Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı readymehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta sonu tam karar vermedik büyük ihtimalle pazar günü, hava durumu bizim için önemlidegil. mutalıptarafda arazide bi kapışalım diyoruz. bize katılmak isteyen arkadaşlarla cuma günü haberleşiriz. artık kimi arbayla kimi motorla farketmez, ama çamur ve soguk olacagı garanti gibi. isterseniz mangalda yapabiliriz.
    evet en azından bu sefer sesimi duyacağınızı umut ederek yazıyorum.
    malumunuz artık şehir dışındayım. ama bir ayağım esk.de olacak.
    hafta sonu esk.e gelme ihtimalim var. gelirsem cumartesi gecesi
    nette olurum zaten. şimdiden söylüyorum. bir kaç bayan arkadaş
    daha ayarlayın. muttalipte mi olur bozdağda mı olur motosikletlerle mi
    olur arabalarla mı olur yoksa karışık bir şeyler mi olur bilemiyorum ama
    artıkın duyun sesimi de mangal kestane işini organize edelim diyorum

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet. Ooo öğretmen kız da buradaymış.
    Yok yok merak etme sen değilsin. Ben biliyom o günkü 3 misafiri de...
    öğretmen kız mı sabah sabah ilahi sen ya

misafirler eskiden de vardı hala varlar hep de olacaklar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    zx-10R & today50
    günaydın eskişehir-MT

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Bora Dayının Umuta Sor Diyecem Ama.size ,illa Kanıt Istiyorsunuz Anlaşılan Onuda Yaparız Allan Hibinyosu Seniiiiii....kestane Muhabbeti Var Aytacın Beyler Bozdağda.ben Bozdağa Cıkarsam Et Yerim Be....küçük Endorucular Gelmiyebilir.malum Yüksek Hava Basıncından Başınız Ağrımasın...muhahaha

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Of neden ben bu kadar şanssız bi insanım yaSabah saat 11 gibi Osmangazi Üni.'de arkadaşla buluşup And Üni.'ne diğer arkadaşımızı almaya gittik...Hava çok sert değildi soğuktu ama...Gayet rahat bir şekilde Espark'a girdik saat 1 civarı...Akşam beşe kadar oturduk ve otoparktan motoru alıp deışarı çıktım ki o nekar yağıyor...Yerler buz tutmadan eve gideyim dedim ama 3 metre gidip fren yapıp yeri öpünce yerlerin çoktan buz tutmuş olduğunu anladım...10 dakika önce girebildim eve şükürler olsun...

Durmuş abi bugün sen yoktun pek zevk alamadım ben yoldanAma iyi ki yoktun abi bugün daha berbattı yollar.Motor hiç gitmedi sürekli olduğu yerde teker dönüyo ikiyle kalkayım diyorum yok bana mısın demiyor ya...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    valla saat 3de ben de ogü'nün içinde mühendisliğe giden yodlaydım. orda 80le giderken dönüşte 25km'i geçemedim saat 5te. iyi oldu işte. ha bugün ha yarın derken bitti motor işi.

nasip olursa arkadaşlar cuma akşamı yapak bilardo. saat 8 gibi buluşalım temiz güzel bi bilardo ortamında ( ben o gün avans alcam da hazırlıklı olurum yani ) sizin bildiğiniz temiz bi yer varmı ? ben bazen prestijin alt katında ya da esjim mi ne vardı ordu evinin orlarda ben askerdeyken bilardoyu kapatmışlar heralde oynuyodum ama çoktandır oynamıyorum. ilgilenen arkadaşlara duyurulur cuma akşamı

Motosikleti
    cıbır125r
    belmar halleri,n üstündeki salon
    eskteki en iyi salon orası şuan.ilerleyen vakitlerde ayarlayalım
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belmar halleri,n üstündeki salon
    eskteki en iyi salon orası şuan.ilerleyen vakitlerde ayarlayalım
    ne kadar saati ortam nasıl bizim için önemli sorular benim dükkanda işler çok durgun dikkatli olmam lazım ama sinan abi sağlam yaslarım ona dimi digi_boy
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar saati ortam nasıl bizim için önemli sorular benim dükkanda işler çok durgun dikkatli olmam lazım ama sinan abi sağlam yaslarım ona dimi digi_boy
    hee gel gel basıyom ben para

evet umut. ayarlayalım bak cuma'ki planınız nasılsa uynarız o dediğin yerde. hallerin önünde buluşuruz sona da umut götürür bizi. maksat buluşma muhabbet olsun işte. :D

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora Dayının Umuta Sor Diyecem Ama.size ,illa Kanıt Istiyorsunuz Anlaşılan Onuda Yaparız Allan Hibinyosu Seniiiiii....kestane Muhabbeti Var Aytacın Beyler Bozdağda.ben Bozdağa Cıkarsam Et Yerim Be....küçük Endorucular Gelmiyebilir.malum Yüksek Hava Basıncından Başınız Ağrımasın...muhahaha

çakma endurocu söz var icraat yok et mangal olayı iyiymiş ole kestane filan bozar bizi sölemesi ayıp az once bol sarımsaklı bi güveç yedim hala doymadım canım et istiyor ettttttt

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş dikkat edin kendinize, aklım siz de kalmasın anlaştık mı
    sağolasın ablacım düşünmen yeter ama zaten dediğim gibi yerler jilet olduğu için yemiyor zaten.Ben de tatlı su motorcusu oldum artıkın

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yerler buz tutmadan eve gideyim dedim ama 3 metre gidip fren yapıp yeri öpünce yerlerin çoktan buz tutmuş olduğunu anladım...10 dakika önce girebildim eve şükürler olsun...
    Geçmiş olsun hamza.önmli bişeyin yok ya inş.Motora binmesini bildiğimiz gibi düşmesini de bilmemiz gerek dimi yani Bi abim bi laf sööler: "DÜŞMEK MOTORCUNUN ŞANINDANDIR" diye O biliyo kendini

Herkese iyi akşamlar ola...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    s.a eskişehirr, , durmuş abim kestaneleri almıştır bursadann , kestaneleri yalnız yedirmeyelim ona ,,,, yer zamanı bildiririz burdan
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    durmuş kestaneleri almıştır ama bora abi huylanıyor korkma abi bunlar sadece yenen cinsten ayıp olan şeyi ne söylüyon bak canım çekti ya bibim şişerse

diyorum ki ersin çıkalım dağda çizelim onları iyi olur yanınada 35 lik inek sütü ohhh ondan sonra koşarak ineriz dağdan aşağı

Motosikleti
    durmuş kestaneleri almıştır ama bora abi huylanıyor korkma abi bunlar sadece yenen cinsten ayıp olan şeyi ne söylüyon bak canım çekti ya bibim şişerse ayrıca umut şu bilardo işini ayarlayalım

diyorum ki ersin çıkalım dağda çizelim onları iyi olur yanınada 35 lik inek sütü ohhh ondan sonra koşarak ineriz dağdan aşağı

offf offff offf içine de rus votka sıı,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf offff offf içine de rus votka sıı,
    biz inek sütü diyoruz adam rus votkası diyor sen hani içmiyordun

Motosikleti
    olum taa rusyadan gelicek votka seferi olur o ozaman bişey oılmazzz.
    şaka şakaaaa

Motosikleti
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın ablacım düşünmen yeter ama zaten dediğim gibi yerler jilet olduğu için yemiyor zaten.Ben de tatlı su motorcusu oldum artıkın

Geçmiş olsun hamza.önmli bişeyin yok ya inş.Motora binmesini bildiğimiz gibi düşmesini de bilmemiz gerek dimi yani Bi abim bi laf sööler: "DÜŞMEK MOTORCUNUN ŞANINDANDIR" diye O biliyo kendini

Herkese iyi akşamlar ola...
    Teşekkürler...Önemli birşey yok zaten 10-15 km nin üstüne çıkmak mümkün değildi...O yüzden gayet yavaş ve düşeceğimi bilerek düştümMotoru kaldırmaya çalışıyorum ayaklarım kayıyor eşşek ölüsü mübarekSaolsunlar oradan geçen iki genç geldi beraber kaldırdık yoksa ben orda motor kaldırcam diye uğraşıp dururdumYollar çok kötüydü ya Yunusemre Caddesi bile cam gibiydi...Arabalar kaya kaya gidiyorlardı ben yine iyi geldim eve ya

durmuş kestaneleri almıştır ama bora abi huylanıyor korkma abi bunlar sadece yenen cinsten ayıp olan şeyi ne söylüyon bak canım çekti ya bibim şişerse

Of of canım istedi bak şimdi...Etleri atacaksın mangala oturcaksın başına iki duble atacaksın için ısınsın ondan sonra efesle et yemeye devam...İki dubleden fazla süt içemiyom dokunuyo banaBen efese devam...Mangal yapcas dimiBirde şu bilardo organizasyonunu bi belirtin tam olarak ona göre hazırlanalım

Motosikleti
    akşam saat 5 civarında kaç tane kaza oldu bugün gözümün önünde ,, yollar gerçekten çok kötüydü.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ulan yaza da cok var motorsuz hayat kalpsiz insana benziyor

akşam saat 5 civarında kaç tane kaza oldu bugün gözümün önünde ,, yollar gerçekten çok kötüydü.
    gemi kazasımı nerde oldu nee zaman kım nasıl yaptı

Motosikleti
    Ya zaten en çok korktuğumda oydu benim...Hadi ben tın tın gidiyorum fark etmez bi saat sonra iki saat sonra eve varmış olmam yeter ki varayım da...Neyse ben tın tın gidiyorum ama korkuyorum da bi yandan manyağın biri gelir kayar tepeme çıkar diyeYok yok benim acil şekilde motorun anahtarını birine teslim etmem gerek ki canım sıkıldıkça binmeyeyim...Yoksa karda buzda mort olcaz

Motosikleti
    şirintepe de paris bayırı denilen yerde 302 servis otobüsü önünde ki tuzlama kamyonuna çarptı, otobüsün camın sol tarafına akın kısmı koptu,,

aman hamza bence sen anahtarları vermeene gerek yok lastiğe bi çivi tamamdırr olay

http://www.eskisehirgundem.com/index...=4&newsid=5802

süpersiniz tşk.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler