benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
içki muhabbeti nerden çıktı umutcum yawww
harbi ya umut ne alaka senin ya canın çekti yada kafan güzel herhalde
onu ben yazmadım volkan abi koydu ama ona sölemeyin
zuhahahaha
dün gece bişiler olmuş ben gitdikden sonra olum 2 dk sizi yalnız bıraktım kudurmuşunuz gene lem
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Dün gece ne olduki umut [mt eskişehir olayın peşinde] muhahahaha
bişi olmadı yaw ne olacak.bu arada gökhan abim iş ilanı için hammallık yazmayı unutmuşsun
Hee yaw harbiden dün akşam noldu? İçki muhabbeti nerden çıktı?
nerde bu millet?
Umutcum Kriterlerimiz bu çok şeymi istiyoruzzz?? 1.Hamal 2.temizlikçi 3.bulaşıkçı 4.paspasçı 5.eli kolu düzgün 6.söylenenlere karşılık vermeyen 7.sus denildimi susan 8.koş denildimi koşan 9.hazır olda beklemesini bilen 10.tuvalet temizlemeyi beceren 11.çöp poşetlerine hakim olabilen 12.telefonları cevaplayabilen 13.karda buzda yağmurlukla üşümeyen 14.çamurda buzda yemek kasesi kadar tekerlekli activayla ralli yapmasını beceren 15.eskişehir i elinde adres olmasa bile mümeccim kadar iyi bilip adresi eliyle koymuş gibi bulan 16.yağğğ çekmeyi en iyi beceren 17.Sigortası yatmadığ zaman sesini çıkarmayan 18.a2 ehliyetli........ Biri varmı aranızda???????
Ozi maaşındanda her hatan için kesinti yapıcam desem mesela kasada verdiğin açık yada kask takmadığın bir an için 25ytl...yok ya anlatılmaz yaşanır... Herkez nerede ya kimsecikler yok planda yokgerçi bugün geçti ya
ersinle ben biraz gezdik resimler birazdan...
ne biraz ı be abi.350 km yol olmuş.(inönü-kütahya-afyon-esk) allah tan kork.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yollara bekle sen mehmet abi biz yatıp kalkıyoz gece gece karşıdan gelen hayvanın biri önüme durmuş yürümemekte ısrar ediyor ve ben çaresiz kayarak adamın altına girmekten son anda kurtuldumMillet iyi gezmiş valla Sinan abi harbiden ayıp be 350 km. yol yap biraz gezdik de.Sen km saatindeki 0(sıfır)'ın birini görmedin heralde
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
sinan harbiden allahtan kork bide bana telefonda biraz gezdim yorgunum diyo daha nereye gitcektin kankam ama yeter millet ne burası böyle ölü toprağımı serptiler canlanın yahu
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)