gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
gecmıs olsun motorculugu bırakıyormusun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
yok bırakmıyorumda biraz uzun süre ara vermeyi düşünüyorum şimdi birazda arabayla oyalanmak istiyorum motorculuğu bırakamam zatende dediğim gibi biraz ara
eywallah sinan abi sağol bende fazla birşey yok ama adama çok üzüldüm yaw
dediğin gibi görünmez kaza...
akşam arabayla turladım biraz.akşam saat 5 den sonraydı cengiz topelde bi tane 363 yazılı artçısı olan cross bitane de cbr125 repsol geçti yanımdan nerdeyse çarpcaktım.sıkışıyolardı arada. küçük bi far gördüm anında yanıma geldiler aradan 5 dk oldu olmadı bitane de mavi ybr gördüm o da uçtı gitti aralardan geçerken dikkatli olun arkadaşlar... emre umut faruk selamlar... korna çaldım ama durmadınız az gittikten sonra da nu866'yı gördüm o da tanımadı...
arkadaşlar merhaba rahatsız ettim ama bi maruzatım var...BBADAY (Bora)denen şahsı gören duyan varmu...nerde bu yarma...fena hırpalıcamda kendisini...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun deniz.kaza tamam da ,motoru satılığa çıkarmana bi anlam veremedim.Ney hayırlısı diyelim,herşey gönlünce olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
abi sıcak derken nasıl yani?Normal ısı şartları (20 derece) ve oda sıcaklığında muhafaza edilen aküye bişiycik olmaz ama sen genede artı (+) kutbu sök.Ne olur ne olmaz.çalıştıracak olursan eğer tekrar takıverirsin (+) kutbu
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
Kaza Yapanlara Cok Geçmiş Olsun...bende Senin Kafadanım Dostum Kaza Oldumu Soğuyorum Motordan...bu Arada Beyler Cüneyt Abiniz Artık Motorsiklet Hayatına Son Vermiş...olay Bitti Xt Yi Satınca Bende Bu Alemden Göçüp Gidicem Belki Hepinizin Sonu Böyle Olacaks...
bakma ona...artizdir ama hayatda sinek bile avlayamaz...balon yani Borubabay...
özledim yaa...çocuk gibisin küsüyon gidiyon...sanki kimsenin umrundasın...ölsen mezarına kim gelir len...ölüyom desen burdakiler 1 bardak sumu verir...yalan dünya ...kankalarının kıymetini bil cenabet herif...özlüyoz...selma sevgi hürmetler olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
amma yaptın ha dayının ismail . yakıştıramadım sana... en baba alet sende 600cc'lik motora biniyon dahane. hayır doyduysan tamam da ölesine soğuyosan motosikletten kendin bilin onu turanj ktm süleyman'ı görürsen seam söle. bugün gördüm ktm'yi uyuyo binanın içinde öööle
ben de düştüm ama soğumadım inadına biniyorum daha. hem iş hem gezme . hatta bugün öle bi yattımki o.g.ü'nün içinde yan ayaklık yere sürttü korktum hee bi baktım baya çizmişiz asfaltı
[QUOTE=oldcityboy;878794]Lemm Bora Ne Iş.... Ne Adamsın Yaaw Sen Nasıl Hibinyosun Böyle Ah Seni Ahh
Hüzün Kelebeği Diye Biri Seni Arayıp Soruyor Buralarda...ilgilensene Ustad....
[QUOTE]
bakma ona onun heryeri huzun kelebeği olsa nolcak istanbul ayısı minnnacık motor altında kayboluyo ayu'nun istanbula gidince alacam ifadesinin onun az kaldı
sinek bile avlayamazmış pehhh
olum msn de konusuyoz ya siteyede arada giriyom işte sende biliyon eski tadı kalmadı sitenin içimden yazmak gelmiyo sizin yazdıklarınızı okumak yetiyo
mehmetcim bende işimi gucumu gormek için kullanıyorum bu kışda devamlı kullanacağımama öyle uzun gezilere çıkmak istemiyorum artık belkide bu çinli bıktırdı beni artık ondandır sende biliyorsun her uzun gezide emre ile benim motorda bi vukuat oluyo yüksek cc bi japon alana kadar merkezden uzaklaşmıyacağım
Bu arada kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ahanda mt-eskişehir'den askeriyeye çıkarma var bu sene desenize . engin - ersin - süleyman başka varmı askere giden ? volkan ? umut ? faruk ? ve diğerleri ee ilk kim gidiyo ulen Allah vere de kıbrıs'a düşseniz bee dimi dayının ismail ya da topçu olsanız süper yatarsınız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)