ulen ersin adeam yenilirsin işte böyle konuşturusun
ya yenilmeyecen ya oynamayacan bu işin kuralı bu bir şimdiden başlayalım
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
mynette çalışmalara başlayın. orda bişe içcenizmi diyen de yok hem beleş beleş
anlaşıldı sinan bu meseleyi senle bizzat görüşmek lazım
bi dahaki görüşmede bi görelim bakalım maharetini ama ikimizde zar tutarsak iş yaşamaz fincanla oynarız artık napam
her işin bi başı vardırr ,, daha yolun başındayızz,,dün bir bugün iki,,
bide ikinizi görelim bakalım
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
vışşş bi ürperti geldi içime bir an soğuktanmıdır nedir korkudanmıdır neyse
dediğin gibi aman sabahlar olmasınnn
çeeek gelsin nargileler hem de çift elmalı
neyse en kısa zamanda çarpışam durmuş... ersin de iki saz ustası aşık seyreder gibi seyretsin bizi
bizde eray la kapışırızz değil mi erayy.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Valla Sinan abi forum bi kenarda açık kaldı bende işlerimle uğraşıyodumBu ayın sonunda sitemiz açılacak yapılacak çok işi var daha onunla ilgileniyordum.Aksam yanınıza gelemedim kusura bakmayın abi ama sabahtan beri parayı ota moka harcadım için benzin param kalmadı motorda da en fazla 1-2 lt benzin olduğu için çıkamadım,başka zamana inşallah...Hele şu bayramın 3.günü bi gelsinde bide hava iyi olsunda........
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hele şükür yıllardan sonra tavlada bana (!) meydan okuyan biri çıktı oleyyyyy
çarpışalım
millet hazır olun 3. dünya savaşına çeyrek kaldı
sinanım eyvallah
ben kaskımı dizliklerimi eldivenleri hazırladım bilee
iyi geceler millet...
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
digi_boy26, ruzgarsesi, AS_DOPER, (________), torento_1987, just_hmz_26
bu alt tire çizgi kim yav ? dostum merabaa :D:D:D:D
rüzgarsesi de yabancı gelmedi ama
Ne zaman nerede kapışıcaksınız tavla????İzlemeye gelicem belki üç beş numara kaparıs sizden
HAMZA YER VE ZAMAN BİLAHERE BİLDİRİLECEK HERKESE DUYURURUZ NE OLACAKSA OLSUN
ÇARPIŞACAK DİĞERLERİ VARSA BEKLERİZ TABİİ GÖRMEK LAZIM
BAHANE OLSUN İŞTE.....
selamünaleyküm MT.nolmuş burası yhauw.Elmalı nargile kokusu gibi bi koku var sankimDurmuş abim gelmiş mt'ye nerelerdesin abi arada bir yazıp kaçıyon ama hiç denk gelemiyoruz,henüz tanışamadık bile sennleneyse ilk fırsatta o da olur bakalım,sağlıcakla kalın...
Trafikteki Herkeşlere iyi sürüşler olsun ....
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Hava kaçırılmayacak kadar güzel (Mevsim Normallerine Göre) O Yüzden Acil Çıkış Yapıyorum Evden Adaların o taraflarda olurum çıkan olursa görüşürüz....Tango Cafe nin oradayım büyük ihmtimalle...Görüşmek üzere Bu arada ozi26 gözünaydın hava süper bence sende kaçırmazsın bu havayı
günün anlam ve önemine uygun şarkıyı söylüyorumm
bu şarkı sinan ve durmuş abime gelsinn tavla tavla beni tavla valla hi geldim oyunaaa,, bakalım kırmızı yazılı yeri kim söyliyecekk,,
mavi köşede durmuşş abi ,, kırmızı köşede sinann abi oyun başlasınn..
Dolaştım geldim sonunda oh be Ama fazla motorcu göremedim hatta hiç göremedim bile diyebilirim (3 Endurocuyu saymazsak)Benimde tek başına dolaşmaktan canım sıkıldı bende geldim...
Ersin akşam çıkacak mısınız?Kaçta çıkacaksınız?Nereye gideceksiniz?
Misafir gelecek onları atlatırsam gelirim
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
just_hmz_26
NERDESİNİZ YA???
Umututu Ve Oldcityboy Dan Selamlar..bugun Iki Zırdeli Cıktık Bozdağa.bildiğim Dağ Yolundan Bir Dağ Kulubesine Gittik...karlı çamurlu Soğuk Ve Birbucuk Saat Yol Aldık.diyelim 30 Km Gittik Tekerler 100 Km Yol Yaptı..dejarz Olduk Bee...ani Bir Karardı Arkadaşlar Benim Gaza Gelmemle Gelişti Herşey...bir Kez Daha Enduro Kazandı..az Foto Bol Yol.macera Ve Adrenalin..fotolar Akşam Umuttan....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)