Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenicem inş.racing tutkum war.!(kawasaki_zzr_1400)
    bizden de selam olsun.Eskişehir'de racing bulabilmen için adalara gitmen gerek ama MT üyesi değiller.üye olsalar burada bulabilirdinHayal'in oralara felan bak[/QUOTE]

dün gece hayaldeydim ama motorun m'sini görmedim bu akşam 222 midir ne orada olucam bakalım bakalım!

özellikle tango cafenin oralara bak haylaz dostum. biz çıkabilseydik ağırlardık seni de biri garaja çekti ben de hafif hasarlıyım çıkamadım. neyse ya adaları gez biliyomusun adaları? porsuk çayının aktıgı yer... sağa sola arada gaz aç onlar bulur seni [/QUOTE]

iide bende yok makina!geçmiş olsun ayrıca!!!saolun walla arkadaşım gezdircek zaten bugün beni.öğrencidir kendisi burada da...
    ::138: racing's girl...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    esk.'de bu mevsimde enduro cu arkadaşlar daha çok göz önündedir birde kuryeler

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    herkese iyi akşamlar olsun.Şuna bi izlemelisiniz bence müthiş bir olay.Aklına yatan varsa;bitanede biz yapalım bundan,ben şahsen mekanik devreyi çıkarmaya uğraşıyorum şimdi.Devrenin çalışma prensibini çözdümmüydü iş tamamdır

http://www.youtube.com/watch?v=czr_RW-bPH4
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol ghost adın neydi bu arada pek görmedik seni buralarda da

ya yannış hatırlamıyorsam bu araba ya ogü'nün ya anadolu'nun olması lazım... gri bi şahin di galiba...

adım Emre,TF cilerden sadece Eray'la tanışma imkanı buldum evde internet olmadıgı için çok giremiyoz MT'ye maalesef..bnm kanka askerde oldugu için tek tabancayız bu aralar daha çok apexin önünde yatar bnm makine..herkesin tekeri düz basa Esk MT..
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    hocam bu videodaki alet cok yavas kapanıo ya...amacına gore baya yavas bence.ama guzel bı tasarımmıs yaptırmak lasım ama biraz daha hızlısı varsa
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı ghostrider26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adım Emre,TF cilerden sadece Eray'la tanışma imkanı buldum apexin önünde yatar bnm makine..herkesin tekeri düz basa Esk MT..
    hee tamam tamam eray bahsetmişti. depo'nda kartal olan monero demişti tamm tamm. memnun oldum emre bende TF'cilerin sinan abi'leriyim görüşürüz bakalım.

bu ne için tasarlanmış videodaki? sehpa mı yoksa tozluk anlamında çamurluk mu racingcilerin bu derdi var işte

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu ne için tasarlanmış videodaki? sehpa mı yoksa tozluk anlamında çamurluk mu racingcilerin bu derdi var işte
    Abi bu galiba plakalık(tozluk) rüzgarı fazla yememek için sanırsam
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    esk.'de bu mevsimde enduro cu arkadaşlar daha çok göz önündedir birde kuryeler
    bide tf ciler daha yeni geldik,, saolsun eray kardeşim le baya bi takıldık,, palmiyede, falan ii de rüzgar yedik,,

ghost bende tf cilerin ersin i.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    cıbır125r
    arkadaşlar o icat plakayı saklamak için.eskişehirdede var o sistemden ama otomatik değilelle ayarlıyorsunuz
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    bak bir sürü fikir geldi demek ki değişik amaçlar içinde kullanılabiliyormuş.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Eskişehirde bizim bi arkadaşta görmüştüm manuelini.Pekde işe yarar bi icat değil hani...Ne o polisten gizlicek güya plakanı makinacılar çamurluk altı yapıo plakayı bence o daha hoş görünüo ve daha masrafsız...Boş zamanı olan birisi tasarlamış yapmış işte ya hocam yokmu Esk MT'in yakın zamanlı ve motorsuz olarak planladığı bi proje?Motorla olsa da olur ama mağlum havalar...

Motosikleti
    motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenicem inş.racing tutkum war.!(kawasaki_zzr_1400)
    bu ne için tasarlanmış videodaki? sehpa mı yoksa tozluk anlamında çamurluk mu racingcilerin bu derdi var işte [/QUOTE]

racing olsun da o kadar derdi olsun keşke!!!racingciler plakaları herşekle sokarlar zaten.bu da yeni bi fikir anlaşılan çamurları,kırarız,alta sokarız sonrada 'aaaa.. nasıl olmuş' die şaşırırız o da yakalanma fırsatı olursa
    ::138: racing's girl...

Motosikleti
    hamza kardeş belki hava yağmurlu falan olmazsa bayramda eray la bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz burayı takip edersen takılırsın bize başka planı olan ark. olursa da ortak bişeyler yapabiliriz,,,

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bayrama kadar çıksa bari motorum da kar yağmadan soksam garajına.. alt tarafı bi grenaj değişcek bekiyoz ööle :(

ahanda can sıkıntısı tuttu yine yaptım bişeyler

3 TF'ciler V 2.66 iftiharla ...

ellerim dert görmesin...

Motosikleti
    zx-10R & today50
    slm esk MT nasılsınız. sezon kapandı bizim, motorumu satıyorum. bir dahaki sezona işallah yeni bir racingle başlıcam sezona http://www.sahibinden.com/2004_zx-_1...XQQdisplayitem

Alıntı haylaz_bebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep?
    biri banamı seslendi kimse kalmadı sezon kapandı. dün hayalin önünde R1 wardı sadece oda gitti sanırım fazla durmadı.bu akşam yağmur yağmazsa ben çıkıcağım gezmeye

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    ozi daha yeni almıştın be
    hem daha ne alcan hayabusa yada Y2k mı

Motosikleti
    zx-10R & today50
    araba alıcam yazada 2005-2006 GSX-R 1000 falan bakıcam işallah.

Motosikleti
    ozi26 hocam zx-10r şu esk de siyah inci gibi dolaşan zx-10r sa boşver gsx i falan.Bence senin makina tip olarak on numara bi makina.Kliniğin oralarda falan görmüştüm siyah zxr ı.Motoru satıyorsan ilgilenmeye çalışırım...Ama bence şahane bi makina...Bu arada digi_boy26 eline sağlık usta...Diyar diyar gesionuss bakıomda...Ben biraz önce çıktım motorla ozi26 boşver çıkma motorumun her yeri çamur içinde

Motosikleti
    zx-10R & today50

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    o videodaki;racingler için radar,çevirme vs. şeylerden plakayı gizlemek için yapılmış mekanik bir devre.esk. var olduğunu bilmiyordum umut.nerede satılıyor acep?manueline bakıp otomatiğini yapılabilir yani

Oğuz abi motoru satıyorum demişsin,hayırlısı olsun abi bence de hamzanın dediği gibi satma.taş gibi makinen var,yetmiyor mu acaba..Gene de kendin bilirsin ama,hayırlısı olsun diyelim...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler