sinan abi geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur
aramıza hoş geldin hamza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
sinan abi geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur
aramıza hoş geldin hamza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
just_hmz_26 ; dostum Hoşgeldin...
digi_boy26 ; haci geçmiş olsun. Bu mevsimde yolların durumu ii olmuyor maalesef...
sağol volkan'ım
sağol ersin'im
sağol süleyman'ım
sağol deniz'im ödeştik dimee
önemli bişey yok arkadaşlar... sağ ayak bileğimde biraz ezilme var. yarım alçıyla evde bilg. başında g.t büyütcez bi kaç gün tam da o akşam çanta alcaktım arkaya.. nasip işte. siz siz olun geri geri çıkan bi araba gördüğünüz an durun. gerçi ben de durmak istedim ama duramadım işte. bi anda zart diye geri geri çıkınca bana yapcak fazla bişey kalmadı... çarpmayla kendimi yere attım alçaktan bi sorti yapıp dizlerimin üstüne kapandım. allahtan dizlikler var iyiki almışım.kırılmadılar bile. mont da kalın olunca ucuz kurtardık... herşey 3 yada 4sn sürdü çarptım uçtum yere düştüm motorla beraber sürüklendik bi 25-30 mt. düştükten sonra minikkuşum haala çalışıyodu helal olsun bu çinlere dedim ya ahanda plakası 26 T 0095 arı taksi. arka tamponu tarafımdan düşürülen çobanın teki. ana caddeye geri geri çıkan çoban... benim babam ve bende taksiciyiz ama Allaha şükür şuana kadar bi çizik bile yok aldığımız arabalarımızda
Hayatında hiç performans lastiği görmemiş ÇİZGİ FİLM FİGÜRANI yaşın kadar bile yok tartışma açtığın konular ben dylandan bahsediyorum hayabusadan değil onunda performans lastiği okadar olur varsa başka göster başka işin yok milletten laf yiyip duruyosun
kime dedin gökhan'ım kim seni bu kadar sinirlendiren söle bakam..
vaay bende diyom kim bu viper2 selamlar volkanın kardeşi....
*Geçmiş olsun Sinan abi,Allah beterinden korusun,en kötüsü böyle olsun abi
*Hoşgeldin Hamza arkadaş.racer'a selamlar ola
*Bu konuya ilk msj.ın sanırım,sana da selamlar olsun Gökhan dostum
Herkeşlere ii geceler olsun...Aman dikkat,bu sıralar +30 daha bi tehlikeli oluyor yollar
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Heyy mt 26 nasılsınız bakalım
Umut, Volkan, Yılmaz Usta, Gökhan, Ahmet, Sarı
Muttalip'dan selamlar...
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
a.s umut. bende bugün alpagut 'a kadar gittim geldim tek tabanca pek bi sıkıcı oldu.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
slmlar.bi ara uğruyodum buraya ama kimse hatırlamaz beni 1-2 kişi dışında.ben esk.e geldim we racing makinası olanları nerde bulabilirim acep?
::138: racing's girl...
Tek tabanca ne kadar da sıkıcı olsa bazen iyi gelir insana doğayla başbaşa olmak insanı rahatlatır
bizden de selam olsun.Eskişehir'de racing bulabilmen için adalara gitmen gerek ama MT üyesi değiller.üye olsalar burada bulabilirdinHayal'in oralara felan bak
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
sağol ahmet'im eyvallah.. bu kez ucuz kurtardık
iyilik be umut'um hayata devam işte. sen nasılsın özletme kendini. geçen ersinle gördük senin aleti. süleman çakırın karşısında biyerlerde mi oturuyon.... ya da aleti benzettik..
özellikle tango cafenin oralara bak haylaz dostum. biz çıkabilseydik ağırlardık seni de biri garaja çekti ben de hafif hasarlıyım çıkamadım. neyse ya adaları gez biliyomusun adaları? porsuk çayının aktıgı yer... sağa sola arada gaz aç onlar bulur seni
geçmiş olsun digi boy..
yerler 7/24 ıslak artık iyice kelle koltuk moduna geçtik hepimiz..
bütün araçlara dikkat etmek lazım, fren mesafeleri iyice uzadı ama en çok şu araca
26 EY 643
gri ticari bir araç..her an her yerde ve her yönde dalgınlıkla tepenize çıkabilir..ben bu akşam yan kızaklayarak anca arabanın içine girmekten kurtuldum ama bi kez daha ters yönde üzerime kırmaya kalkarsa (dalgınlıkla!!) şöför kapısına dogru gaz açıcam,beraber yanyana yatarız tıp fakültesinde artık..ben orda bol bol öğretirim ona ters yöne hangi hızla girilceğini..
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
hoşgeldin arkadaşım aramıza . sen dedikleri gibi adalar a bi yarım saat bekle kesin bi geçen olur.
sinan abi. biri garaja çekti dediğin eleman ben mi oluyorum . eray mı . sanırım eray galiba ama . bende bugün den sonra iice tatlı su motorcusu olma yoluna doğru gidiyorumm, napalım sonumuz hayır olsun
zaten 3 tf cilerden kaza yapmayan tek ben kaldım iyice tıesmaya başladım acaba sıra bende mi diye . en iisi bir an önce sezonu kapatmak .
görüşmek ümidiyle herkese hayırlı akşamlar . kazasız günler.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Bugün söğüte gittim lastikleri deiştirmenin zamanı gelmiş motoru satacaz diye 5 kuruş masraf yapmıyorum ama makinada bana bak diye bağırıyo bu senede garaja çekmek yok aciliyeti olan yerleri bakımını yaptırıp binecez artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)