yağmur olamasa bende çıkacamda makine yerinde durmuyo yağmurda yawaş gitmek lazım bizde yawaş gidemiyoz
yağmur olamasa bende çıkacamda makine yerinde durmuyo yağmurda yawaş gitmek lazım bizde yawaş gidemiyoz
sen dikkat ette tekerler ufak yapısma yere
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
http://www.motosiklet.net/forum/satm...r-satilik.html
ULen Tesadüfe bak bana takas teklifini gönderen MT li çıktı zuha mt indirimi yaparmı acaba zuhahahahahahahahahah
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
iyi geceler mt,
hava çok güzel yagmur çamur eylenceli :-) emreyle biraz gezindik çayımızı içtikten sonra evimize geldik. daha gezecektim ama emre erken gitmeliydi. bazıları garaja çekti galiba makinaları ...
yüreginin götürdügü yere git
amcam fırında engel aye yapıyo umut bilhasla sen izle
http://video.google.com/videoplay?do...ake+angel+eyes
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bzı arkadaşlar geziyormuş..şu bizim cıgıdık endurocular zuhahaha..onlar kendini biliyoo..xt yi yıkamadım daha..hakikaten camurda zevkli ve hele sürülmüş tarlada daha bi başka....yok aşkam gezdik birileri erken gidicekmişte sonra evlere dağaldıkta.yok yağmurduda yok camurdu da o hooo ooo sizi gidi cıgıdıklar sizi benzin 3.180...iikide önceden doldurmuşum...
selam arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız
ya hiç ses soluk kalmadı sizde öldünüz mü yaw
havalar soğudu kayboldunuz valla neyse yollarda karşılaşırız belki...
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
şiiişşşşşşşt polemik yok scooter mkooter canavar mübarekKanuni'den hiç beklemediğim bi performans bu Rokko 150.Belkide sahibinden kaynaklanıyordur ne bileyim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
MT grubunda bir TF'ci daha var... Acaba kim?
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
eyvallah ahmedim saol kardeşim
evet TF için bayilikler verilecektir... müracat ben
ya ben anlamıyorum bır ınsan yanı bunun ısmaıl oldunu dusunursek hayatında hıc donup aynaya bakmıs mı onda camurda pardon tarlada motor surcek agız varmı buna aklına malık bı ınsan ınanırmı ha XT gıderde yanında ısmaılı gotururmu bılemıyorum sen o motordakı camurları elınle yapıstırmıssındır once patlak benzın hortumunu yap sen zuhahaha ha ha
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
aynen ersinim oyle bizim bursa şubemiz onlar gerektiğinde kira karşılığı plakalar verilebilir meşhur oldu artık
2. si motorum oldu ama 1,2 gün daha yatsın yağmur yağıyor,,,,,sinan abi öyle havalara girme hemen yok mür.ben
arkadaşlar o.cocugunu bırı sag kapıma anahtar cekmıs macun yada pastel bulabılecegım bır yer varmı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
en yakın boyacıya git dyo'nun tüp cilasını sor. motora kullandıgım. beyaz bi tüpte. diş macunu şeklinde. boya harici çizikleri kaptmaz. 7 ytl ...
bu arada 27 ekimde olan ehliyet sonuçları açıklanmış... giren varsa baksın netten..
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com..._sonuclari.htm
aslımm aldı ehliyeti. o artık ehliyetli bi canavar....
MOTOR_B 78 GİRDİ ***TRAFİK_B 86 GİRDİ ***İLKYARDIM_B 90 GİRDİ
iyigeceler herkese
yarın 08:30 bi kaç endurocu arkadaşla beraber yol alacagız gelmek isteyen ENDUROCU arkadaşlar varsa bekliyorum, volkanın numarası herkeste var isteyen numaramı ondan alabilir. diyer arkadaşlar (havada yagışlı olabilir, çamur falan) yolda kala bilir
herkese sevgiler
yüreginin götürdügü yere git
hava güzel görünüyo neredesiniz millet ben ömüre çıkıcam birazdan yada ankara yoluna
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)