Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alıntıdır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Selam Millet Hang Akilliniz Er 6 Ila Cbf 500 Lüğü Karşilaştirdi..adaletli Bir Kaşilaştirma Olduğunu Düşünmüyorum..
    Biri 500 Lük Ni Bakine Diyeri 650 Ohaa Bee... Neyse Size Bi Soru Cevaplayin Bakalim öküz Ile Manda Tokuşurlarsa Yani Dövüşürlerşe Hangisi Yener...650 Sekmentinde Bir Makineyle Kaşilaşirsa Sevinirim.hatta 600 Lük.. 4 Büyük Race Lerde Zaten Kawasaki Hep Geri Kalmiştir.. özellikle De 600 Cc Lerde Kawasaki O Yüzden Zx636 Yi üretti. Yetişemedi Anlicaniz.

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    tabiki farklı segmentlerde ama biz birazdaha alınabilecek piyasaya tutunup yer edinen istenildiğinde minimum zararla acil elden çıkabilecek birşeylerde araştırıyoruz maksat bilgilenmek ve muhabbet hemen alacağımızdan değil ve fiatıda el yakmasın dimi şimdi hondada 600 üzeri bir makina varmı mesela 10a yada 12ye falan sanırım yok kawasaki de motoru tam şekil yapmış ama

Honda : CBF 500, CBF 600, TRANSALP

Kawasaki : ER 6N, ER 6F

Suzuki : DL 650, GSR 600

Yamaha : XT 600, XT 660

şimdilik aklımda bunlar var...

Motosikleti
    öncelikle racigk olduğu için er 6f i eledim ayrıca er 6n in kardeşi bile olamaz çok çirkin olmuş şu durumda volkan kardeşimin saydığı motorlar arsındaki sıralamam şu:

1.XT 660X
    2.DL 650
    3.TRASALP (2008)
    4.CBF600
    5.GSR 600
    6.ER 6n
    7.XT 600
    8.DİĞERLERİ

Yanlız altını çizerim racign

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    hdeniz kardes karikatürler süper
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

zonex2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelık 150 cross
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Millet Hang Akilliniz Er 6 Ila Cbf 500 Lüğü Karşilaştirdi..adaletli Bir Kaşilaştirma Olduğunu Düşünmüyorum..
    Biri 500 Lük Ni Bakine Diyeri 650 Ohaa Bee... Neyse Size Bi Soru Cevaplayin Bakalim öküz Ile Manda Tokuşurlarsa Yani Dövüşürlerşe Hangisi Yener...650 Sekmentinde Bir Makineyle Kaşilaşirsa Sevinirim.hatta 600 Lük.. 4 Büyük Race Lerde Zaten Kawasaki Hep Geri Kalmiştir.. özellikle De 600 Cc Lerde Kawasaki O Yüzden Zx636 Yi üretti. Yetişemedi Anlicaniz.
    bak ben gene sıtres oldum Allah askına yorum yapmadan once sekment nedemek bunu acıkla ondan sonra yorum yaparsın bıde nasıl bı benzetmedırkı okuzle ornekmı olur motorla ne olakası var heralde sızın orda motor gucunu beygırle deyılde okuzle olcuyolar (benım XT 55 okuz gucunde yada 60 manda)
    [COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
    OH BECOME RICH FOR SAKE DIE

Motosikleti
    cıbır125r
    arkadaşlar biraz üzülerek yazıyorum.ama mecburum
    yarın faruk ile ben abant gölüne gidiyoruz.gelmek isteyen arkadaşlar en geç sabah 10.15 te muttalip kavşağında olsunlar.

nie bu kadar geç yazdın derseniz şimdi kararlaştırdık.şu an saat 03.05
    gelecek olan olursa haber vermeleri rica olunur.0535 427 95 01
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    çok geç oldu telefonla rahatsız etmek isdemedik. . .
    bu no ya ulaşamayanlar 0537 718 76 70 i de arayabilirler...
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Soğuk lem. Kçnz, ppnz ve hatta gtnz donacak...

Şu anda ; Kar var orada...

Motosikleti
    nereden esti lotomu vurdu kardeşim tek motormu var birbirinisi ısıtın bari yolda

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Zonex Emre Oğlum Bu Rumuzu Cizgi Filmden Mi Aldin Lennn.kardeşim Anlamadiğin Için Bişi Diyemem öküzle Manda Ilişkisini..aslinda üzülücek Bi Olay...bi Ara Konu Hakkinda Geniş Bi Bilgi Veririm Sana..biraz Ihtiyarlarla Sohbet Etmiş Olsaydin Anlardin..çaltiiiiin Aferim Sanaaaa..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaslar yardım bugun ıcıme dogdu dedım sunu bı calıstırayım 12 saat bınmedım indim garaja bastım marşa gıy gıy gıy tık tık tık diye bir ses basıyorum sonra marsa basınca tık tık yapıyor arkadaşlar akü gitmiştir dimi ayak marsıyla calıstırıp biraz gezdim 3 km fln bastım calıstı, stop ettim bi daha bastım olay tamamen koptu şimdi yine yanına gittim el marşı gıy gıy gıy tık ediyor ve aküden tıkırtı geliyor ayak marsıyla calısıyor ama yardıııım asker gecırcem valla yolda bırakırsa yakarım o kırmızı şimşeği

Motosikleti
    cıbır125r
    akü kutupbaşlarına bak.eğer değilse sen yinede gösterbi motorcuya
    hayırlı teskereler olsun inşallah.

bu arada döndük.sağ salim.faruk dedim yaz die gerçi ama uyudu herhal.zuahhaa
    yorucu 400 km karlı,yağmurlu,bulutlu,güneşli,ay lı bi yolculuğu sona erdirdik.ben fotoları faruğa atacam.oda buraya yükleyecek inşallah
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akü kutupbaşlarına bak.eğer değilse sen yinede gösterbi motorcuya
    hayırlı teskereler olsun inşallah.

bu arada döndük.sağ salim.faruk dedim yaz die gerçi ama uyudu herhal.zuahhaa
    yorucu 400 km karlı,yağmurlu,bulutlu,güneşli,ay lı bi yolculuğu sona erdirdik.ben fotoları faruğa atacam.oda buraya yükleyecek inşallah

allah razı olsun cnm kardesım

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Aboww ne o msj. öyle yakarım makarımabi yapma sakin ol.kutup başlarını iyice temizle sonra başka bir aküyle takviye edip dene eğerki marş basar da motorun çalışırsa bırak çalışsın şarj etsin biraz.sonra stop edip tekrar dene bakalım konjektör sağlam mı,şarj ediyor mu.Eğer ki çalışırsa tmm bırak sabah kalkınca tekrar bas çalışırsa iyi çalışmazsa bi 35 kağıt bayıl ve akü almaya bak

Bu arada umut ve faruk arkadaşlarım.olm aklınızı seveyim volkan abim ne dese haklı sanırım

Arkadaşlar havalar soğuyor akülere dikkat eğer ki motorunuza 3-4 gün binmeyecek olursanız ve motorunuz garajda bile olsa akülerinizi söküp oda sıcaklığında bir yerde muhafaza ediniz.Valla bizim traktörün koca aküsü bile soruyo bu havalarda
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yardım bugun ıcıme dogdu dedım sunu bı calıstırayım 12 saat bınmedım indim garaja bastım marşa gıy gıy gıy tık tık tık diye bir ses basıyorum sonra marsa basınca tık tık yapıyor arkadaşlar akü gitmiştir dimi ayak marsıyla calıstırıp biraz gezdim 3 km fln bastım calıstı, stop ettim bi daha bastım olay tamamen koptu şimdi yine yanına gittim el marşı gıy gıy gıy tık ediyor ve aküden tıkırtı geliyor ayak marsıyla calısıyor ama yardıııım asker gecırcem valla yolda bırakırsa yakarım o kırmızı şimşeği

Eray dün akşam bişeyi yoktu nazar değdi herhalde yaw..

Konjektöre bi baktır olmassa,inş beyine bi zarar vermemiştir..
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ghostrider26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eray dün akşam bişeyi yoktu nazar değdi herhalde yaw..

Konjektöre bi baktır olmassa,inş beyine bi zarar vermemiştir..

beyinle alakalı olsa elektrık gecmez bıle ayrıca bızım motorların beynı sıgorta sıgortada yanmıs olabılır bak yrn bellı olcak ak gt kara gt

anlamıyorum yaa bır gecede olurmu boyle sey ınternette 10 km gıtmek lazım dıyolar sarz ıcın ama cok enteresan bnm kısı

Motosikleti
    umut abant fotoları nerde merak ettim donduğunuza değdimi bakalım

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    oyy herkeze merhaba kendımden geçmişim
    uyandım bi ne var ne yok bakam dedım
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler