Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    oğuzhan abi mort büyültmeyelım artık ya çok özleyen varsa mektup yazsın sivas a
    konyadan bi isteği olan varmı?
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuzhan abi mort büyültmeyelım artık ya çok özleyen varsa mektup yazsın sivas a
    mort ne farukcum sivasta ne birliği var ki
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    adamım ben doğma büyüme sivaslıyım.sivasta askerlik yapanlar soğuktan mort olur.birde askerliğin sürgün yeri olduğundan dolayı mort olurlar.

bu arada eray mort askeri bi birlik deil.yanlış anlama.ata demirerin espirisi olan salih mort espirisinden gelmektedir

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamım ben doğma büyüme sivaslıyım.sivasta askerlik yapanlar soğuktan mort olur.birde askerliğin sürgün yeri olduğundan dolayı mort olurlar.

bu arada eray mort askeri bi birlik deil.yanlış anlama.ata demirerin espirisi olan salih mort espirisinden gelmektedir
    gökhanım biliyorum mort diye bir askeri birlik yok ne bılıyım mort deyınce bır suru anlam gelıyor

asker üşümez , asker acıkmaz ,asker duş almaz ,asker motora binmez ,asker.......................................

benim abim de suriye sınırında , komutanlar dısarda yemek yıyor bızı sogukta dıkıltıyorlar bır dılım ekmek bıle vermıyorlar canınız cekmıstır dıye dıyor

yaza düşünüyorum ben ısteyen olursa beraber yaptıralım siyah t-şört üzerine eskişehir mt altına da nick mesela

ESKİŞEHİR MT
    MTERAYES26 GİBİ
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    T-Shirt işi bence güzelYaza giyecek bi sürü t-shirt'üm olacakBizim açacağımız site içinde bi t-shirt projesi var ama hadi hayırlısı bu arada arkadaşlar yeni açacağımız site için sticker ve el ilanı bastırıyoruz anlaştığımız reklamcı baya indirim uyguladı ben diyorum ki eğer elinde motosiklet.net stickeri olmayan arkadaşların veya yeniden yaptırmak isteyen arkadaşların sayısı çok olursa para toplayıp bizim reklamcıya motosiklet.net stickerını bastıralım...Fiyat çok abartı birşey olmayacaktır çünkü biz 250 sticker bastırıyoruz(renkli/dijital) ve fiyatı 40 ytl kadar tutuyor.Bu da demektir ki motosiklet.net sitckerınıdan 40-50 adet bastırsak topu topu 10 ytl tutacak

Eğer sticker projesini destekleyen olursa ortak olarak karar alalım kaç tane bastıracağımızı ona göre bizimkilerin yanında aradan çıkartalım ucuza onlarıda
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhanım biliyorum mort diye bir askeri birlik yok ne bılıyım mort deyınce bır suru anlam gelıyor

asker üşümez , asker acıkmaz ,asker duş almaz ,asker motora binmez ,asker.......................................

benim abim de suriye sınırında , komutanlar dısarda yemek yıyor bızı sogukta dıkıltıyorlar bır dılım ekmek bıle vermıyorlar canınız cekmıstır dıye dıyor
    eray bu komutanlar çok terbiyesiz oluyolar ya demi :D

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    sticker alırım ben kaska yapıştırırım zaten kaska sen sponsor firmalarla konuş olmazsa kasklarada sponsor alalım,,, fazla bişey istemem benzin parası çıksın yeter,,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    diyorumki yarın bulgaristana dylanlamı gitsem böylelikle yurt dışına motorla çıkan ilk mt li olurum

Motosikleti
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sticker alırım ben kaska yapıştırırım zaten kaska sen sponsor firmalarla konuş olmazsa kasklarada sponsor alalım,,, fazla bişey istemem benzin parası çıksın yeter,,,
    O da olur belki ileride Kaskında ya da uygun bi yerinde(yanlış anlaşılmasın)bizim sitenin stickerınada yer ayırBu arada motosiklet.net stickerı için 25 adet kadarlık bir sayı yakalayabilirsek dediğim gibi bizimkilerin yanında çıkartabilirizŞu anlık isteyenler

Ben(4 tane) + Ersin(sanırım 1 tane) = 5 tane Var mı arttıran

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    2 oldu 2 .
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    keeway sl 150
    günaydın eskişehir mt

saat sabahın beşinde ne işin var burda diyeceksiniz eminim ya bu diş ağrısı ne beter bi şey yaw :(

birine beddua edecekseniz eger en arkadaki tek dişin ağrısın demeniz yeterli (allah beterinden saklasın)

pazar günü inşallah düşündüğünüz gibi olur belki yollarda karşılaşırız pazar günü akşam üzeri dönücem memleketten ne halde olurum ama allah kerim...

görüşmek üzere selam ve saygılarla....
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    cıbır125r
    alowww gökhan abi bulgaristanamı gidiosun ne iş??
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    bilmem gideyimmi bizim ewe zaten 1buçuk saat yoksa yununistanamı gideyim

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Konya şekeri getirirsenn yeriz Faruk kardeşim

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı
    Var mı arttıran
    2 tanede ben alıyım Hamza kardeşş bide hangi reklamcıı ismini yazarmısın....

Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
    zannımca eskisi kadar kale alınmıyorum ama neyse
    ben yine eski benmişim gibi davranıp aralarda sazanlık yapayım
    Moderen sazan olacaksan olabilir

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diyorumki yarın bulgaristana dylanlamı gitsem böylelikle yurt dışına motorla çıkan ilk mt li olurum
    Gökhan abii bulgaristan tercihh ederimm konuşmalarına dialoglarına gül gül ölürsünn
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moderen sazan olacaksan olabilir
    Moderen sazanlığın kriterlerine bağlı

Bırakın bu sosyal mesaj ayaklarını...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Not: Şimdilik menu olarak düşüncemiz ; Sucuk + ekmek + gazozlu içecek
    Volkan bak arada bu cümleyi kaçırmışım

ama ama kestane yok mu yaaa

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kestane Muhabbeti Var Aytacın Beyler Bozdağda.
    İsmail kestane kestane diye kendimi parçaladığımın farkında olmanız çok güzel

Motosikleti
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 tanede ben alıyım Hamza kardeşş bide hangi reklamcıı ismini yazarmısın....
    Reklamcımız ordu evinin çaprazında bulunan REKLAM OFİSİ isimli firma...Şu an için 8 tane istenildi dediğim gibi fazla sayıya ulaşırsak bizimkilerin yanında makul bir fiyata onlarıda çıkartıcaz...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    3tane de ben alıyım o zaman. 2'si büyük biri küçük olcak ama. 2tane büyüğü motorla çantaya, küçüğünü kaska yapıştırırım. ya da 4 olsun ya. 2 büyük 2 küçük

biz erayla bilardo oynamaya gidiyoruz. ersin de olcak yanımızda saat 19,30da palmiyede buluşcaz.ordan da hallerin üstkatına çıkcaz. ( şuanki planım öyle). gelcek arkadaşlar olursa bi turnuva çeviririz. ya da başka biyerde oyun okey vs. oynıcak olursanız da ararsınız. muhabbetimizi de aparız oyunumuzu da.

irtibat 05056224554 görüşmek üzere ben çıkıyorum....

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moderen sazanlığın kriterlerine bağlı
    Kriter yokk takıl kafana göre.....

-----------------------------------

Tamam Hamza
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler