Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ben ekledim bendekileri 22tane

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Millet..bugun Gerçekten Güzel Bir Yaşadım...herkese Teşekkürediyorum..mehmet Gördük Ki Krosculuk Tek Başına Verilen Bir Mücade Değilmişl...yardımlaşma Olmadan Olmuyormuş Değil Mi...
    Bence Asıl Olağan üstü Olan Emre Mehmet Ve Benim Diyerlerinden Ayrıldıktan Sonraki Verilen Mücadeleydi..mehmet .emre Yol Kenarındaki Ayak Izleri Bir Kurt Sürüsüne Aitti. Ve Izler Sabah Dolaşılan Izlerdi...bu Aylar Zemheri Ayıdır...ve Kurtların çiftleşme Dönemi..neyse De...görüşmek üzere Hepinize Teşekürediyorum..
    En Büyük Xt..en Büyük Xt...racıngciler Tırt....enduro In Racıng Out Huhahaha...
    bu havada binmek bile bi mesele ona birsey demiyorumda kimin tırt oldugu orda belli olduseni asfaltta görmek isterim yinede güzel bi ortam olustu ve esk mt rekor kırdı gelen bütün arkadaslara tesekkürler

Evet gelelim bu haftanın fotoğrafına ve yorumlara :

En başta 4 numaradan başlamak istiyorum.
    4 numara'nın endişeleri var. Yüzünden belli oluyo.
    Ekmeğe iki elle sarılmış. Karnı aç ama düşünceleri var, tedirgin...

1 numara ;
    "bu ne lan hep fotoğraf , hep fotoğraf; yürüyün lan başımdan, bi karnımızı doyuralım, sie " gibi bir düşünce ile bakmış.

2 numara ; fotoğraf çekimi ile ilgilenmiyo. Yanındaki şahısa odaklanmış. Hadi ısır da çekil başımdan gibi bir durum sergilemiş. Ama gülümsemiş, fotoğraftakilere sinirli çıkmamak için...

5 numaralı bölgede bişeyler oluyo. Bir sis, is , duman atraksiyonu var. Oradaki kimse halinden memnun değil.

6 numarada bir kola şişesi var. Ama vaziyeti buradan bile belli oluyor. Ateşe mi atmışlar. Suyunu mu sıkmışlar. Bir eziklik var..

3 numaraya yorum yok... zuhaaehue.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    facebook'da da mt-eskişehir adında grup açtım. isteyen gelsin. beni aratınca grup da görünüyor sonuçlarda.

Sinan Atak

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    ulaaaa videomuz nerde yahu.akşamdan beri beklioruz yazıktır günahtır bekletmeyin yaaa

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulaaaa videomuz nerde yahu.akşamdan beri beklioruz yazıktır günahtır bekletmeyin yaaa
    nasıl toprakla haşır neşir oldugunu görmek içinmi

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bugün anladım ki benim için motor asfaltta olcak dağ,taş,kır,dere,bayır, bana göre değil, mecbur kalırsak gidioz ama , asfaltta daha bi güzel oluyor hem hızlı hem viraj ın tadını doya doya alıorsun ,

üşüdünüz mü falan demişsin cüneyt abi, ben hiç üşümedim sağ olsun , benim şöför (şöfer) aldı bütün rüzgarıı, paşa paşa gittik geldik,,

şöför bey sana sesleniorum: yarın saat 18:00 gibi motoru yıka , ben gelene kadar bakımını yap, ısıt sonra beni kursa bırakırsın tmm mı?

[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    keeway sl 150

iyi geceler esk mt
    gününz güzel geçmiş resimlerden anlaşılan
    memlkete gittiğimiz için biz katılamadık inşallah bi dahaki sefere....
    bende bu gün yaptıklarımdan nacizane 2-3 fotoraf ekliyim istedim
    makine kullanmayı be*****ek becerikli adam olmadığı için ben cektim bunları
    başka bi etkinlikte görüşrüz
    selam ve saygılarla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    video nerde kaldı hade yükleyin artıkkk

Motosikleti
    o ne be domuz öle mi oluyomuş biz şeher çocuğu görmedik hiç öle bişeyy,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Volkan yine harika bir foto yine harika yorumlar

AS_DOPER sanırım henüz tanışmadık ama
    kusura bakma söylemeden duramayacağım.
    Yanlış anlama sana ve anlayışına değil yazacaklarım.
    Sadece ben bu fotoğraflardan hiç hoşlanmadım

Motosikleti
    keeway sl 150
    tanışmadık evet
    sende yanlış anlama ve sana söylemiyorum
    sende kusura bakma

bu fotorafları ben hoşlanılsın die değil sadece paylaşmak için koydum

ama her türlü yoruma açık tabi sonuna kadar saygım var

selam ve saygılarla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Yaptığınız belki iş belki zevk bilemiyorum ama benim derdim sadece oradaki vurulan canlı.
    Arka planda kalan yaptığı işle gurur duyan bir ifadeyle fotoğraf çektiren kişiler değil !!!!!

Video üzerinde çalışıyorum. Format'da bir sorun oluştu. Çözünce atacam YOUTUBE'a...

Video Geliyor [||||||||||||%34________________________]

Motosikleti
    keeway sl 150
    aytaç hanım

ailem çiftçi benim bu kış 4 ton ıspanağımı yedi o canlı ayrıca üzüm zamanı bağlara verdiği zarar cabası
    gördüğün fotoraflar bir sürek avından ve orman bakanlığı,avcılık atıcılık federasyonu ve ilçe jandarmasından alınmış izinlerle toplu halde yapılıyor tamamen resmi bir hak
    ayrıca her yıl o havyanların korunması için bulundurduğum silah başına hem vergi hem harç ödüyorum

hayvan haklarını korumak her insan hakkı gibi doğal bi tepki amaaaaa
    kendi mahsülümü korumak yani kendi haklarımı da korumak benimde en doğal hakkım
    selam ve saygılarla....

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaptığınız belki iş belki zevk bilemiyorum ama benim derdim sadece oradaki vurulan canlı.
    Arka planda kalan yaptığı işle gurur duyan bir ifadeyle fotoğraf çektiren kişiler değil !!!!!
    Belki vurulan canlı konusunda haklı olabilirsin ama kırsal kesimde şöyle birşey vardır...Köylüler her kış toplanırlar ve domuz avına çıkarlar bunun nedeni ise zevk veya hobi değildir...Bu hayvanlar her yıl çiftçilere çok fazla zarar vermektedir.Tarlalara girip yetiştirilen ürünleri heba etmektedir.Kısacası bu iş zevk işi değil..Bazen bu tür avlara jandarmanın katıldığı bile olur...Domuzlar zararlı canlılardır...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    yaa benim laf kaynadı gitti. sinan abime takılayım dedim , kaynadı gitti.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    yaw tamam domuz tarlalara zarar veriyor da dağda sana zararı olmayan bir hayvanı vurmak bana da hoş gelmedi tamam girdi ekinine zarar mı veriyor vur ama ne biliyim yaa dün de bizim veletler kuş vurmuş çarşı da olmasaydık o tüfekle ben onlara cok hos seyler yapacaktım ama neyse güzel bir gezi olmuş inşallah aramızda ki bağ ömür boyu sürer ii geceler eskişehir mt
    saygılar
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Arkadaşlar beni cahil yerine koyup bu şekilde bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Tekrar ve tekrar söylüyorum sizin aldığınız izin, ödediğiniz vergi vs. umrumda değil.
    Sadece ürünlerinize emeğinize saygı duyuyorum bunu da altını çizerek söylüyorum

Neyse ben daha fazla yazmamam gerektiğini düşünüyorum.
    Çünkü ben de en az sizin kadar bir şeylerin bilincindeyim

Sabah yola çıkacağım. Bir an evvel uyumam gerek. Hepinize iyi geceler iyi sürüşler saygılar

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    arkadaşlar bu arada o arbayı iterken çekilen foto ofsayt olmuş ya pozisyonu incelemeyelim lütfen ofsayt işte

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler