Sorularına cevap vereyim öncelikle evet egsozlar açık bunun nedeni önlem için 4 defa egsoz borusunu bloğa bağlayan saplamalar kırıldı her defasında blok tornacıya gitti ve toplamda 250 ytl civarı para ödedim bunu önlemek içinde egsozları deldirdim deldirdiğimden beri sorun tekrarlanmadı şimdi iyiki deldirmişim diyorum..
Sis lambasına gelince eğer üstünde orjinal akü varsa ya aküyü kaliteli bir aküyle değiştir yada hiç takma ben sis farlarını taktıkdan 1 hafta sonra akü tamamen öldü sis farlarını alacağın yer ise oto sanayii orada araba aksesuarı satan yerlere sorarsan bulabilirsin motosiklet tamircilerinde çifti 60 ytl olan sis farlarını 15 ytl ye aldım oto sanayide bir elektirikçiye taktırdım tornacıdada sis farları için parça yaptırmak ve tesisatı kurdurmanında toplammaliyeti 50 ytl ayrıca sisleri kısa'ya bağlattım
Bu arada arkadaşlar 10 gün önce kadar gece spor salonunun önünden motosikleti çalmaya çalışmışlar çalamamışlar fakat disc kilidide bozulmuş bir pikapla motosikleti eve getirdim garajda yatıyor aman dikkat edin motosikletlerinizi sakın kilitsiz bırakmayın kısa süreliğinede olsa motosikletin yanından ayrılırken kitleyin disc klidi olmasa belkide gitmişdi motosiklet