Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı denizzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allaha şükür bende pek birşey yok ama karşıdaki insanın ayağını ve kolunu kırdık gerçi hata ondaydı ama keşke olmasaydı....
    ikinize de geçmiş olsun deniz kardeşim... inşallah tez zamanda iyileşirsin.... görünmez kaza işte...

denizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongsheng 125
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
    yok bırakmıyorumda biraz uzun süre ara vermeyi düşünüyorum şimdi birazda arabayla oyalanmak istiyorum motorculuğu bırakamam zatende dediğim gibi biraz ara

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinize de geçmiş olsun deniz kardeşim... inşallah tez zamanda iyileşirsin.... görünmez kaza işte...
    eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
    dediğin gibi görünmez kaza...

Motosikleti
    akşam arabayla turladım biraz.akşam saat 5 den sonraydı cengiz topelde bi tane 363 yazılı artçısı olan cross bitane de cbr125 repsol geçti yanımdan nerdeyse çarpcaktım.sıkışıyolardı arada. küçük bi far gördüm anında yanıma geldiler aradan 5 dk oldu olmadı bitane de mavi ybr gördüm o da uçtı gitti aralardan geçerken dikkatli olun arkadaşlar... emre umut faruk selamlar... korna çaldım ama durmadınız az gittikten sonra da nu866'yı gördüm o da tanımadı...

denizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongsheng 125
    onlar genç abisi hızı severler onlar

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar cuma günü saat 11 30 sıralarında geçirmiş olduğum trafik kazasından dolayı motorumu satılığa çıkartıyorum ilgilenen arkadaşlar özelime mesaj atarlarsa irtibata geçelim
    motorda hiç birşey yoktur kullanımdan dolayı ufak tefek çiziklet mevcuttur

saygılar...
    bununla geçmiş olsun..

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    geçmiş olsun deniz.kaza tamam da ,motoru satılığa çıkarmana bi anlam veremedim.Ney hayırlısı diyelim,herşey gönlünce olsun
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...
    abi hayırdır noldu kötü bir şeymi var aralar bozulmasın lütfen

arkadaslar motorum sıcak bır garajda duruyor akü başalırmı acil cvp aküyü sökecem yoksa

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    abi sıcak derken nasıl yani?Normal ısı şartları (20 derece) ve oda sıcaklığında muhafaza edilen aküye bişiycik olmaz ama sen genede artı (+) kutbu sök.Ne olur ne olmaz.çalıştıracak olursan eğer tekrar takıverirsin (+) kutbu
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Abi senin adam av'a çıkmıştır yine

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
    Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
    Kaza Yapanlara Cok Geçmiş Olsun...bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin adam av'a çıkmıştır yine

bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet rahatsız ettin ne giriyon kardeşim eskişehir topiğine kimden izin aldın girerken ben sana girmicen demedimmi buraya bidaha... Ne o len topitop beni arıyomuşsun çokmu özledin derdin ne evladım anlat rahatla haydar dümerrr amcana
    özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...
    amma yaptın ha dayının ismail . yakıştıramadım sana... en baba alet sende 600cc'lik motora biniyon dahane. hayır doyduysan tamam da ölesine soğuyosan motosikletten kendin bilin onu turanj ktm süleyman'ı görürsen seam söle. bugün gördüm ktm'yi uyuyo binanın içinde öööle

ben de düştüm ama soğumadım inadına biniyorum daha. hem iş hem gezme . hatta bugün öle bi yattımki o.g.ü'nün içinde yan ayaklık yere sürttü korktum hee bi baktım baya çizmişiz asfaltı

readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F
    onlar genç abisi hızı severler onlar
    geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. olur böyle şeyler

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizi armızda görmek isteriz. tlf kapalı oluyo diye aramıyorum seni

havalar ısınınca bazıları motor aramaya başlayacak bence
    yüreginin götürdügü yere git

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=oldcityboy;878794]Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
    Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
    [QUOTE]

bakma ona onun heryeri huzun kelebeği olsa nolcak istanbul ayısı minnnacık motor altında kayboluyo ayu'nun istanbula gidince alacam ifadesinin onun az kaldı

özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...
    sinek bile avlayamazmış pehhh

olum msn de konusuyoz ya siteyede arada giriyom işte sende biliyon eski tadı kalmadı sitenin içimden yazmak gelmiyo sizin yazdıklarınızı okumak yetiyo

Alıntı readymehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. olur böyle şeyler

sizi armızda görmek isteriz. tlf kapalı oluyo diye aramıyorum seni

havalar ısınınca bazıları motor aramaya başlayacak bence

mehmetcim bende işimi gucumu gormek için kullanıyorum bu kışda devamlı kullanacağımama öyle uzun gezilere çıkmak istemiyorum artık belkide bu çinli bıktırdı beni artık ondandır sende biliyorsun her uzun gezide emre ile benim motorda bi vukuat oluyo yüksek cc bi japon alana kadar merkezden uzaklaşmıyacağım

Bu arada kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir. bora abime eskişehir su tesisleri feda olsun ..yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...

mt 26 nerlerdesınız ........

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600

eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
    dediğin gibi görünmez kaza...

Geçmiş olsun kardeşimm sebeb buydu demek neden sölemedin neyse yaralanan arkadaşada Allah acil şifalar versin

Hayırlıısı olsun....

Benim YAMAHA Rx115 de satılıktır malum bu sene askere gidiyorumm
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    ahanda mt-eskişehir'den askeriyeye çıkarma var bu sene desenize . engin - ersin - süleyman başka varmı askere giden ? volkan ? umut ? faruk ? ve diğerleri ee ilk kim gidiyo ulen Allah vere de kıbrıs'a düşseniz bee dimi dayının ismail ya da topçu olsanız süper yatarsınız

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler