Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    sayın arkadaşlar&abilerim ve çok kıymetli misafir okurlarımız
    nasılsınız hayat umarım umduğunuz çizgide ilerliyordur.bu ara çok yoğun tempolu yaşıyorum sabah evden 7 de çıkıp akşam 7 de anca girebiliyorum evehavalar iyice soğuyor artıkın,aman yollara dikkat.insanlar yürümekte zorlanırken;zevk için bile olsa motosiklet üzerindeki görevli veya sivil arkadaşlara burdan şans diliyorum,Allah kolaylık versin...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    DayanamıyorummmmmmMotoru yarın çıkarıtıcam tekrar sanırımBeş dakika gezip geri sokacam garaja
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DayanamıyorummmmmmMotoru yarın çıkarıtıcam tekrar sanırımBeş dakika gezip geri sokacam garaja
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
    just_hmz_26

Nerelerdesiniz ya?Motorlarla birlikte sizde mi garajlara çekildinizEskişehir MT Elleri görelim sesleri duyalım hadiiiii....
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    zx-10R & today50
    bu ne kardeşim böle kış gelince bi sıkıntı basıyo insanı. motora binemeyince kafayı yiyecek gibi oluyor insan

Motosikleti
    ben çektim motoru kızağaa sinan abimi kutluyorumm bu havada,,motorla çıktı geldii, tf ciler bu akşam dışardaydıkk,,

yaa arkadaşlar bu sitede benim msj yaz yazdığım saat 20:52 olarak gözküyor ama saat 21:52 bunu nasıl düzeltçemm ,, ya siz hangi ayarı kullanıyorsunuz,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

o beş dakika 5 saat olur merak etme

eskişehir mt bır yerlerde bulusalım bırgun hasret gıderelım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    bana uyarr saat 18:00 dan sonra gelirim , heryere.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın arkadaşlar&abilerim ve çok kıymetli misafir okurlarımız
    nasılsınız hayat umarım umduğunuz çizgide ilerliyordur.bu ara çok yoğun tempolu yaşıyorum sabah evden 7 de çıkıp akşam 7 de anca girebiliyorum evehavalar iyice soğuyor artıkın,aman yollara dikkat.insanlar yürümekte zorlanırken;zevk için bile olsa motosiklet üzerindeki görevli veya sivil arkadaşlara burdan şans diliyorum,Allah kolaylık versin...
    eyvallah ahmet kardeşim sağolasın. benden de sana iyi günler bol güneşli günler

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben çektim motoru kızağaa sinan abimi kutluyorumm bu havada,,motorla çıktı geldii, tf ciler bu akşam dışardaydıkk,,
    yaa arkadaşlar bu sitede benim msj yaz yazdığım saat 20:52 olarak gözküyor ama saat 21:52 bunu nasıl düzeltçemm ,, ya siz hangi ayarı kullanıyorsunuz,,
    öyle valla. deri yeleği giydikten sonra içime soğuk vız gelir.bi de arka fren donmasa. 60dan fazla süratle sürekli gidince fren donuyor. yarın garaja ateş yakcam eritcem motorun heryerini. neyi var neyi yok erisin aksın. zaten gözümüz hava durumlarında hergün. motoru tam paketlemem yandır.şimdilik battaniye halı idare ediyoz

motoru böyle buz tutan varmı ona rağmen tek marşta alıyo sabahları garibim.

zonex2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelık 150 cross
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle düzgün bi kar yağmadı be.xt yi sokayım boylu boyuna...nasılsınız beyler görüşmeyeli...herşey yolunda sanırım....haa...
    sendur ama sen der haftaya hafta sonu daga cıkıyoruz sırf senınle gorucem senı ozaman ve meydan okuyorum sana dagda yarısalım konusmak yok bundan sonra ıcraat var gorucez XT yı zuhahahaha
    [COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
    OH BECOME RICH FOR SAKE DIE

Motosikleti
    Alıntı zonex2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sendur ama sen der haftaya hafta sonu daga cıkıyoruz sırf senınle gorucem senı ozaman ve meydan okuyorum sana dagda yarısalım konusmak yok bundan sonra ıcraat var gorucez XT yı zuhahahaha
    len bi rahat durun be emre oturun evde ıccacık.soba varsa koy üstüne kestaneleri. uyma ismail'e sen deli o deli.

hee aklıma geldiği iyi oldu bak. bi kestane işi yapsak ? varmı öle alet edevatı olan ? mangalda oluruki?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    türkiye mt gurupları böyle toplantılar yapıp eğleniyor bizim mt yazın bile ortalıklarda yokki kışın olsun herkes çekilmiş bir kenara durmuş ben ersın sınan abı hamza takılıyoz sadece gelin buluşalım eskişehir degıl dünya motorlu gurup gorsun yazın yapsak daha ıyı olur ama az once bır haber okudumgizli buzlanmayı farketmeyen eleman 30 mt suruklenmıs allah tan bir şey olmamış yanı suda var kı motorlarla cıkmamız şart degıl

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    türkiye mt gurupları böyle toplantılar yapıp eğleniyor bizim mt yazın bile ortalıklarda yokki kışın olsun herkes çekilmiş bir kenara durmuş ben ersın sınan abı hamza takılıyoz sadece gelin buluşalım eskişehir degıl dünya motorlu gurup gorsun yazın yapsak daha ıyı olur ama az once bır haber okudumgizli buzlanmayı farketmeyen eleman 30 mt suruklenmıs allah tan bir şey olmamış yanı suda var kı motorlarla cıkmamız şart degıl

siz üye olmadan önce buluşuyoduk yaz kış farketmiyodu ama herhalde sonra herkes işe güce okula daldı..yani hep böyle değildi buralar..

Motosikleti
    nasıl yani biz üye olmadann öncee.

telefon en iyisi

Motosikleti
    biz üye olunca daha aktif olduyduk bi aralar dimi murat. hatta senle de tanışmıştık hocanın yerin önünde bi de volkanın doğum gününde.volkan demişti hatta bilimum 150-250-500 cbf serisi diye hatırladınmı paso birileri denk geliyodu çarşılada filan. ama dediğin gibi kış şartları. normaldir...

buluşmalara engel biz gibi algılandı sandım da bi an için kusura bakma murat hacım

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok bursadan selamlar hepinize bu sefer motorsuz ama

akşam mesajı geç gördüm arkadaşlar an bi karar değişikliği beni buraya attı ama çok kalıcı değilim dönerim yarın birgün

tabii ya bi kestane kebab...
    ama acele cvp............. aceleeeeeeeeeeeeee

selam ve saygılarla....
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok bursadan selamlar hepinize bu sefer motorsuz ama

akşam mesajı geç gördüm arkadaşlar an bi karar değişikliği beni buraya attı ama çok kalıcı değilim dönerim yarın birgün

tabii ya bi kestane kebab...
    ama acele cvp............. aceleeeeeeeeeeeeee

selam ve saygılarla....

hacim cevap beklıyoruz işte motor bakıyon mu hıc orda

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacim cevap beklıyoruz işte motor bakıyon mu hıc orda
    sen hacım deme. benim lafım o

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz üye olmadan önce buluşuyoduk yaz kış farketmiyodu ama herhalde sonra herkes işe güce okula daldı..yani hep böyle değildi buralar..
    arkadasım sız uye olmadan once yazmıssın yanlıs olmus sız geldınız gurup bozuldu anlamı cıkıyor hee eger ıstemıyosanız soyleyın mt ye de gırmeyelım

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen hacım deme. benim lafım o
    det lee eskişehir li adamın cumlesının baslangıcıdır

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler