Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Slm. Millet nbr? Benim kafa azcık dumanlı...

Bakalım kimler benim gibi ...

Saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    sen çağırma zaten bizii umut da yok ortalıklarda berabermiydiniz yoksa
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Selam MT26. Dün Forester ile geziden geldikten sonra otoparkçım ile fiziksel olarak kavga ettim malesef(bıçak ve pense de karıştı). Otoparkçının da söylemi "yediğim dayakla kalmayacağım" idi. Evimin önündeki sokağa motorumu bıraktığım bu gece yarısı, motorun başına birkaç genç gelmiş motorla uğraşıyorlarmış. Bizim ev arkadaşı sesleri duyunca uyanıp motoru sahiplenmiş. Sonra gitmişler. Durum bu ki bu yakınlarda(akarbaşı-arifiye) bir kapalı otoparka ya da motorumu geceleri bırakabileceğim bir garaja ihtiyacım var. Bilgisiyle, ilgisiyle yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Gökhan geçmiş olsun. Yapabileceğimiz birşey var mı?

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan geçmiş olsun. Yapabileceğimiz birşey var mı?
    Teşekkür ediyorum. Öncelikle ilgin yeter diyorum. Bir taraftan da bu civarlarda bir kapalı park, garaj bulamadım, bir çözüm önerebilirsen sevinirim.

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam hepinize yeni üye olduk.valla anca oldu.arkadaşlar eskişehirli olupta aynı zamanda motorsiklet tutkusu olan herkese seslenmek istiyorum.birbirimizden cekinmeyelim.gerek far selamı gerekse korna selamı verelim.bizi bizden başka düşünen olmaz.bu bir kültür ve yaşam tarzı.dayanışma içerisinde olalım...hafta sonları gezi grubu oluşturan varmı yaww içinizde.

Aramıza Hoşgeldin "oldcityboy" , Eskişehir 'den bir üye daha. Bizi sevindirdi...

Burayı takip et. Hemen her hafta sonu gezilerimiz oluyor.

@bedrun, maalesef kapalı garaj aklıma gelmiyor.

O taraflarda kapalı otoparklar var. Ama senin için güvenli olmaz. Çünkü otoparkçılar birbirini tanıyodur. Yine motora zarar verebilirler...

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    sinir oldum gökhan ya. keşke çağırsaydın da o bıçağı penseyi kafasına geçirseydim adamın
    nerede yaşıyoruz ya. dingonun ahırımı bu şehir yoksa texsas mı
    umarım en kısa zamanda bir çare bulunur birinizin başına bir şey gelsin istemiyorum
    geçmiş olsun arkadaşım. dengesizlerle uğraşmak gerçekten zor iş
    bu arada gece yarısı 02:50 de yazacaktım siteye ama kimsenin canını sıkmak istemedim.
    evde oturmuş ödev yaparken ani ve acı bir fren sesi ile irkildim.
    balkona çıktığımda ağlayan bağıran insanların sesleri ile karşı karşıya kaldım.
    telefon var mı ambulans arayalım nefes alıyor mu diye bağırıp ağlıyorlardı.
    ama sadece balkonda seslerini duyabiliyordum. kendilerini göremesem de 112 yi aradım hemen.
    polatkanda bir kaza olduğunu bildirdim. elim ayağım sesim titriyordu.
    sağolsun karşı taraftaki bayan gayet güzel davranarak haber verildiğini ve ambulansın hemen buraya geleceğini söyledi. ardından ne kazası olduğunu sordu.
    ben de sadece seslerini duyabildiğimi kendilerini göremediğimi söyledim.
    karşılıklı teşekkür ederek telefonu kapattık. ama telefonu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.
    sonra şansıma süleyman ile o saatte msn de görüştük. sağolsun beni biraz olsun rahatlattı.
    evet gecenin o saatinde dışarıda olan bir insanın pek tekin olmama ihtimali de var ama belli mi olur sonuçta can işte
    ödevimi bitirip yattığım da ise o gencin sesi hala kulaklarımdaydı. ve düşündüm ya bizden biri olsaydı
    kafayı yerim ben ya. hepimiz için dua ettim arkadaşlar. ama şunu unutmayalım ki dua yetmiyor.
    size sonuna kadar güveniyorum ama trafikte gezilerde her yerde elimizden gelenin 2 katı dikkatli olalım. yalvarıyorum size
    bu arada çeneye daldım selam vermeyi unuttum
    herkese selam. volkan nasılsın hayret evdesin
    oldcityboy hoşgeldin mt 26 ya ve aramıza

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    gökhan abi gel bizim garaja koy diyicem ama yöneticiyle papaz oluruz ama sana otopark tavsiye

edebilirim senin evin 2 apartman yanında otopark var orasıyla konuş makul bi ücret karşılığı anlaşın derim

motoru dışarda gördükçe benimde içim acıyor...biz öğrenci adamlarız motorları sokakdan bulmadık bi

garaj ayarla zanımca ...transalplarıda dışarda bırakıyolar diyipde motorlarınızı sokağa atmayın arkadaşlar

ücret ne olursa olsun garaj şart
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    cok teşekkürederim viper_1 arkadaşım.motorsiklet camiasında olmak cok güzel bu topraklar bu coğrafya hepimizin.hemen hemen hepimiz aynı pınardan, ceşmeden durupta su içmişliğimiz vardır..aranızda olupta dayanışmak cok güzel..

evet cumartesi günüydü.doğum günümde. gece DT 125 şi olan arkadaşım mehmetle haller geçlikğe gitmiştik ki doktorlara bi gidelim dedi gittik nerden gittik.bazı arkadaşlar gazlamışlar biraz sanırım.bizde ne oldu diyerek vardık..nasibimizi aldık...cezayı yedik.kroscu arkadaşım benim.seni tanıdım.bana güzel bir doğum günü hediyesi oldu.teşekkürler.

teşekkürederim siyalimuzin hoşbulduk .sanırım bir cok yerde karşılaştık.tekrar karşılaşmak ümidiyle...kazasız belasız günler dilerim...

teşekkürederim siyalimuzin hoşbulduk .sanırım bir cok yerde karşılaştık.tekrar karşılaşmak ümidiyle...kazasız belasız günler dilerim...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

karşılaşırız inşallah tabi de herkes nereye gitti ya
    2 saat uyuyalım dedik millet atmış kendini dışarı
    gecelere mi aktınız bakiim
    neyse ben dönemin son materyalibi hazırlayıp son planını yazmaya başlayayım
    anladığınız üzere arkadaşlar bu hafta stajım bitiyor
    haziran sonunda mezuniyetime beklerim tabi final notlarımı da alıp son sınıfı da geçebilirsem
    hııııı bu arada gelince seslenin tamam mı

materyalibi = materyalini

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    oldcityboy hosgeldın.. sanırım senle karsılasmıstık grup olarak unıversıtede konserde?? her haftasonu toplanıp gezmeye calısıyoruz senıde aramızda gormekten mutlu oluruz..
    gokhan sanada cok gecmıs olsun..adalet ılkogretım okulunun arkasında bı kapalı otopark war eger kavga ettıgın o degılse orayada bırakabılırsın.. ama sokakta bırakma

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    gökhan mesajını yeni gördüm
    otopark konusunda destek olamayacagım ama diğer bütün konularda yanındayım.
    geçmiş olsun.
    aksam ugrarım sana...

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet cumartesi günüydü.doğum günümde. gece DT 125 şi olan arkadaşım mehmetle haller geçlikğe gitmiştik ki doktorlara bi gidelim dedi gittik nerden gittik.bazı arkadaşlar gazlamışlar biraz sanırım.bizde ne oldu diyerek vardık..nasibimizi aldık...cezayı yedik.kroscu arkadaşım benim.seni tanıdım.bana güzel bir doğum günü hediyesi oldu.teşekkürler.
    selam arkadas hosgeldin

cumartesi günü siz ceza yerken yanınızda gecen mavi bir ybr yi de durdurdu o polisler (aha da o bendim)
    motorlarınızı gördüm ama sizi farkedemedim
    siz cezayı mehmetle beraber mi yediniz??
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ya sacmalık o cezayı yazmaları gun ıcınde yuzlerce motosıklet gırıp cıkıyo oraya..basta ecza ve fast food kuryelerı ve onların yanında yuzlerce sıvıl motosıklet... gelıpte sıze ceza yazmaları benım bıle agırıma gıttı

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oldcityboy hosgeldın.. sanırım senle karsılasmıstık grup olarak unıversıtede konserde?? her haftasonu toplanıp gezmeye calısıyoruz senıde aramızda gormekten mutlu oluruz..
    gokhan sanada cok gecmıs olsun..adalet ılkogretım okulunun arkasında bı kapalı otopark war eger kavga ettıgın o degılse orayada bırakabılırsın.. ama sokakta bırakma
    Teşekkür ederim. Yarın gidip orası ile bi görüşeyim.

Motosikleti
    AS 150 T - I
    fark ettim ki erkek erkeğe muhabbetiniz gayet iyi. ister alınganlık yapıosun deyin ister başka bişi.
    ama kabul edin ki size 2-3 şeyden bahsettim ama ilgili tek bir şey okuyamadım.
    belki ben hassasım bu gece canınız sağolsun. mt 26 nın diğer üyeleri de gelsin bakalım onlar nasıl davranacaklar.
    neyse asıl mesaj atma sebebime geleyim. yarın akşam, şebnem ferah konserinde tanıştığımız, mustafa abinin oğlunun asker düğünü var.
    7 ile 8 arası. hepimizi bekliyor. özellikle sordum. elbette söyle yaz siteye dedi.
    en azından bu konu ile ilgili düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.
    ben de yarın ona göre plan yaparım. şimdilik iyi sohbetler.

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    aytac oole dusunme sonucta bızde ınsanız herkese laf yetıstıremıyoz bu msjları yazarken ne okudugumu hatırlamıyom bıle mesela.. 1 msj yazarken 2-3 defa yukarı bakıp okumak zorunda kalıyom..balık hafızalımıyım neyım acaba:D
    mustafa abı oldcityboy mu ??
    yarın erken cıkarsam okuldan ben gelırım dugune

Motosikleti
    AS 150 T - I
    yanlış anlamayın ufak bir sitem ama ben elimden geldiğince hassas davranıyorum hepinize karşı.
    ama merak etmeyin. kırgın değilim size. sadece dikkatimi çekti alındım biraz hepsi bu
    bu arada yok oldcityboy değil. ya aslında mustafa abi üye oldu ama hiç yazmadı siteye
    yarın duruma göre plan yapalım. bakalım kimler gelebilecek ben bir sen iki diyelim şimdilik
    volkanın da geleceğini umuyorum diğer kardeşlerimin de

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Anadolu Üniversitesi Uçurtma Şenliği
    Tarih:27 mayıs 2007 pazar
    Yer: Anadolu Üniv. İkieylül kampüsü..
    Saat : sabah saatlerı yaklasık 10:00

ben kesın gıdıyom ucurtma ucurmaya baska gelmek ısteyen olursa foruma yazması yeterlı :D bulusma saatını buradan ogrenebılırsınız..

Motosikleti
    AS 150 T - I
    ben de senin fikrine destek oliim eren
    ya gelmeyi düşünüodum biliosun ama kurs ya
    tam ben bir kaç saatliğine gelirim yazıyordum
    son anda dank etti kafama ders ilave ettiler kursta

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler