gyzemli aytaç mış demekkk.
sinan abi. hayırlı olsun ıslatalım.artık bunu. aslında sen inegöl e köfte yemeğe götürcektin ama . umarın unutmamışındır. pazar gününden beri motorun kontağını bile çevirmedim,,artık 4000 bakımını haketti. kerata.
gyzemli aytaç mış demekkk.
sinan abi. hayırlı olsun ıslatalım.artık bunu. aslında sen inegöl e köfte yemeğe götürcektin ama . umarın unutmamışındır. pazar gününden beri motorun kontağını bile çevirmedim,,artık 4000 bakımını haketti. kerata.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Aytaç'ın böyle bişey yapmasına çok şaşırdım Amacı ne olabilir ki
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Aytaç'ı görmeden tanımadan yorum yapmayalım lütfen...
Elbet bir bildiği düşündüğü, haklı olduğu durumu vardır.
amaan giden gider kalan sağlar bizimdir. emre abi güzel sölemiş
çok yanlış düşünüyosun Deniz
eğer ki ablamı yanlış tanımadıysam;bunu bilinçli yapmıştır ve mutlaka biyerlere faydası dokunuyodur.O asla yanlış yapmaz diyemem,hepimiz insanız kusurlarımız oluyo elbet ama bu onun doğru gördüğü bişey.Keşke böyle olmasaydıUmarım ve olacaktır da zaten;dünya küçük,biyerlerde karşılaşırız onunla...Güle güle ablacım,Allah yolunu açık etsin
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
kış geldi havalar soğudu diye motorlarını garaja koyan tırtmotorcu diye adlandırdığımız motorcu arkadaşlarıma ithafen
http://www.motordelisi.com/ftopict-42040-.html
geçen senenin fotoları....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
hazır hala bursaya gidememişken önümüzde kış ken. çıkmak lazım uludağ a.ii gezi olmuş umut.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
http://www.youtube.com/watch?v=R_Va133XtJA&NR=1
Arkadaşlar (toronaga) Yahya abi 'ni hepinize selamı var.
kış geldi tamam
havalar sogudu o da tamam
hatta kendi motorum garajda yatıyo onda da tamam
ama yine motor tepesindeyiz. eskişehir'in pizza ihtiyacını karsılıyoruz..
DOMİNOS'TA KALAN TEK MT ÜYESİ MOTORCU
haa bu arada arkadaslar o toplu motorcu cıkısının ardından artık kimsenin azından paspas kelimesi çıkmıyo.
heuheuheuehu
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
"Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
viper_1, alp_tunay, forester"
Oooo alp_tunay bey ; buyrun kime bakmıştınız...
selam millet bugun saat 14:00 gibi cevre yolu yanarkahvelerin orda kaza olmnuş arkadaşım seyfo olaya tanıklık etmiş...servis aracı scooter a çarpıyor ve adam anında ölüyor..kaskı olduğunuda söyledi..dünde proflar motorsiklet sürücüsünü tartaklamışlar..amma cok düşmanımız var yaaa....kendini endurocu sananlar...kepazeliği mecarayla karıştıranlar... xt çamur içinde toprak cukurlarından balcık çamurla dağa cıktım...sizden nber....kanıt yok tabi...
Evt. Motosiklet sürücüsü kaskını kafasından çıkarmamış. Yumuruklaşmış ve çekip gitmiş. Bence en iyisini yapmış.
Burdan Yahya abiye selamlar,ben haftaya bi uğrayım ona
Engin abi adamların elinde bi sen kaldıysan eğer;ek maaş istemelisin bence
ismail abi dediğin olayı hiç duymadım alla allaÜzücü bir olay ne diyelim başı sağolsun motorcu abimizin ve yakınlarına Allah'tan sabır dilerim.Ne kadar da dikkatli olsak etrafımızda anti-motorcu bi sürü hayvan varYaşıyoruz ve biliyoruz
nasıl oluyor şimdi yha ismail abim öldü diyo volkan abim yumruklaşıp kaçtı diyo hankine inancas
işte o arkadaşımızın hazin öyküsü. ben valla ne garaja koydum ne bişey. üşümüyorum bile. gene günde 70 km yapmaya devam
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_288706.aspx
Ahmet, 2 ayrı olay var.
Benim bahsettiğim yumruklaşma olayı dün olmuş. Ölümle sonuçlanan kaza ise bugün olmuş...
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...080&kategori=1
Açtığın son konu da kilitlendi ablacım ve ben msj. yazamadım belki buradasındır diye yazıyorum:
"Neden?" lerle dolu bu kısacık hayatımıza ne diye Bir "Neden?"de sen kattın ki.Biliyorum hiçbir "Neden?" sorusu cvp bulamayacak.Ama unutma ben bu "Neden?" sorusuna hergün yeni bir alternatif sunacağım ve seni gördüğüm ilk yerde bunları soracağım.Umarım ve inşaallah karşılaşırız bi yerlerde,Allah'tan dileğim yolun daima açık, Herşey gönlünce olsun
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
headhunter251, umut_utu
Umarım bu misafir sensindir de bu msj.ımı okursun
Saygılarımla....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)