oğuzhan abi mort büyültmeyelım artık ya çok özleyen varsa mektup yazsın sivas a
konyadan bi isteği olan varmı?
oğuzhan abi mort büyültmeyelım artık ya çok özleyen varsa mektup yazsın sivas a
konyadan bi isteği olan varmı?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
adamım ben doğma büyüme sivaslıyım.sivasta askerlik yapanlar soğuktan mort olur.birde askerliğin sürgün yeri olduğundan dolayı mort olurlar.
bu arada eray mort askeri bi birlik deil.yanlış anlama.ata demirerin espirisi olan salih mort espirisinden gelmektedir
gökhanım biliyorum mort diye bir askeri birlik yok ne bılıyım mort deyınce bır suru anlam gelıyor
asker üşümez , asker acıkmaz ,asker duş almaz ,asker motora binmez ,asker.......................................
benim abim de suriye sınırında , komutanlar dısarda yemek yıyor bızı sogukta dıkıltıyorlar bır dılım ekmek bıle vermıyorlar canınız cekmıstır dıye dıyor
yaza düşünüyorum ben ısteyen olursa beraber yaptıralım siyah t-şört üzerine eskişehir mt altına da nick mesela
ESKİŞEHİR MT
MTERAYES26 GİBİ
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
T-Shirt işi bence güzelYaza giyecek bi sürü t-shirt'üm olacakBizim açacağımız site içinde bi t-shirt projesi var ama hadi hayırlısı bu arada arkadaşlar yeni açacağımız site için sticker ve el ilanı bastırıyoruz anlaştığımız reklamcı baya indirim uyguladı ben diyorum ki eğer elinde motosiklet.net stickeri olmayan arkadaşların veya yeniden yaptırmak isteyen arkadaşların sayısı çok olursa para toplayıp bizim reklamcıya motosiklet.net stickerını bastıralım...Fiyat çok abartı birşey olmayacaktır çünkü biz 250 sticker bastırıyoruz(renkli/dijital) ve fiyatı 40 ytl kadar tutuyor.Bu da demektir ki motosiklet.net sitckerınıdan 40-50 adet bastırsak topu topu 10 ytl tutacak
Eğer sticker projesini destekleyen olursa ortak olarak karar alalım kaç tane bastıracağımızı ona göre bizimkilerin yanında aradan çıkartalım ucuza onlarıda
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
sticker alırım ben kaska yapıştırırım zaten kaska sen sponsor firmalarla konuş olmazsa kasklarada sponsor alalım,,, fazla bişey istemem benzin parası çıksın yeter,,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
diyorumki yarın bulgaristana dylanlamı gitsem böylelikle yurt dışına motorla çıkan ilk mt li olurum
O da olur belki ileride Kaskında ya da uygun bi yerinde(yanlış anlaşılmasın)bizim sitenin stickerınada yer ayırBu arada motosiklet.net stickerı için 25 adet kadarlık bir sayı yakalayabilirsek dediğim gibi bizimkilerin yanında çıkartabilirizŞu anlık isteyenler
Ben(4 tane) + Ersin(sanırım 1 tane) = 5 tane Var mı arttıran
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
2 oldu 2 .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
günaydın eskişehir mt
saat sabahın beşinde ne işin var burda diyeceksiniz eminim ya bu diş ağrısı ne beter bi şey yaw :(
birine beddua edecekseniz eger en arkadaki tek dişin ağrısın demeniz yeterli (allah beterinden saklasın)
pazar günü inşallah düşündüğünüz gibi olur belki yollarda karşılaşırız pazar günü akşam üzeri dönücem memleketten ne halde olurum ama allah kerim...
görüşmek üzere selam ve saygılarla....
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
alowww gökhan abi bulgaristanamı gidiosun ne iş??
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
bilmem gideyimmi bizim ewe zaten 1buçuk saat yoksa yununistanamı gideyim
Konya şekeri getirirsenn yeriz Faruk kardeşim
2 tanede ben alıyım Hamza kardeşş bide hangi reklamcıı ismini yazarmısın....just_hmz_26 adlı üyeden alıntı
Moderen sazan olacaksan olabilirBin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Gökhan abii bulgaristan tercihh ederimm konuşmalarına dialoglarına gül gül ölürsünn
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Bırakın bu sosyal mesaj ayaklarını...
3tane de ben alıyım o zaman. 2'si büyük biri küçük olcak ama. 2tane büyüğü motorla çantaya, küçüğünü kaska yapıştırırım. ya da 4 olsun ya. 2 büyük 2 küçük
biz erayla bilardo oynamaya gidiyoruz. ersin de olcak yanımızda saat 19,30da palmiyede buluşcaz.ordan da hallerin üstkatına çıkcaz. ( şuanki planım öyle). gelcek arkadaşlar olursa bi turnuva çeviririz. ya da başka biyerde oyun okey vs. oynıcak olursanız da ararsınız. muhabbetimizi de aparız oyunumuzu da.
irtibat 05056224554 görüşmek üzere ben çıkıyorum....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)