alıntıdır.
Selam Millet Hang Akilliniz Er 6 Ila Cbf 500 Lüğü Karşilaştirdi..adaletli Bir Kaşilaştirma Olduğunu Düşünmüyorum..
Biri 500 Lük Ni Bakine Diyeri 650 Ohaa Bee... Neyse Size Bi Soru Cevaplayin Bakalim öküz Ile Manda Tokuşurlarsa Yani Dövüşürlerşe Hangisi Yener...650 Sekmentinde Bir Makineyle Kaşilaşirsa Sevinirim.hatta 600 Lük.. 4 Büyük Race Lerde Zaten Kawasaki Hep Geri Kalmiştir.. özellikle De 600 Cc Lerde Kawasaki O Yüzden Zx636 Yi üretti. Yetişemedi Anlicaniz.
tabiki farklı segmentlerde ama biz birazdaha alınabilecek piyasaya tutunup yer edinen istenildiğinde minimum zararla acil elden çıkabilecek birşeylerde araştırıyoruz maksat bilgilenmek ve muhabbet hemen alacağımızdan değil ve fiatıda el yakmasın dimi şimdi hondada 600 üzeri bir makina varmı mesela 10a yada 12ye falan sanırım yok kawasaki de motoru tam şekil yapmış ama
Honda : CBF 500, CBF 600, TRANSALP
Kawasaki : ER 6N, ER 6F
Suzuki : DL 650, GSR 600
Yamaha : XT 600, XT 660
şimdilik aklımda bunlar var...
öncelikle racigk olduğu için er 6f i eledim ayrıca er 6n in kardeşi bile olamaz çok çirkin olmuş şu durumda volkan kardeşimin saydığı motorlar arsındaki sıralamam şu:
1.XT 660X
2.DL 650
3.TRASALP (2008)
4.CBF600
5.GSR 600
6.ER 6n
7.XT 600
8.DİĞERLERİ
Yanlız altını çizerim racign
hdeniz kardes karikatürler süper
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bak ben gene sıtres oldum Allah askına yorum yapmadan once sekment nedemek bunu acıkla ondan sonra yorum yaparsın bıde nasıl bı benzetmedırkı okuzle ornekmı olur motorla ne olakası var heralde sızın orda motor gucunu beygırle deyılde okuzle olcuyolar (benım XT 55 okuz gucunde yada 60 manda)
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
arkadaşlar biraz üzülerek yazıyorum.ama mecburum
yarın faruk ile ben abant gölüne gidiyoruz.gelmek isteyen arkadaşlar en geç sabah 10.15 te muttalip kavşağında olsunlar.
nie bu kadar geç yazdın derseniz şimdi kararlaştırdık.şu an saat 03.05
gelecek olan olursa haber vermeleri rica olunur.0535 427 95 01
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
çok geç oldu telefonla rahatsız etmek isdemedik. . .
bu no ya ulaşamayanlar 0537 718 76 70 i de arayabilirler...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Soğuk lem. Kçnz, ppnz ve hatta gtnz donacak...
Şu anda ; Kar var orada...
nereden esti lotomu vurdu kardeşim tek motormu var birbirinisi ısıtın bari yolda
Zonex Emre Oğlum Bu Rumuzu Cizgi Filmden Mi Aldin Lennn.kardeşim Anlamadiğin Için Bişi Diyemem öküzle Manda Ilişkisini..aslinda üzülücek Bi Olay...bi Ara Konu Hakkinda Geniş Bi Bilgi Veririm Sana..biraz Ihtiyarlarla Sohbet Etmiş Olsaydin Anlardin..çaltiiiiin Aferim Sanaaaa..
arkadaslar yardım bugun ıcıme dogdu dedım sunu bı calıstırayım 12 saat bınmedım indim garaja bastım marşa gıy gıy gıy tık tık tık diye bir ses basıyorum sonra marsa basınca tık tık yapıyor arkadaşlar akü gitmiştir dimi ayak marsıyla calıstırıp biraz gezdim 3 km fln bastım calıstı, stop ettim bi daha bastım olay tamamen koptu şimdi yine yanına gittim el marşı gıy gıy gıy tık ediyor ve aküden tıkırtı geliyor ayak marsıyla calısıyor ama yardıııım asker gecırcem valla yolda bırakırsa yakarım o kırmızı şimşeği
akü kutupbaşlarına bak.eğer değilse sen yinede gösterbi motorcuya
hayırlı teskereler olsun inşallah.
bu arada döndük.sağ salim.faruk dedim yaz die gerçi ama uyudu herhal.zuahhaa
yorucu 400 km karlı,yağmurlu,bulutlu,güneşli,ay lı bi yolculuğu sona erdirdik.ben fotoları faruğa atacam.oda buraya yükleyecek inşallah
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Aboww ne o msj. öyle yakarım makarımabi yapma sakin ol.kutup başlarını iyice temizle sonra başka bir aküyle takviye edip dene eğerki marş basar da motorun çalışırsa bırak çalışsın şarj etsin biraz.sonra stop edip tekrar dene bakalım konjektör sağlam mı,şarj ediyor mu.Eğer ki çalışırsa tmm bırak sabah kalkınca tekrar bas çalışırsa iyi çalışmazsa bi 35 kağıt bayıl ve akü almaya bak
Bu arada umut ve faruk arkadaşlarım.olm aklınızı seveyim volkan abim ne dese haklı sanırım
Arkadaşlar havalar soğuyor akülere dikkat eğer ki motorunuza 3-4 gün binmeyecek olursanız ve motorunuz garajda bile olsa akülerinizi söküp oda sıcaklığında bir yerde muhafaza ediniz.Valla bizim traktörün koca aküsü bile soruyo bu havalarda
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
umut abant fotoları nerde merak ettim donduğunuza değdimi bakalım
oyy herkeze merhaba kendımden geçmişim
uyandım bi ne var ne yok bakam dedım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)