ben yetişemem ama sana yaza yapcaz bişeyler bakalım... fazla büyük hedefimiz yok da şuan için bi 125kt, ybr125 veya kymco ck125 hedeflerimin arasında...
ben yetişemem ama sana yaza yapcaz bişeyler bakalım... fazla büyük hedefimiz yok da şuan için bi 125kt, ybr125 veya kymco ck125 hedeflerimin arasında...
ahaaa kedi güzel uçtu havalandı da iniş biraz acıttı sanırsam kendi için güzel tanışma...
Ya abi benim motorun yapıp yapcağı hız ne ki yetişirsin yetişirsin
Bu arada harbi kedi acaip uçtu ya başta bırakamadıda tutunduğu ipi
Bunlara da biz göz atın benim çok hoşuma gitti
http://www.youtube.com/watch?v=5yxuhGa_Scg
http://www.youtube.com/watch?v=QRmMAQUolUk
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Bende şu malii ekonomik krizi atlatayım yağmur kar dinlemiycemm
Bugün rüyamda gördümm motorumu ufff pis özledim yaaa
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
daha yeni girdik içeriye bu akşamda yağmura yakalandık,, sinan abi sende iileş çıkar şu motoru da senide biraz ıslatalım böle akşamları
ayrıca yemişim yan ayaklığı falan,, ya kimin umnrunda yan ayaklık,, ben asker e giderken sana bırakayım da motoru sen takarsın ona bi yan ayaklık,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
len abi ne yetısemıycen yaa seneye mayısta abım askerden gelsın it gibi gezcem
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bensiz it gibi gezersin artık,, ulen ege turu olayı yattı ya en çok o koydu..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
sanamı banamı ilk defa gorcektım orları ulan boh var gıbı gıdıyon askere
vatan borcu gitçez tabi gelince gideriz nasipse..hatta ege nin yanına akdeniz i de katrarız nasıl olsa mersinde izmirde kalcak yer var,,
bak her işte bi hayır var...Benzinim yoktu çıkamadım yağmur yağmış.... Valla gelecektim yanınıza ama tüm benzini sabah yedik
yok bee gidermiyim hiç ayıp ettin.
maçan yiyosa gıt firar eder vururum senı
:friends: .
Herkese iyi geceler...Yarının bulutsuz açık bir hava içerisinde olması ve motor seslerinin esk i inletmesi dileği ile
selam mt naber yaw görüşemiyoz epeydir nasılsınız havalardan herkes kayıp valla
neyse görüşrüüz
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)