.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)