Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    slm abilerim&arkadaşlarım nasılsınız,bakıyorum crosslar harekete geçiyor galiba,
    *volkan abi senin evlenme zamanın geldi sanırım
    *Sinan abi hayırlı olsun yeni granajların Allah kaza bela vermesin abi
    Valla hava buz gibi arka yemiyo çıkıcam ama
    *Eren abiii nerlerdesin ne yaptın freni hala aynı durumda mı.Yağ hazır seni bekliyo abi.boş kalamıyorum ama ilk fırsatta sana ulaştıracağım onu.Benim Kocakurt'un bi kaç eksiği var,bu hafta sonu onlarla uğraşayım diyom can sıkıntısı işte
    *Süleyman abi hyrdır sende vermişsin ilanı benim ilanı gördün müydü sen abi.Bu ara herkes basıyo ilanı ama hadi hayrılısı olsun

trafikteki Herkese iyi sürüşler dilerimmm...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Gilera 125
    Herkese Merhaba ;
    Dağ Bisikleti ile Moto Cross'u aynı anda yapıyorum.Sizlerle tanışmak istedim yeni parkurlar v.s sizlerle paylaşabiliriz.Eskişehir ve çevresinde cross yapılabilecek bir çok parkur var fakat motosikletle şimdiye kadar girildiğini pek sanmıyorum çünkü biz bisikletlerimizle zar zor gidiyoruz.Hava kış olsun yaz olsun gitmek isteyenler olacaktır mutlaka dağlarda görüşmek üzere diyelim.Tabii uzun yollarada gidilirse eşlik ederiz.Ayrıca bizim yılda 24 tane dağ bisikleti yarışımız oluyor onları izlemeye Eskişehir grubu olarakta gidebiliriz ve dağ bisikleti parkurunda antrenman sürüşü yapılabilir diye düşünüyorum.Sizlere motor ve bisikletli resimlerimi sunmak istedim tanıyan çıkabilir.Görüşmek Üzere.Saygılar Sevgiler.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    aramıza hoşgeldin esbike inş. kısa zamanda sennle de tanışma imkanı bulabiliriz.ama kendini hiç tanıtmamışsın kimsin kimlerdensin,adın ne, nerde oturuyosun vs...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı esbike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba ;
    Dağ Bisikleti ile Moto Cross'u aynı anda yapıyorum.Sizlerle tanışmak istedim yeni parkurlar v.s sizlerle paylaşabiliriz.Eskişehir ve çevresinde cross yapılabilecek bir çok parkur var fakat motosikletle şimdiye kadar girildiğini pek sanmıyorum çünkü biz bisikletlerimizle zar zor gidiyoruz.Hava kış olsun yaz olsun gitmek isteyenler olacaktır mutlaka dağlarda görüşmek üzere diyelim.Tabii uzun yollarada gidilirse eşlik ederiz.Ayrıca bizim yılda 24 tane dağ bisikleti yarışımız oluyor onları izlemeye Eskişehir grubu olarakta gidebiliriz ve dağ bisikleti parkurunda antrenman sürüşü yapılabilir diye düşünüyorum.Sizlere motor ve bisikletli resimlerimi sunmak istedim tanıyan çıkabilir.Görüşmek Üzere.Saygılar Sevgiler.
    EsbikeHocam açacağımız sitenin ismide EsBikeVe büyük ihtimalle sen EsBike Dağ Bisikleti Takımı'ndansın...Ben size mail atmıştım konuyla ilgili bilgilendirme için...Buraya geldiğine göre bol bol haberleşiriz artık...
    Bu arada hoşgeldin.İsmin nedir???

just_hmz@windowslive.com msn im eklersen beni daha ayrıntılı konuşabiliriz EsBike konusunda...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bence Japon'dan şaşmamak lazım...
    bariz çinli bu ya

herşeyde oldugu gibi bundada japonla birebir aynısını ithal etmişler
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    çin liler daha güzel boşver sen japonu çekik gözlü şeyler çinlerin biraz daha yuvarlak bize benziyorlar yani
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin liler daha güzel boşver sen japonu çekik gözlü şeyler çinlerin biraz daha yuvarlak bize benziyorlar yani
    nası yani? sana benziyolarsa bilemem ama bana benzemiyo onu söliyim

yok böle bi atış stili.
    http://www.neseliler.com/videolar/default.aspx?id=88

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    bora sana hiç bişi demiyorum...görmediğin için bişi diyemessin...umuta sorabilirsin beni. canım...sizin gibi sürtünmüyorum karda
    basıp gidiyorum...zorlanmıyorum yani caktıııııın...heryere giderim.ulan akıl var mantık var be..eskişehirdeki en ii parkur benim mekanımda...gelin macanız yiyorsa...daha xt nin performansının düşük olduğu zamanları buyaptıklarım..ki yaptığı her işte imzası olan birisiyimmmm....

Herkese Merhaba ;
    İki teker sporunu ; hem motorlu hem motorsuz olarak gerçekleştiren biri olarak aramızda bulunmanız bizi memnun eder...
    Off-Road ve Enduro ile ilgilenen arkadaşlarımız var. İrtibata geçelim ; bilgilerimizi paylaşalım... Oranganizasyonlara beraber katılalım...

Tekrar hoşgeldiniz..

--- --- --- --- ---

Alıntı ghostrider26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bariz çinli bu ya
    Yok yok annesi melez, baba tarafı japon muşş

--- --- --- --- ---

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    *volkan abi senin evlenme zamanın geldi sanırım
    Ahmet ne diyon Acaba japon mu alsam, çinli mi? Çinli alırsam ne kadar dayanır Japon daha dayanıklı diyolar.

Çinli için ; 2 çocuktan sonra debriyaj balataları gider diyolar.

Gerçi japon da çok zorlayınca kol çıkarabilir miş.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet ne diyon Acaba japon mu alsam, çinli mi? Çinli alırsam ne kadar dayanır Japon daha dayanıklı diyolar.

Çinli için ; 2 çocuktan sonra debriyaj balataları gider diyolar.

Gerçi japon da çok zorlayınca kol çıkarabilir miş.
    o zaman taiwan'ı dene bi de:D
    sana çinli dayanmaz . biz memnunuz valla ersin de capondan memnun

şimdi ben napıyım basimmi durayımmı ? sağa döncem yeşil yanıyo ama aynı anda da tern geçiyo bi garip oldum görünce. çamlıca kavşağı..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    tabela da da dur yazıyor sinan abii,,
    hamza bende es bike ı görünce dedim siteyi açmış bunlarr,diye hemen aklıma geldii , esbike a da hoşgeldin dileklerimi sunuyorummm .

yılbaşında napıonuz bakalımm esk mt,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    keeway sl 150
    günaydın dedik sabah bi allahın kulu eyvallah demedi
    iyi akşamlar diyelim gene hiç kimse bişey demedin olur mu
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    önce günaydın sonra ii akşamlarr, daha sonra goodd nightt durmuş abiiii,,,, ve ensonda dasvidanya,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Gilera 125
    Esbike Eskişehir Dağ Bisikleti Takımıdır sizde bir site açmak istiyormuşunuz tescilli alanımızdan motor severlerede bir yer açabiliriz.Tabii foruma ters düşmemek kaydıyla.
    Kendimi tanıtayım Gökay KONUK Eskişehir Dağ Bisikleti TAkım Kaptanı Milli Sporcuyum aynı zamanda okul olarak anadolu iletişimi bitirdim şuan dumlupınar üniversitesi beden eğitimi öğretmenliğindeyim.
    23 yaşındayım.
    Motor bakımı tamiri v.s her türlü anlarım Sizlerin tabirle Çinli Japon v.s fark etmez.
    Dağ bisikletiyle motordan daha çok km gidebilme yeteneğimiz var Malum benzin yok su buldunmu iş tamam.
    Gökmeydan mahallesi Dedeefendi cad. Gökmeydan camii yanında dükkanımız var yolu düşen çay içmeye uğrayabilir.Biraz reklam oldu
    Bu hafta sonu İstanbul Çekmeköy'de Yarışımız var.İlimizi temsilen gidiyoruz.Ayrıca Mart ayının ilk haftası Antalya Manavgatta Dünya Şampiyonası var Eskişehirli Motorseverler oalrak çadırlarımızı alıp ülkemizde ilk kez yapılacak olan Dağ Bisikleti Marathon Dünya Şampiyonasını izlemek ve hoşça bir tur geçirmek için ilerleyen zamanlarda örgütlenebiliriz.
    Görüşmek Üzere.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nası yani? sana benziyolarsa bilemem ama bana benzemiyo onu söliyim

yok böle bi atış stili.
    http://www.neseliler.com/videolar/default.aspx?id=88
    ESKİŞEHİRLİLERİN YERLİLERİNİN GÖZLERİ ÇEKİK OLUR ANAM OLE İŞİNE GELIYORSA

Esbike Eskişehir Dağ Bisikleti Takımıdır sizde bir site açmak istiyormuşunuz tescilli alanımızdan motor severlerede bir yer açabiliriz.Tabii foruma ters düşmemek kaydıyla.
    Kendimi tanıtayım Gökay KONUK Eskişehir Dağ Bisikleti TAkım Kaptanı Milli Sporcuyum aynı zamanda okul olarak anadolu iletişimi bitirdim şuan dumlupınar üniversitesi beden eğitimi öğretmenliğindeyim.
    23 yaşındayım.
    Motor bakımı tamiri v.s her türlü anlarım Sizlerin tabirle Çinli Japon v.s fark etmez.
    Dağ bisikletiyle motordan daha çok km gidebilme yeteneğimiz var Malum benzin yok su buldunmu iş tamam.
    Gökmeydan mahallesi Dedeefendi cad. Gökmeydan camii yanında dükkanımız var yolu düşen çay içmeye uğrayabilir.Biraz reklam oldu
    Bu hafta sonu İstanbul Çekmeköy'de Yarışımız var.İlimizi temsilen gidiyoruz.Ayrıca Mart ayının ilk haftası Antalya Manavgatta Dünya Şampiyonası var Eskişehirli Motorseverler oalrak çadırlarımızı alıp ülkemizde ilk kez yapılacak olan Dağ Bisikleti Marathon Dünya Şampiyonasını izlemek ve hoşça bir tur geçirmek için ilerleyen zamanlarda örgütlenebiliriz.
    Görüşmek Üzere.

hocam ne dukkanı benım evım orda ugrarım

Motosikleti
    Gilera 125
    Esbike Bisiklet Motosiklet Bakım ve Tamir Atölyesi Gökmeydan camii sırasında simitçinin yanında sinangil sokağın karşısı bekleriz.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Esbike Bisiklet Motosiklet Bakım ve Tamir Atölyesi Gökmeydan camii sırasında simitçinin yanında sinangil sokağın karşısı bekleriz.
    tamam tamam hatırladım kaldırım ustu eskıden tüpçüydü ora tamam bı ara ugrarım
    eray ben

Motosikleti
    cıbır125r
    herkese ii geceler.....
    alın size öküzlerin intikamı yabani öküz...
    http://www.youtube.com/watch?v=LU8DD...widgets/sf.swf
    biraz uzun ama idare edin

arkadaşlar yarın ankaraya olan yolculuğumdan dolayı internete giremeyebilirim.o yüzden şimdiden herkeyen yeni yılı sağlıklı,mutlu,huzurlu,paralı ve MOTORlu geçsin dileğim ile....

esbike öncelikle hoşgeldin.bende merak ediyordum kimin bu gilera die.bi kaçkere hasan polatkan shellin oralarda denk geldim.ben dominos motoruylaydım.senmiydin acabaki?? bu arada selçuğu tanıyormsun?
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman taiwan'ı dene bi de:D
    sana çinli dayanmaz . biz memnunuz valla ersin de capondan memnun

şimdi ben napıyım basimmi durayımmı ? sağa döncem yeşil yanıyo ama aynı anda da tern geçiyo bi garip oldum görünce. çamlıca kavşağı..
    sinan abi sen minik kuşla trenın ustunden atlayacaksın

Motosikleti
    Gilera 125
    memnun oldum görüşmek üzere

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese ii geceler.....
    alın size öküzlerin intikamı yabani öküz...
    [url]

esbike öncelikle hoşgeldin.bende merak ediyordum kimin bu gilera die.bi kaçkere hasan polatkan shellin oralarda denk geldim.ben dominos motoruylaydım.senmiydin acabaki?? bu arada selçuğu tanıyormsun?
    Gilera zaten bi tane var bildiğim kadarıyla dominonun önünden geçende benim selçuğuda tanırım oda beni iyi tanır.

Sizlere biraz daha fotograf sunayım istedim.Kışın aktivite sayımız azalıyor yazı özlüyoruz özlemimizi böyle paylaşarak bir nebze atalım istedim.

2006 yılında Ege Akdeniz Turu 1200km gitmiştik.

93 model Honda Titan 125cc ve Antalyaya bu gördüğünüz yükle gitti.Bizim tüm yükümüzü eşşek gibi taşıdı.Ve hiç bir sorun yaşatmadı sağolsun tabi motorundan anlamasak gitmek delilik

Buda Bozdağda çekildi haftasonu ailecek gitmiştik 2 motor.3 tane motor var evde Honda Kinetik ve Titan bide Gilera

Evet turdan bir diğer fotograf annem ve babam motorda bisikletimde yanlarında.Bu arada bisikletin benle tüm toplam ağırlığı 115kg.

Burası Muğla Kafşağı Bisikletler ve motorları kenarı çektik gidilen 100km ardından kısa bir mola veriyoruz.

Burası Antalya Parkı Tüm Kafileyi Görebilirsiniz.Scooter'da yüklü vaziyette Peugeot Speedfight Eskişehir'den Oralara gidip gelen bir diğer kahraman.Bisiklet gidiyorsa onların gitmesi lazım zaten

Olağan kış antrenmanlarımızdan biri Bozdağ TV vericisine çıkarken.2006 yılıydı dereceyi ve soğukluğu halen hatırlıyorum -20 dereceydi dağa çıkarken iyiydi fakat inerken hiç bi yerimi hissedemedim.

2004 yılı Sakarılıcalarından çıkarken yollarda bizden başka hiçbir araç yok çivili lastiklerimizle kaymadan rahatça ilerliyoruz.Bu zevki yaşayan bilir diyorum başka bişey diyemiyorum kar yağsın beraberce gideriz

Bu buzlu resim Sırtçantam Dergisinde Çakmak Macerası adıyla yayınlanmıştı.Tabeladan Sarkan Buzlar.

Bozdağ TV vericisinin oraları kara ayak basmadan geçmeyi denedim saplanıp kaldığım an.

Soğuk üşütü biraz tekrar 2005 antalya turundayız.

2005 Antalya Kemer 1 Temmuz'da orda Kabotaj Bayramı etkinliklerine her yıl katılmaya çalışıyoruz.Eskişehir'den Pedallıyoruz ve resmi törenle kupamızı alıyoruz.

Antalya Kalkan Yaz Yarış Sezon Kampını Yaptığımız Mekanlardan Biri.

Bu motoru ölene kadar saklıcam Çok cefakardır kendileri kampa gideriz ne var ne yok herşey onun üstünde bu yükler haricinde bazen rampada bisikletleri çekme gibi bir görevide oluyor Yükler abartılı bu yükle Sakarılıcalarına kadar gidildiğinide belirteyim.

Sakarılıcalarından çıkarken yağmur bastırmıştı motorun yanına naylon tente yapıp içerisinde çay demleyip yemek yimiştik

Burasıda Benim Parkurum Avlakkaya Ormanı ve Cross PArkuruyla Çok Cazip Bir Parkur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler