heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrttttttttt Ayrılda gel be!!!!!!!!
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrttttttttt Ayrılda gel be!!!!!!!!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Merhaba mT26
Doğru Diyosun Gökhan Abi
[B]dirty bike[/B]
Teşekkürederim kardeşlerim amacım katiyen nutuk değil ama bende de her TÜRK'te olması gereken gibi kanımızın asilliğinden gelme bir Yiğitlik var ne demiş YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM
Ustaların boyu ve lastik ebatları. En küçük makinalar bunlar, diğerlerini hesap edin...
Park sorunu yaşanmaz...
Operatörlerin boylarını ve yükleyicinin ebatlarını kıyaslayın. Kabin değil sanki klübe...
Bu da yine insan boyu ve araçların boyu arasındaki farkı gösteriyor...
yaw hani bi telsiz dalga dubarası vardı kütahya sınaw mınaw bişeyler diyodunuz,haber verecektiniz,ne oldu
slm mt. herkese iyi akşamlar olsun.
volkan abi onlar ne ööle yhaadamı yutar valla bunların motorları
Gökhan abi +1550 katılıyorum sana
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
şu saatte dışarı çıkınnn. ve havaya bir bakınn . biz daha yeni içeri girdikk . acayip bir sis varrrr dışarda...ALLAH kuryelik yapan arkadaşlarımıza yardım etsinn.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
haklısın aslında senın gıbı yası kemale ermıs bırınden okuz ve mandayla ılgılı bılgı almak lazım hatta sole yapalım sen bana OKUZLERI anlat bende SANA NASIL MOTOR KULLANILIR ONU GOSTEREYIM yoksa XT zıyan olacak hem yasın kemale ermıs ya guzel ve manzaralı bı mezar bakalım yakında lazım olur zonex i bı cızgı romandan oldım ZUHAHAHA HEM OLDCITYBOY dan kat kat ıyı anlamı ne bılıyormusun ESKI SEHIR OGLANI ama ayrı ayrı yazmak lazım yoksa anlamı kayboluyor ZUHAHAHAHAHAHA
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
yav ne istiyon şu ismail abiden emre yav adama sattırcan nerdeyse güzelim servis bakımlı xt'yi
hakkaten giderken farkında olmadan üstümüz ıslanmış. bu da espark'ın otoparkından inerken çıkışın sağ tarafı.
ersinden ayrıldıktan sona az daha gitcektik gökmeydana kadar da tırstı eray şehir merkezi daha temiz. ilaç vb. kuryesi arkadaşlar dikkatli olsunlar.
biri bana bu bebeğin nasıl böle güldüğünü anlatabilrmi
http://www.youtube.com/watch?v=I_mBL...eature=related
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
vay serefsız nasıl guluyo ole ne veletler var
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
http://www.youtube.com/watch?v=Hhm4USUe3ng
...............................
iyi geceler arkadaşlar ya dıaşrda havasoğuk mu bana mı öyle geliyor :D içeri girince anladım. evet askere gidecek olan kardeşlerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum
yeter bu kadar latife :D iyi geceler MT ne var ne yok nasılsınız?..
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
kılıp çok ilgimi çekmedi saçma bişey kardeşim illa körmü olmak lazım gözlerinin ikisinide verip ama birini verse ikiside görmeye devam eder yahu buarada volkan kardeş o kamyonların lastiklerinin şamiyeli lazım bana okyanusa açılıcam Şişme Titanik bu arada hava süper yayaların hepsininde yolda yürüyeceği tutmuş kaçtanesine çarpa yazdım adamlar sisten kaldırımları kaybetmiş heralde
telsiz diyorum,ne oldu diyorum alooo
Muratcım sana ben yardımcı olayım sanırım 2 gün önce gidip geldiler tavşanlıya faruk ve volkan sendemi girecektin yoksa sınava boşver ya neyapcan telsizi dostum
Sınav Kütahya 'daydı. Telsiz işi yalan oldu.
Sizin sınavlar 2008 Mayıs'a kaldı. Detayları sonra anlatırım...
murat abi o tesiz yalan olur ben sana diyim ben elektronikçiyim bak ben bile yapamadım teknik bölümünü hayatımda görmediğim sorular çıkdı saçma sapan ama belki torpille olabılır biz en güzeli şu el telsizleri varya 100 liraya onlardan alalım paşa paşa giderken konuuruz ama yok derseniz bende dahil mayısda birdaha gireriz çünkü ben pek ümitli değilim kazanamam gibi
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
hoş geldinn motorize 26 resimler güzelmiş
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)