Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl 150
    selam arkadaşlar naber mt ne var ne yok
    nerelerdesiniz
    yaw dün birileri bursayamı gitti
    valla gidenlerde hiç akıl yok ya cekilirmi onca yol yazık değil mi
    hem yol hali bu adamın başına her şey gelir
    neyse inşallah yaz olurda rahat rahat gideriz
    bu günde havanın güzelliğine bak
    neyse biyerlerde görüşrüz bye bye

hamza
    nerelerdesin emanetin var bende nasıl ulaştıralım öğleden sonra carşıda görüşrüz olmazsa hava ii
    eray ersin sinan
    nerelerdesiniz bi ses edin
    diğer mt ciler
    bayram bitmeden bayramlaşacaz mı?
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    abi öğlen vaktı carsıda bulusalım ben yayamn gelcem durmus abı kemerın bende bulusalım bugun son gun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    hadi görüşelim saati yazın gelirim ben...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Evet Arkadaşlar Dün Yaptığımız Bursa Gezisinden Birkaç Resim...
    Ben yola çıktığımızdan itibaren resim çekmeye başladım için çok fazla resim yok ama Sinan abi ve diğerleri de güzel resimler ekleyecektir.Aslında pek düşündüğümüz gibi bir gezi olmadı.İlk olarak Durmuş abinin benzin deposu benzin sızdırmaya başladı ve aksilikler birbirini takip etti...

Aşağıdaki resimde güneşi görünce hemen kenara park ettik ve Eray arkadaşımız doğal ihtiyacını karşılarken pantolonunun fermuarı bozuldu ve tüm yolu havalandırma deliği ile gitmek zorunda kaldı...

Ve poz vermeye başladık bile...Tabi benim saçlar uzadığı ve jöle süremedim için yaratık gibi çıkmış olabilirim

Ve İnegöl'e ulaştık...Tabi Durmuş Abi'nin motordan sonra bir arızada benim motordan geldi bu sırada...Tam girişte arka lastik patladı...

Etrafta biraz dolanıp lastikçi bulmaya çalıştık ama nafile...En sonunda birini bulduk ve telefonla arayarak dükkanına çağırdık adamı...Bu sırada Durmuş Abi'nin motor sürekli benzin akıttığı için yan yatırmak zorunda kaldık motoru...

Ve sonunda benzin sorunu ile lastiğimiz onarıldı.Dozer yaması ile Lastikçi ile aramızdaki dialog aynen şöyle idi...
    -Abi tekrar patlama yapmaz dimi?
    -Manyak mısın sen...Dozerlere takılıyor bu yama...
    -Çıkmaz falan dimi götürürü mü bizi evimize kadar?
    -Dalga mı geçiyon...Zorlasan çıkmaz bu yama...
    -Tamam ne kadar bu?
    -Yirmi lira,işçilikde almicam senden...

Ve Bursa'ya geldik...

Burada durunca fark ettik ki benzin problemi yeniden doğmuştu ve benim dozer yamalı tekerim yine patlamış ve inmeye başlamıştı...Patlamış derken yaptığımız yama hava kaçırıyordu...

Akşama kadar açık lastikçi bulmak için uğraştık ama bulamadık,bulduklarımız ben motora bakmam dedi...En sonunda Bursa Mt'den iki arkadaş geldi ve lastik problemi ile uğraştık...Arka lastiği söküp bi motorcuya götürdük ve oda şampreli değiştirdi...Benim orjinali 15likti o ise 15lik bulamadığı için 16 taktı ve katlanma olmadığı sürece patlamaz dedi...Yirmi lira da o aldı ve lastiği geri takmak için motorların yanına geldik...Bu arada Bursa MT'deki arkadaşlardan biriside Durmuş Abi'nin benzin sorunuyla ilgileniyordu...Depoda oluşan çatlağa karbonat+japon yapıştırıcısı+karbonat formülü uyguladılar ve benzin akıtma sorunu hallolmuş oldu...Benim teker sorunuda bitmişti artık yola çıkabilirdik...

Bi süre sonra tam Bursa'dan çıkarken benim lastik yine hava kaçırmaya başladı ve mecburen İnegöl'e kadar patlak tekerle gitmek zorunda kaldım...İnegöl'e geldiğimizde hemen bi benzinciye girip mola verdik ve ne yapacağımızı düşündük...

Benzincide babamı beklemeye başladık ve babam geldikten sonra motoru Eskişehir'e götürecek bir araç bulmak için otogara giderken Eray virajda motoru kaydırdı ve düştü Terslikler bitti derken bide bu çıkmıştı başımıza ama şükür çok önemli bi durum yoktu...Otogarda nakliye aracı bulamadık ama durumdan yararlanmak isteyen bir ticari taksi sahibi ben götürürüm dedi.Ve Fiat Doblo marka ticari taksinin arka koltuklarını öne yatırarak motoru koyduk ve Eskişehir'e doğru yola çıktık...

Sonunda sağ salim eve vardık şükürler olsun...Gezemedik,doğru düzgün manzara resmi çekemedik ama bol bol tamir görüntüsü çektik

Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar naber mt ne var ne yok
    nerelerdesiniz
    yaw dün birileri bursayamı gitti
    valla gidenlerde hiç akıl yok ya cekilirmi onca yol yazık değil mi
    hem yol hali bu adamın başına her şey gelir
    neyse inşallah yaz olurda rahat rahat gideriz
    bu günde havanın güzelliğine bak
    neyse biyerlerde görüşrüz bye bye

hamza
    nerelerdesin emanetin var bende nasıl ulaştıralım öğleden sonra carşıda görüşrüz olmazsa hava ii
    eray ersin sinan
    nerelerdesiniz bi ses edin
    diğer mt ciler
    bayram bitmeden bayramlaşacaz mı?
    Ben acaip yorgunum bugün çıkar mıyım bilmem ama emanet dursun sende abi acelesi yok zaten motorun teker patlak yatıyo hallederis bi ara sen benim özelime tlfn numaranı gönder yada just_hmz@windowslive.com bunu ekle
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    vayyy beee ne gündüüüü beeee,
    bu geziden alınan derslerr:
    *takım olmadan asla yola çıkılmaz,,

bu geziden ne öğrendik
    *kymco 200 ün lastik değiştirmesini ve keeway sl 150 nin tüm bakımlarını yapmayı öğrendik (hemde yolda)
    bu şekilde 3 -5 gezi daha yaparsakk yakında 3 tf ciler motosiklet hastanesi adı altında bi dükkan açarız,,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy beee ne gündüüüü beeee,
    bu geziden alınan derslerr:
    *takım olmadan asla yola çıkılmaz,,

bu geziden ne öğrendik
    *kymco 200 ün lastik değiştirmesini ve keeway sl 150 nin tüm bakımlarını yapmayı öğrendik (hemde yolda)
    bu şekilde 3 -5 gezi daha yaparsakk yakında 3 tf ciler motosiklet hastanesi adı altında bi dükkan açarız,,
    Ayrıca bu geziden benim aldığım en büyük ders BABALARIN GİTME DEDİĞİ YERE GİDİLMEZ!!!!!

Motosikleti
    hımmm o da var dime

Motosikleti
    Küçük bi wallpaper çalışması yaptım ama nasıl olmuş bi bakın bakem...

Arkadaşlar ; Hoşgeldiniz. Geçmiş olsun

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm.. Eskişehir...
    Bursadan yolcu ettiğimiz arkadaşlar durumlarını (sağ salim vardıklarını) belirtebilirmi.. Merak ettik yaw...
    Selamlar...
    iyiyiz özgür abi sağol. biz sağsalim geldik.

sağol volkan'ım ya benim anlamadığım Türkiye'nin sayılı işlek yollarında o lastik nası patladı ?

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=just_hmz_26;896175]Otogarda nakliye aracı bulamadık ama durumdan yararlanmak isteyen bir ticari taksi sahibi ben götürürüm dedi.Ve Fiat Doblo marka ticari taksinin arka koltuklarını öne yatırarak motoru koyduk ve Eskişehir'e doğru yola çıktık...[QUOTE]

geçmiş olsun ben taksiciye eskişehire gelince ne kadar para verdiniz onu merak ettim

Motosikleti
    [QUOTE=bbaday;896365][QUOTE=just_hmz_26;896175]Otogarda nakliye aracı bulamadık ama durumdan yararlanmak isteyen bir ticari taksi sahibi ben götürürüm dedi.Ve Fiat Doblo marka ticari taksinin arka koltuklarını öne yatırarak motoru koyduk ve Eskişehir'e doğru yola çıktık...

geçmiş olsun ben taksiciye eskişehire gelince ne kadar para verdiniz onu merak ettim
    Adam 150 ytl dedi ama 130 a anlaştık Açık lastikçi falan olsa al bi sıfır lastik 90-100 e daha iiydi ama şans işte...Sinan Abi teker nasıl patladı anlamadım demişsin benim asıl anlamadığım o teker iki kere nasıl patladı Eee babanın gitme dediği yere gidersen iki kere de patlar yirmi kere de...

Sinan abi şu fotoları koyda kopyalıyım pcye ya yolda çektiklerini falan yada bi şekilde ulaştır abicim bana...

Motosikleti

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Ufak bir problemle de olsa evine ulaştığınza sevindim. Bende bu arada Disk frenli arka tekeri takmayı öğrendim. eve tutulmuş bir boyunla döndum . Şaka bir yana gezemesek de sizinle tanışmak güzeldi. Japon+Karbonat+japon formulü işe yara ben çoğu yerde kullanıyorum.Ama gelirken yanlışlıklla uhu alarak asrın hatasını yaptık ama olsun. O depo artık sızdırmaz Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. İnş. daha sorunsuz bir gezi yapabilmek dileğiyle.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    hepiniz çok sagolun ufak tefek sıyrıklarla atlattık

Motosikleti
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ufak bir problemle de olsa evine ulaştığınza sevindim. Bende bu arada Disk frenli arka tekeri takmayı öğrendim. eve tutulmuş bir boyunla döndum . Şaka bir yana gezemesek de sizinle tanışmak güzeldi. Japon+Karbonat+japon formulü işe yara ben çoğu yerde kullanıyorum.Ama gelirken yanlışlıklla uhu alarak asrın hatasını yaptık ama olsun. O depo artık sızdırmaz Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. İnş. daha sorunsuz bir gezi yapabilmek dileğiyle.

Sağlıcakla.
    çok sağol barış kardeşim. yolunuz düşerse esk.e eray'dan ulaşırsınız artık. biz de sizi elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız...

o formül çok süper oldu hakkaten. zaten yeni motorum olunca torpidosuna koyacağım ilk şeyler 5tane japon yapş. 10tane de karbonat olcak

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ben nasıl poz vermısım gulerek 100 yıl ugrassam gulemem ole

Motosikleti
    ARBETUS,Gerçekten çok sağol benim arka teker ve diskle baya uğraştın,eline sağlık...Bu arada fren hava yapmıştı sanırım ve tutmuyordu ya işte o yolda tekrar düzeldi ama tekerim tekrar patladı ve frene gerek kalmadı

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Büyük geçmişler olsun.Manyak atraksiyon yapmışınız haa
    Helal olsun ama bu havada bu iş,Harbi helal olsun...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    twıster
    arkadaslar kutahyadan bayramınızı kutlar we esenlıkler dılerız...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler