Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    cıbır125r
    anam kimleri görüyorum cüneyt ağam sen buralara gelirmiydin??
    valla gidelim ama yağmur yağdıktan sonra olsun.o ıslak çam kokusunu hiçbirşeye değişmem valla.bu arada cüneyt abi sen activaylamı gelicenzuhahahahahah

faruk başka yokmu lennn koysana senimi beklicezz

anam bbadayda burdalarmış.nerelerdesiniz siz yaw hiç gözükmüonuz.ayıp oluo valla
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ya akşamleyin köpeklerle pek haşır neşir olduk ya nerdeyse ağaca çıkcaz korkudan

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bool maceralı bi akşam oldu buzzzzZZ gibi bi havada
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    cidden güzel gezi olmuştur eminim yağmurdan sonra toprak ve orman kokusu mest eder insanıTekerinize sağlık umut&faruk arkadaşım
    Cüneyt abi; hoşgeldin abi.hiç sesin soluğun gelmiyor ne zamandır.İsmail abim bi görse geldiğini...

Hayırdır ersin&sinan abi? kimin köpeği kovaladı sizigeçen bi tanesi benim üstüme atladı;Allah'tan ufak tefek bişiydide savurdum gittiGeçmişler olsun sizlere de

Herkese iyi sürüşler dilerim...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nzaralari.html

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anam kimleri görüyorum cüneyt ağam sen buralara gelirmiydin??
    valla gidelim ama yağmur yağdıktan sonra olsun.o ıslak çam kokusunu hiçbirşeye değişmem valla.bu arada cüneyt abi sen activaylamı gelicenzuhahahahahah

faruk başka yokmu lennn koysana senimi beklicezz

anam bbadayda burdalarmış.nerelerdesiniz siz yaw hiç gözükmüonuz.ayıp oluo valla
    Beklicen lan işin ne hırbo
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    mutlu inci delpi hangi akü daha kalitelidir 12V / 7 Ah gücünde olacak fiyat bilgisi olan varmı adamlar sitelerinde ürün tanıtım fiyatı koymamışlar
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    CıbıRepSol

bir insan 1 sene 1 ayda bukar değişirmi ya evrim geçirmişim resmen a............................q

Motosikleti
    eray ım sanırım en iisi mutlu ama . motorsikletlerde yuasa çok tercih ediliyor.. al bi yuasa geç derimm. fiyatları nedir bilmiyorum
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

denizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongsheng 125
    faruk hacım sen harbi evrim geçirmişsin ne o hal len öle sanki 1 sene değil 10 sene geçmiş gibi o resmi çektirdiğinde 6.sınıfamı gidiyordun yoksa

Alıntı denizzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    faruk hacım sen harbi evrim geçirmişsin ne o hal len öle sanki 1 sene değil 10 sene geçmiş gibi o resmi çektirdiğinde 6.sınıfamı gidiyordun yoksa
    Elimizde büyüdü...

--- --- ---

http://picasaweb.google.com/motorize26

Yrm saatte bu kadar oldu. Devamı gelir.

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abant eskişehir'den kaç km arkadaşlar?

Uzak uzak , çok km :P

Gidiş - geliş 500'ü bulur heralde?

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cidden uzakmış, hiç gitmedim çok merak ediyorum.

Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzak uzak , çok km :P

Gidiş - geliş 500'ü bulur heralde?
    volkan abi napdın aldınmı biletleri kaçda gidiyoruz nerden gidiyoz neyle gidiyoz nerde buluşuyoz

Motosikleti
    harika gezi olmuş güzel fotoraflar almışınız yine sonunda 30,000'i de devirdin umut kazasız belasız devamını dilerim

Motosikleti
    keeway sl 150
    valla mayıslardan abant a gelin almaya gittim bu yaz gidiş geliş mayıslara 387 km yazdı arabaa. 100 de esk e geliş gidiş yazsa dediği gibi 500 km olur
    ama yolun durumu nallıhana kadar vasat sonrası düzgün eger seben hattından giderseniz bi de geceyse rampalarda yol bitiyomuş gibi oluyo
    harbi hadiseye tepeden indik ne var ne yok mt nasılsınız
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Bir defasında, Nallıhan dönüşü ; İsmail 'le beraberiz 2 motor, viraj bize yetmedi... Di mi İsmail , çok ii hatırlarsın orayı...

AS_DOPER; hocam bence asıl eğlence Nallıhan'a kadar. Sağğğğğ - solllll ; sağğğğ - solllll Lastiklerin köşeleri yetmiyo...

Motosikleti
    söğüt yolu da hoşumuza gitimşti bizim. güzel virajlar vardı orda da. kısmetse ilk yaz baya bi gitcem sağa sola.

motor satılık haberiniz olsun arkadaşlar. 1300 istiyorum pazarlık ederiz.

ahanda TÜRKİYE'm gol attı şuan 1-0 öndeyiz

Motosikleti
    benim en çok mezitler hoşuma gitti. çok tatlı virajları vardıı. kaç defa dedim bursa ya mudanya ya ve civarına gidelim die. gidemedikk. bi daha işte.. bakalım sinan abi'm motorunu yenilerse hayırlamaya gitçez artıık oralara..

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    birgün şöyle güzel bir tunıng motorum olursa Mersinden girip Çanakkaleden çıkıcam hatta Artvin Hopadan falan Muhteşem olurdu doğuanadoluya yada güneydoğuanadoluya zaten şu sıralar motorla gidilmez en aşağı 4 lastikli ağır makinalı bir panzer yada tam zırhlı paletli toplu ağır makinalı bir tank lazım ALLAH inşallah askere giden MEHMETCİK'lerimizi her türlü beladan korur tez zamanda sevdiklerine sağ sağlım kavuşturur HEPİMİZ MEHMEDİZ HEPİMİZ TÜRK OĞLU TÜRK'üz...........

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler