3001 de benden olsun sinan abi bizim başımız kel mi
3001 de benden olsun sinan abi bizim başımız kel mi
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aa olumu ersinim ;) hehee 150 sayfa 3000 mesaj. maaşallah maaaaaşallaaaaaaahhhh
3003
bu arada şunu bi izleyin ya koptum
Videonun sonlarına dikkat
http://www.youtube.com/watch?v=-JDuwyMQi7w
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
motoru bıraksa düşmücek... mersin-mt de geride kaldı hedefimiz izmir mtyi geçmek...
en sonunda adamın ayağından ayakkabı bile çıkıyor
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şahane motorcu onlar ya
merhaba arkadaslar
baya oldu buraya yazmayalı
bi ugrayım dedim
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
foresterım nabıon ne edion yaw??
bu akşam uğradık senin mekana ama sen yoktun.hilal abinin sana slm solemesi lazım yarın.sölemezse sen hatırlatıp kulağını çekersin
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
selam dostlar nasılsınız görüşmeyeli...yarın hava bugunkü gibi olursa karlı bir bozdağ turu yapmayı düşünüyorum...bazıları (zonex)cizgi film seyrediyor olucak sanırım....muhahaha.....
Hocam şimdiden hayırlı yolculuklar.Aman dikkat et kendine...Sen hava karlı olsun,sert olsun istiosun bizde yumuşasın istioruz Neyse siz şimdi sezonunuzu yaşayın bizde inşallah yaza doya doya yaşıycaz
İyi geceler. Selam olsun herkese...Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
viper_1, AS_DOPER, just_hmz_26, digi_boy26
selam volkan'ım. iyyce çekildiniz be evlere
biz de ersinle turladık az. tek motor takıldık.sona durmuş'la cafede bi nargile tüttürdük. len vercemiz 5 lira para adam 3 kere tazeledi bee
iyilik be dayının ismail
unutturmayın kendinizi umut ismail engin siz olmayınca biz bakalak oluyoz foruma artık
bak ne buldum.prototip motosikletler bu videoda
http://www.mojoflix.com/Video/Hambur...Days-2007.html
modifiyede son nokta bana kalırsa
http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk
iyi geceler eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız
ses soluk gene yok
müdavimler kaybolmuş nerdesiniz yaw ses verin yaşadığınızı bilelim
inşallah bi gün biyerlerde görüşeceğiz ya hayırlısı
selam ve saygılarla...
eyvallah volkan saol varol
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
herkese slm heekese iyi gecelerr,,durmuş hocam tavlada sinan abiye 2-1 kayıp verdimm taktiklerini bekliyoruzz,,sen şöle böle yap demeyince verdik maçı
görüşmek üzere iigeceler eskişehir mt..
ah ersin ahh hiç laf dinlemiyon eee
ne demişeler
acemi............................................. .............................korkarmış
anladın sen anladın
ersin ilk andan itibaren antremanlara başlıyoz ezdirmeyelim kendimizi yürü koçum kim tutar bizi yırtarız dağları enginlere sığmaz taşarızzz
ilk anadan itibaren zar tutma kapı alma pul çarpma kırma katlama dörtleme allah ne vardiyse öğrenecez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)