dostum adamın conta kaçırıyor galiba mazotta kaçak olsa gerek kara duman atıyo
kimler motorunu garaja çektiyse kış bakımını yapmayı unutmasın
yüreginin götürdügü yere git
http://www.youtube.com/watch?v=tMViqIZpsnU
relax adamım sıkmayın kendinizi motor kaldırılacak şeymi zorda kalınca yinebinecek herkez
örendiğim depoyu full bırakcaz bi de eksozla hava filtresinin oldugu yerleri kapatcakmışız. üstüne de bilimum halı kilim naylon kapatınca olur diyolar bi kaç forumda
VALLA BEN HİÇBİR ŞEY ANLAMAM BU KONUDA SENENİN CÜNÜPLÜĞÜNÜ ATMAK İÇİN MOTORUMU SABNULU SU ILE YIKAYIP GARAJA CEKECEM VE HER GUN INIP 2 DAKIKA BOSTA CALISTIRACAM SENEYEDE MOTOR YAGINI DEGISTIRIP AYNEN DVM YANLIZ SU VARKI MOTOR SEHBADAYKEN TEKERLEKLER BETONA DEĞMEYECEKMİŞ
yılın ilk kar ı benim mekandan
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eskişehir e ilk kar düştü,,, diyorum ki uludağ da da kar vardır şimdi, gitsek mi napsak,,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aha gaza geldi gene canını seven kaçsın
reklam kokan hareketler bunlar eray'ım
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
o da reklam parası alcak işte karşı dükkandan
hee ensonki inönü macerası gibi olcakmış gibi kokular geliyo burnuma. ama yemezleeer almiyim ben sağol teklifin için....
eray duymasın ya biraz önce açıktı şimdi sayfada sadece 2 miz varız birazdann basar burayııı
inönü gibi olmaz korkma yaa. o bir kere olur bir daha kanmazsın kanımca ..
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. digi_boy26, torento_1987 (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) görünmez biri daha var ya du bakalım o da gözetliyo bizi....
neyse bana dokunuyo bu tür geziler.burda kartopu oynarım. ya da sokakta drift yaparım belki. kameraya da foto makinesiyle çekerim...
misafirleri üye olarak görmek isterizzz.
karda drift te ii fikir aslında sinan abi. çek fotoları da görelim minik kuş nasıl drift yapıyormuş. bak ben 1 önceki sayfada koydum koçtaş taki fotoyu,
tamam bakalım yer bulabilirsem driftlik yapcam...:
not: benim 266'ncı mesajım plakaya denkgeldik sonunda
.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)