bende dışarı çıkacam motorla soğuk hava ama olsun 11 gibi hayal kahvesine gidicem warmı motorla çıkacak?
bende dışarı çıkacam motorla soğuk hava ama olsun 11 gibi hayal kahvesine gidicem warmı motorla çıkacak?
herkesin bayramı kutlu olsun..
bayramdan önce sabah 3-4e kadar gezdik şimdi ciğerler kavruldu öksürmekten..ahhhhh ahhhhh,bu akşam babalar gibi egzosa boğmak vardı caddeleri
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
Yarın sabah 10da buluşmak üzere o zmn izin alınmıştır
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
arkadaslar bursaya gelecek varsa haber versın 10 da kalkacaz ona gore bekleyelım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
*mterayes*as-doper*digi_boy26*just_hmz_26*ve ben
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
görüşmek üzere... kalkış 10.00 tekrar yazim dedm
iyi bayramlar eskişehir mt
mubarek kurban bayramınız gene mubarek olsun
ne var ne yok nasılsınız
yarın akşam dediğiniz gibi bi görüşelim saat 7 00 de motorunu alan adalarda nerde kalabalık motor grubu gördü yanına yanaşsın şurası burası diye araştırmanın anlamı yok
saat 7 gibi bir aksilik olmazsa inşallah ben adalar civarında olurum ersin eray sinan hamza bulut ve adını sayamadığım arkadaşlarda orada olurlar
bayramalaşalım yawwwww
tanışmayan görüşmeyenlerde görüşmüş olur ne dersiniz?
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
bursa yolcularına hayırlı yollar olsun.Aman dikatli olsun yollar da bi bizler yokuz diğer emvayi çeşit (ister iki ayaklı,ister dört ayaklı,isterseniz kırk ayaklı) hayvanatlar varBilmmem anlatabildim mi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ESKİŞEHİR ; son durum :
Sıcaklık : 0 derece
Gökyüzü : Parçalı Bulutlu
Hava : Soğuk
İyi Bayramlar
heeey MT yok mu bi gelişme toplantı hakkında kimseden ses yok iptal oldu sanırımVolkan abiiii nerdesiniz yhauw...
Ahmet, bayram nedeniyle misafir trafiği yaşıyorum. Gelebilme şansım az...
Diğer arkadaşlardan da ses yok sanırım, iptal gözüküyo.
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Slm.. Eskişehir...
Bursadan yolcu ettiğimiz arkadaşlar durumlarını (sağ salim vardıklarını) belirtebilirmi..
Merak ettik yaw...
Selamlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
abi ne demezsin yha akşam akşam sürpriz bi yemek daveti herşey altüst genehava da biraz soğuk olunca cesaret edemedim çıkmaya
selamlar bizden abi Bursa yolcularından henüz bi haber yok geldiklerinde zaten belli olur.Bomba gibi bi konu açarlar gibime geliyo işin içinde Sinan abim var ve tf ci eraati
Herkese hayırlı geceler olsun,yoldaki kardeşlerimize iyi sürüşler dileremm
Hocam Bursa çıkışında benim arka lastik tekrar patlak verdi ve İnegöl'e kadar patlak teker ile devam ettik.Oradan ben bir nakliye aracı daha doğrusu panelvan tipi bier taksi buldum ve motoru arkaya atıp Eskişehir'e ulaştık,diğer motorcu arkadaşlarda ufak tefek sorunlardan sonra evlerine ulaştılar...Az sonra resimler düşmeye başlar foruma ben hazırlıyorum zaten...Herşey için Bursa MT ve tbk_1980 ile Arkadaşlarına Çok TEŞEKKÜR EDERİZ...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
çok üsüdüm çok yorgunum çok sinirliyim yaza kadar motor bınmıcem mahvoldum her yanım agrıyor yatarcam bulusma sozumuzu tutamadık ozur dılerız yarın daha ıyı konusuruz ben yatar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sızın oranın ekmegını yıyen senın kadar cross cu oluyorsa bıdaha mutalıba dogru donup yatmam bıle neme lazım ne olur ne olmaz bu arada ayyaslara dıkkat arkadaslar o ayyas bunyeden kımın cıkacagı bellı olmuyor
tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkcü dükkanı gel bakalım sokayım seni cukurlara da gözün gönlün acılsın..bu arada buranın ekmeğini yemediğin belli..pizza cocuğu seniiiiii...ekmeğini suyundan içte bi daha toslama ayyaşlara emi canım benim..bu arada arkadaşlarımı bulmuşsun..ne kadar eylenceli insanlar değil mi.tam xt ciler benim gibi.....muhahaha
Topik; tavan yaptı yine...Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
viper_1, BeYfa, headhunter251, oldcityboy, just_hmz_26, mterayes26, + 4 misafir
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)