Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şirintepe de paris bayırı denilen yerde 302 servis otobüsü önünde ki tuzlama kamyonuna çarptı, otobüsün camın sol tarafına akın kısmı koptu,,

aman hamza bence sen anahtarları vermeene gerek yok lastiğe bi çivi tamamdırr olay
    Çivi deme banaBen çıkartıyom onlar giriyo ne illet bela şeylermiş ya...

Şaka bir yana şehrimizin bence fazlasıyla temizliği ihtiyacı var...Şöyle söyleyeyim mesela bu sene inşaat yapımlarında artış oldu özellikle çok fazla tercih edilen çoğu kişinin gittiği yerlerde falan...Ve inşaatların önünde gerekli temizlik çalışmları falan olmadığından çivi vs. etrafa dağılıyor sonuç patlak bir lastikBir de benim gibi şanssızsanız tamam sen sök o girsin...Açıp bakcam lastiğin içine ya birisi gıcıklık olsun diye mıknatıs falan mı koydu diye

HELAL OLSUN GÖKAY HOCAM TEBRİKLER

İstanbul Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları 06.01.2007 Pazar günü İstanbul Çekmeköy'de yapılan Dağ Bisikleti Yarışları Soğuk Hava ve aşırı zorlu parkurda gerçekleşti.

Yarışmaya ilgi büyüktü hem yerel halk hemde sporcuların bu soğuk havaya rağmen destek verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan takım kaptanı Gökay KONUK yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Bizde kar,çamur demeden Eskişehir'i temsilen gittik.Yarışma Elite sporculara 7 tur Junior Bayanlara 3 tur olarak değerlendirmeye alındı. Kalın kar örtüsüyle kaplı ormanlık alanda sporcular olduçka zorlandılar. Birinci tur sonrası ise parkur çamur deryasına dönüştü. Herkes tek renk ,toprak rengi olan sporcular çamurdan tanınmaz hale geldiler. Türkiye'nin gururu bayan sporcumuz Eda KONUK açık ara farkla her zaman alıştığımız birinciliğini aldı ayrıca 2008'in ilk birinciliği olması nedeniylede ayrı bir önem taşıyor. Abisi Gökay KONUK 7 tur attı ve 4.oldu. Ve izleyenlerin büyük taktirini kazanan Eskişehir ekibi üşüyerek ve çamurlanarak aldıkları başarıyı Eskişehir'e armağan ettiler.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler esk mt

ne var ne yok nasılsınız

kısa bi bursa gezisinden sonra söz verildiği üzere kestaneler geldi bekliyor

evet organizasyon işini bi görüşüp tarih ve saati bildiricez

cümleten görüşmek üzere

selam ve saygılarla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Oh oh kestanaler gelmişHemen mangalı hazırlayalım

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    aleykümselam durmuş abi hoşgeldinn,, ellerin de dolu gelmişin :D hiç gerek yoktu ama neyse
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    slm eskişehir mt, ismail sana bi süprizim var hiç şansın yok artık sen anladın pazara ordayım artık bakımlar senden seni emitasyon motorcu

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    nasılsın cüneyt abi. safkan arap atı mı aldın yoksa ktm misali ismail de diz boyu beline kadar kar arıyo da bi yağmadı öle

Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler esk mt

ne var ne yok nasılsınız

kısa bi bursa gezisinden sonra söz verildiği üzere kestaneler geldi bekliyor

evet organizasyon işini bi görüşüp tarih ve saati bildiricez

cümleten görüşmek üzere

selam ve saygılarla...
    abi şöle yere bırakıver sen ben hallederim gerisini

2500 dolara araba alcam galiba

http://www.eskisehirgundem.com/index...11&newsid=5829

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasılsın cüneyt abi. safkan arap atı mı aldın yoksa ktm misali ismail de diz boyu beline kadar kar arıyo da bi yağmadı öle

sinan abi çok büyük değilmi o araba kestane kebaaaap yemesi sevaaaaap

şu organize işini halledip bir göçürsek
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşte otomobilin özellikleri..

* Motoru Alman Volkswagen gibi arkada olacak. Sadece motoru 700 dolara mal oluyor. 30 ile 35 beygir gücünde.

*Radyosu, kiliması göstergeleri yok. Sadece benzin ve hız göstergesi var.

* Vites otomatik ya da elden değil. Motosikletlerde olduğu gibi vitesi kendisi ayarlıyor. Yani aslında vitesi ve diferansiyeli de yok

* Jantlar, maksimum saatte 70 km hızla gidebilecek şekilde üretildi. Böylece tasarruf edildi.

* Tasarruf olsun diye bagajı yok. Bagaj denilen bölüme bir tek sırt çantası giriyor.

BAGAJ DENİLEN BÖLÜMEBagaj olarak kabul etmemiş adamlar onu...Üreticinin bagaj dediği bölüm der gibi olmuş ya

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    [QUOTE=halidbin;912531]slm eskişehir mt, ismail sana bi süprizim var hiç şansın yok artık sen anladın pazara ordayım artık bakımlar senden seni emitasyon motorcu[/QUOooov

cüneyt bey bune güzel süpriz böyle 1000cclikmotorla benim eşşeğim kapıştırıcaz.umarım pazar olsunda bi görelim icadı muhteremi..hayırlı olsun abicim.rabbim kazasız belasız.arızasız binmek nasip etsin..

ama şunuda unutma.bozuk arazide.kötü yolda dağda kırda bayırda görmim seni...belerim toza toprağa ona göre....haa gelirken camcı da getir...kırıllırsa ölcü alsın barii...

Motosikleti
    [QUOTE=digi_boy26;912675]nasılsın cüneyt abi. safkan arap atı mı aldın yoksa ktm misali ismail de diz boyu beline kadar kar arıyo da bi yağmadı öle

sgl sinan benim derdim ismaille onun esege karsılık bende safkan arap atı var benim 1.vites onun toplam viteslerinin süratini yapıyor daha önce 600f le kapıstı boyunun ölçüsünü aldı sonra beni activayla yakaladı intikam aldı benden. ona söz verdim. intikamım kötü olacak diye o gün yaklastıda emitasyon motorcu seni intikamım kötü olacak bide

Motosikleti
    cıbır125r

cüneyt abiden ismail abiye ithafen koyulmuştur.
    kanımca derin bi anlam var bu iki fotonun arasında

ilk resim cüneyt abinin hali,ikinci resim isonun motoru gibime geldi

yorum cüneyt abiden
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cüneyt abiden ismail abiye ithafen koyulmuştur.
    kanımca derin bi anlam var bu iki fotonun arasında

ilk resim cüneyt abinin hali,ikinci resim isonun motoru gibime geldi

yorum cüneyt abiden
    vallah ne deyim umut resimler herseyi açıklıyorpazara camcıda hazır

Motosikleti
    cıbır125r
    camcı kolay yahuu
    kar yağmaz ise motorda sadece toz var ise iş benden sorulur zzuhahahahaha
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    ismail pazar günü ordayız. şaka bir yana mangalı hazırla. bizde eti getirecez .ayrıca arkadaslar kaç kişi gelecekse ona göre güvec de yaptıracam ona göre bi liste alalım tamammı volkan sen listeyi hazırla herkese iyi geceler esk mt

13 Ocak Pazar günü için güzel bir organizasyon düşüncemiz var ;

Hava şartları da uygun olursa Muttalip köyü civarında, odun ateşi başında sohbet, muhabbet ile 2008'in ilk toplantısını yapabiliriz.
    Ayrıca Mangal ziyafeti de güzel olur bizler için. Tabi asıl toplanma sebebimiz olan Off-Road'çı arkadaşları da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
    Bu arkadaşlar kozlarını paylaşacak. Hangisi sahte motorcu, hangisi sahte motorcu anlamış olacağız...

"MT-Eskişehir" üyesi bütün arkadaşları bekliyoruz...

Not: Şimdilik menu olarak düşüncemiz ; Sucuk + ekmek + gazozlu içecek
    Eğer yakacak sorunu olmazsa 2 ayrı ateş yakarız birinde ısınır diğerinde sucukları pişiririz

İsmail dayının, Ahmet ; siz bilirsiniz ayarlayın güzel bir yer. Hem motorla atlama zıplama yeri olsun. Hem otomobil ve her türlü motor rahatça girebilsin.

Katılımcı arkadaşlar lütfen buraya yazın, ona göre liste yapacam...

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    viper forever
    hala aktif, hala organizasyon insanı olarak çalışmakta olan motosiklet sevdalısı bu bünyeyi
    Selamlıyorum
    Comfirmation Bias

Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    viper forever
    hala aktif, hala organizasyon insanı olarak çalışmakta olan motosiklet sevdalısı bu bünyeyi
    Selamlıyorum
    Selam, saygı bizden hocam.

Bölgedeki arkadaşlara selamlar...

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    volkan bakıyorumda ii gazlıyorsun.kapışma falan.halid bin cüneyt umarım 954 le gelirsin...buralar benden sorulur muhahaha....mangal kolay etleri alın yeter...benim eşşeğe bi bakım yapmam lazım...

Motosikleti
    Şu an organizasyon için birşey diyemem çünkü benim haftasonu programım genelde cumartesi sabahı belli olur...Anlayacağınız siz nerede nasıl buluşulup kaçta gidileceğini falan ayarlayın ben en geç cumartesi akşamı foruma +1 koyarım gelcek olursamÇok güzel olacak gibi o yüzden acil ayarlamam lazım haftasonu programımı oh oh sucuk ekmek + nuri alço gazozuKros kapışmaları falan aman aman gitmek lazım ya...Umarım ayarlarım herşeyi

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    ben gelemem çok kötü grip oldumm,, hele motorla hiç çıkamam zaten dışarıyaa, sezon u da kapattımm,zatenn,sezon açılışını 2009 nisanda yaparım ancakk yani öle böle değil bayaa bi kapattımm,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler