ben ekledim bendekileri 22tane
ben ekledim bendekileri 22tane
Evet gelelim bu haftanın fotoğrafına ve yorumlara :
En başta 4 numaradan başlamak istiyorum.
4 numara'nın endişeleri var. Yüzünden belli oluyo.
Ekmeğe iki elle sarılmış. Karnı aç ama düşünceleri var, tedirgin...
1 numara ;
"bu ne lan hep fotoğraf , hep fotoğraf; yürüyün lan başımdan, bi karnımızı doyuralım, sie " gibi bir düşünce ile bakmış.
2 numara ; fotoğraf çekimi ile ilgilenmiyo. Yanındaki şahısa odaklanmış. Hadi ısır da çekil başımdan gibi bir durum sergilemiş. Ama gülümsemiş, fotoğraftakilere sinirli çıkmamak için...
5 numaralı bölgede bişeyler oluyo. Bir sis, is , duman atraksiyonu var. Oradaki kimse halinden memnun değil.
6 numarada bir kola şişesi var. Ama vaziyeti buradan bile belli oluyor. Ateşe mi atmışlar. Suyunu mu sıkmışlar. Bir eziklik var..
3 numaraya yorum yok... zuhaaehue.
facebook'da da mt-eskişehir adında grup açtım. isteyen gelsin. beni aratınca grup da görünüyor sonuçlarda.
Sinan Atak
ulaaaa videomuz nerde yahu.akşamdan beri beklioruz yazıktır günahtır bekletmeyin yaaa
bugün anladım ki benim için motor asfaltta olcak dağ,taş,kır,dere,bayır, bana göre değil, mecbur kalırsak gidioz ama , asfaltta daha bi güzel oluyor hem hızlı hem viraj ın tadını doya doya alıorsun ,
üşüdünüz mü falan demişsin cüneyt abi, ben hiç üşümedim sağ olsun , benim şöför (şöfer) aldı bütün rüzgarıı, paşa paşa gittik geldik,,
şöför bey sana sesleniorum: yarın saat 18:00 gibi motoru yıka , ben gelene kadar bakımını yap, ısıt sonra beni kursa bırakırsın tmm mı?
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
iyi geceler esk mt
gününz güzel geçmiş resimlerden anlaşılan
memlkete gittiğimiz için biz katılamadık inşallah bi dahaki sefere....
bende bu gün yaptıklarımdan nacizane 2-3 fotoraf ekliyim istedim
makine kullanmayı be*****ek becerikli adam olmadığı için ben cektim bunları
başka bi etkinlikte görüşrüz
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
o ne be domuz öle mi oluyomuş biz şeher çocuğu görmedik hiç öle bişeyy,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Volkan yine harika bir foto yine harika yorumlar
AS_DOPER sanırım henüz tanışmadık ama
kusura bakma söylemeden duramayacağım.
Yanlış anlama sana ve anlayışına değil yazacaklarım.
Sadece ben bu fotoğraflardan hiç hoşlanmadım
tanışmadık evet
sende yanlış anlama ve sana söylemiyorum
sende kusura bakma
bu fotorafları ben hoşlanılsın die değil sadece paylaşmak için koydum
ama her türlü yoruma açık tabi sonuna kadar saygım var
selam ve saygılarla...
Yaptığınız belki iş belki zevk bilemiyorum ama benim derdim sadece oradaki vurulan canlı.
Arka planda kalan yaptığı işle gurur duyan bir ifadeyle fotoğraf çektiren kişiler değil !!!!!
Video üzerinde çalışıyorum. Format'da bir sorun oluştu. Çözünce atacam YOUTUBE'a...
Video Geliyor [||||||||||||%34________________________]
aytaç hanım
ailem çiftçi benim bu kış 4 ton ıspanağımı yedi o canlı ayrıca üzüm zamanı bağlara verdiği zarar cabası
gördüğün fotoraflar bir sürek avından ve orman bakanlığı,avcılık atıcılık federasyonu ve ilçe jandarmasından alınmış izinlerle toplu halde yapılıyor tamamen resmi bir hak
ayrıca her yıl o havyanların korunması için bulundurduğum silah başına hem vergi hem harç ödüyorum
hayvan haklarını korumak her insan hakkı gibi doğal bi tepki amaaaaa
kendi mahsülümü korumak yani kendi haklarımı da korumak benimde en doğal hakkım
selam ve saygılarla....
Belki vurulan canlı konusunda haklı olabilirsin ama kırsal kesimde şöyle birşey vardır...Köylüler her kış toplanırlar ve domuz avına çıkarlar bunun nedeni ise zevk veya hobi değildir...Bu hayvanlar her yıl çiftçilere çok fazla zarar vermektedir.Tarlalara girip yetiştirilen ürünleri heba etmektedir.Kısacası bu iş zevk işi değil..Bazen bu tür avlara jandarmanın katıldığı bile olur...Domuzlar zararlı canlılardır...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yaa benim laf kaynadı gitti. sinan abime takılayım dedim , kaynadı gitti.
yaw tamam domuz tarlalara zarar veriyor da dağda sana zararı olmayan bir hayvanı vurmak bana da hoş gelmedi tamam girdi ekinine zarar mı veriyor vur ama ne biliyim yaa dün de bizim veletler kuş vurmuş çarşı da olmasaydık o tüfekle ben onlara cok hos seyler yapacaktım ama neyse güzel bir gezi olmuş inşallah aramızda ki bağ ömür boyu sürer ii geceler eskişehir mt
saygılar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Arkadaşlar beni cahil yerine koyup bu şekilde bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Tekrar ve tekrar söylüyorum sizin aldığınız izin, ödediğiniz vergi vs. umrumda değil.
Sadece ürünlerinize emeğinize saygı duyuyorum bunu da altını çizerek söylüyorum
Neyse ben daha fazla yazmamam gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü ben de en az sizin kadar bir şeylerin bilincindeyim
Sabah yola çıkacağım. Bir an evvel uyumam gerek. Hepinize iyi geceler iyi sürüşler saygılar
arkadaşlar bu arada o arbayı iterken çekilen foto ofsayt olmuş ya pozisyonu incelemeyelim lütfen ofsayt işte
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)