Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    faruk fotolar nerede

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F

selamın aleyküm

ben gün geçtikçe insanları anlamakta zorlanıyorum, iyi bir piskolok tanıdıgınız varmı
    ihtiyarlar enduro motora biniyor gibi görünüyo
    yol yapalım yol yapalım diye deliren adam motosunu bırakıp artçı oluyo
    beraber oturalım diyen toplandıgımızda gelmiyo

öle işte,

herkese sevgiler saygılar, bi endurocu ile tanışırsanız tlf numarasını benim için alın ben onu ararım
    yüreginin götürdügü yere git

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ramzey QM200GY
    Mustafa CELEK isimli arkadaşımıza cumartesi günü zincirli kuyu mevkinde motoru ile giderken araba carpmıştır kendisi şu anda Yunus emre devlet hastanesinde bacağı kırık bir şekilde ortopedi servisin de yatmaktadır...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı gripi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa CELEK isimli arkadaşımıza cumartesi günü zincirli kuyu mevkinde motoru ile giderken araba carpmıştır kendisi şu anda Yunus emre devlet hastanesinde bacağı kırık bir şekilde ortopedi servisin de yatmaktadır...
    Geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Allah beterinden korusun herkesi
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    mustafa celek isimli arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruzz.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Geçmiş olsun Mustafa kardeşimize. ya en karışık kavşaklar zincirlikuyu'nun orlarda zaten. korkuyom giderken ya .

Motosikleti
    odunpazarının o dar ve karmaşık sokaklarında gezmekten korkmuyormusnnn. ama gece gece çok ta güzel olyor bir ara şu bovling i tekrarlıyalım ya.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    oralar benim için macera yolları ersin'im. en sevdiğim sokaklara girdik o akşam

bowling en kolay spor aslında. yarın müsait olursa hava az turlarız hem oynarız belki. .)

Motosikleti
    yarın motoru mu servise bırakabilrimmm. eğer bırakmazsam yada akşama kadar yaparlarsa. işim olmazsa. hava yağmurlu yada karlı olmazsa gideriz gezerizz. amma çok ihtimalli bi cümle oldu

Motosikleti
    kafam karıştı... servis, kar, işi bırakırsan ? amaan neyse anladım heralde. görüşürüz yarın o zaman

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mustafa celek isimli arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruzz.
    geçmiş olsun diyorum bende
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı readymehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gün geçtikçe insanları anlamakta zorlanıyorum, iyi bir piskolok tanıdıgınız varmı
    ihtiyarlar enduro motora biniyor gibi görünüyo
    yol yapalım yol yapalım diye deliren adam motosunu bırakıp artçı oluyo
    beraber oturalım diyen toplandıgımızda gelmiyo

öle işte,

herkese sevgiler saygılar, bi endurocu ile tanışırsanız tlf numarasını benim için alın ben onu ararım
    Banamı diyon!
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    4.000 bakımını yaptırdım bugün ve motoru biraz önce çıkardımm. 45 ytl ye patladı bana. arka teker iniyordu . ufak bi patlak varmış onu da hallettilerr.. ii hatırlıyorumm bilecik ten döndükten sonra inmeye başlamıştı arka tekerlekk,, demekki 1 aydır patlakmışş. fazla zararı olmadığı için öyle idare ediyordukkk. ama ii oldu. o da halloldu..
    servisten çıkardığıma göre hadi sinan abi nerelerddesinn çıkalımm. gidelim gezelimm, havada yağmur yok,,, eray ı da alalım dicem ama o bu akşam asker geçirmeye gitçekmiş... 2 miz takılalım başka gelcek varsa . haber versin buluşalımm

Motosikleti
    cıbır125r
    tr_rider hoş gelmişsen bakammm
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    vaay hayırlı olsun hadi kazasız belasız 4000'lere inşallah. o lastik nerde patladıki ? heralde saç teli mi battı ne

o zaman saat 19,00'da adalarda buluşuruz ikimiz. gelcek varsa muhabbete gelsin bekleriz... motorcu üşümez motorcu için benzin 3100 olmuş önemli değil

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaay hayırlı olsun hadi kazasız belasız 4000'lere inşallah. o lastik nerde patladıki ? heralde saç teli mi battı ne

o zaman saat 19,00'da adalarda buluşuruz ikimiz. gelcek varsa muhabbete gelsin bekleriz... motorcu üşümez motorcu için benzin 3100 olmuş önemli değil
    teşekkür ederimm dediğim gibi bilecik te oldu o. hem karıştırma saç teli falannn 19 da görüşürz.

Motosikleti
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederimm dediğim gibi bilecik te oldu o. hem karıştırma saç teli falannn 19 da görüşürz.

yok canım sakal filan da batmış olubilir. türbeleri gezdik ya ondan dediydim.

tamam 19,00da adalarda görüşürüz. önce gelen kornaya bassın

Motosikleti
    karıştırma saçı sakalı,şimdi, sinan abi,,, bu akşam çok havamdayımmm her an bi yerlere kaçabiliriz ona göre minik kuşun 'un deposunu fullede gell.

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol

[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    iyi gezi olmuş.faruk abantta sana hep artçılık dek geliyor anlaşılan şansın ondan acılmış cbr da artçılıkta bi marifet 2 gün biyerlerin agrımıştır havalar ısınsın beraber kalmalı yapalım o yolları bende özledim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler