gökhanım hoş gelmişsin hayırdır yaa herkes toplu istifamı verdi dominosa neyse hayırlısı olsun
gökhanım hoş gelmişsin hayırdır yaa herkes toplu istifamı verdi dominosa neyse hayırlısı olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hoşgeldin gökhan abi.yha sen gece sakarılıcalardan gelirken vardın dimi.orda bi matraksiyonlarla dolu bi abi vardı,Sen O'ydun galibaa
iş sonu yapanlara cümleten hayırlısı olsun diyorum.şu dominos ne acayip bi yer yha giren hemen çıkıyo anlamadım gitti
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
gökhan'ım da geldi. bak sevenin çokmuş gökanım hoşgelmişsen yeniceli
hayırdır esk. mt. hiç kimseden ses soluk yok..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
sesimi duyan varmııııııııı?
valla herkes garaja girdi heralde.bi biz mi dışardayız ne ? hiç kimseyi de görmüyoz çalışırken. eskiden denk geliyodu arada birileri umut volkan filan... neyse sağlık olsun yaa. herkes iyiyse mesele yok
sinan ağam içeri girdiğim yokki.+ olarak benim garajımda yok(emrah modu)
denk gelmiyoruzdur
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
heralde denkgelmiyoz...
abi benim hiç garajım olmadıı
sağlık olsun.bu pazar varmı bi planınız ? ben yakın civarlarda dolaşmayı düşünüyorum.... şöle max 45-50 km....
zhuahauhau
8 motorcu bırden ıs bırakınca ılan wermıs adamlar
sıze tavsıyem gıtmeyın..ıse gırerken soyledıklerı sey cok az bı temızlık ısı olduguydu..calısmaya basladık elımızden paspas dusmedı..garson gıbı gunde 8 saat servıs yaptık..kalan 2 saattede motorla paket goturduk
iyiymiş,
yazık la adamlara
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Eskiden tam kadro çalışan diye bir dominos vardı arkadaşlar ALLAH taksiratını affeyleye saltanat dönemi OFF
ARKADAŞLAR A2 ehliyetli paspasçı komi arkadaşlar aranıyormuş duydunuzmuuu
kankam sen daha çok beklersin hafta sonu gezmeyi nihalle buluşcanız ya lee nese bak ben bürodaydım çıkıyorum bekledim sen geç gelcen heralde dreksiyon dersim var telefon kapalı olursa saat 10 civarı açarım cevatla buluşcam ararsın işte herkese ii akşamlar millet
daha bizden çok paspasçı komi çıkar mesela umut kardeşim motor alcam die girmişti herkes girer daha böle ararlarsa
aaaa unuttum kanka yaa. ersinim de tutturdu gidem gidem ama gidemicem duygusal açıdan müsait değilim. nolcak bakalım sabah... cevatta neymiş bee babası fabrikatormu ne herakşam enaz bi 50 yl yakıyodur. sabah şok oldum zati. benzine 15 ykr zam gelmiş zor zar doldurdum depoyu. len bu ıraq bizi çok zor durumda bırakcak söliim. geleceğimiz parlak değil. motorize ve babası abisi taksici minibüscü arkadaşların (babam akar takside de 0068 era)
waaaaaay bayadır duymadığım sesler yankılanıyo burada
Sinan abiiii..Hayırdır ince işler falannnAllah işini rast getirsin abi
Deniz çok haklısın durgunlaştı bu aralar mt26.havalardan mıdır nedir
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)